![]() |
Gerçekten güzel bir köşe olmuş. Hele çiçek açmaya başladıktan sonra, bu köşe daha da güzelleşmiştir.
|
Size de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Gerçekten açtıklarında çok güzel oluyorlar ama hepsi bir arada açıyor sanmayın, bir gün biri bir ay sonra biri açıyor. :)
|
Çok güzel bir çalışma olmuş m.sema hanım, ellerinize sağlık...
Ben şimdiye kadar kaktüslerle fazla ilgili olmadığım için, elime geçen bir çok çeşidin kıymetini bilemedim:( bu günlerde bahçeme bir kaya bahçesi yapmayı planlıyorum ve o eski kaktüsleri çok arıyorum... Uygun kayaları ve taşları binbir zorlukla buldum ve taşıdım bahçemin en çok güneş gören bir köşesine. Şimdi de sıra kaktüsleri toparlamaya geldi... Sanırım Adana'nın sıcağında kaktüsler daha güzel olurlar... |
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sayın enderbellur, eminim sizin çalışmalarınız çok daha iyi olacaktır. Merakla kaya bahçenizi ve kaktüs bahçenizi bekliyoruz.
|
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
|
Saksılar plastık mi yoksa toprak saksı mı?
Toprak saksılara çok benzettim ama plastik galiba? |
Teşekkür ederim M Fatih, daha güzellerinin sizlerin de olmasını diliyorum. Sayın oppss!, saksılar toprak. Çok da uygun fiyata almıştım. Ben plastiği pek sevmiyorum elimden geldikçe evde plastik kullanmamaya çalışıyorum.
|
Sayın M.Sema, ellerinize sağlık çok güzel bir köşe olmuş güle güle büyütün...
|
Sayın Haşiye, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha güzellerinin sizde de olmasını dilerim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025