![]() |
Merhabalar teşekkür ederim archangel.. Evet çok güzel bir duygu, daha ne gelişmeler var da yoğunluktan yükleyemiyorum. :) Yakında bu gelişmeleri sizlere aktarmayı planlıyorum :)
|
:)
5 Eklenti(ler)
Merhaba bitkisever dostlarım.. Gelişmelerle yine aranızdayım.. ;)
Chamaecereus Silvestrii Eklenti 679676 Eklenti 679677 Echinopsis oxygona (Kaynana Topuzu-Kaynana Yumruğu) Eklenti 679678 Eklenti 679679 Euphorbia trigona-Süt Ağacı Eklenti 679680 |
5 Eklenti(ler)
Aramıza yeni katılanlar var :D
(İsimlerini bilen arkadaşlar belirtirse sevinirim. ;) ) Eklenti 679681 Eklenti 679682 Leş Kaktüsünün gelişimi çok güzel, dibindeki çeşitli kaktüslerde harika görünüyor. :D Eklenti 679683 Eklenti 679684 Crassula Springtime Artık ikiye ayrılma vakti gelmiş demek ki ;) Eklenti 679685 |
5 Eklenti(ler)
''Bir saksı birsürü hayattır.''demiş cleryaa :p Kendileri minicikken birsürü bebek var, çok tatlılar..
Eklenti 679686 Eklenti 679687 Cotyledon Orbiculata Eklenti 679688 Eklenti 679689 Hala isimlerini bilmiyorum :( Eklenti 679690 |
5 Eklenti(ler)
Saksıları değişti :D
Eklenti 679691 Selenicereus Grandiflorus Eklenti 679692 Pitaya Eklenti 679693 Senecio Rowleyanus Gelişimi durdu sanki, internette görüyorum herkesinki saksıyı 2 ayda dolduruyor.. Benim ki biraz nazlı galiba :( Eklenti 679694 Opuntia Microdasys Eklenti 679695 |
1 Eklenti(ler)
Plectranthus Tomentosa
Benim güzeller güzelim. Bayılıyorum ben sana ya çok güzelsin çok ferah mis gibi nane nane kokuyorsun. Güzel kızım diye sevdiğim biricik miniğim :p Eklenti 679696 |
Benim güzeller güzelim. Bayılıyorum ben sana ya çok güzelsin çok ferah mis gibi nane nane kokuyorsun. Güzel kızım diye sevdiğim biricik miniğim :p
Eklenti 679696[/QUOTE] Sayın cleryaa bu bitkiden bende de var lakin benimki kekik gibi mi yoksa adaçayı gibi mi kokuyor hala kararsızım. Ama kesinlikle nane kokmuyor. Acaba alt türleri mi var ? |
Merhaba david72, emin değilim ama Plectranthus türlerinde kekik kokulusu var.
|
Merhaba, Crosulla muscosa ( prensen çamı ) bitkisine iki sene balkonda baktim. Ofisteki kucuk saksilara ektim ve neredeyse 1 ay ızdirap oldu bana, 1 ay boyunca burnuma kotu kokular geliyor ve sebebini ariyordum surekli sagi solu dezenfekte ediyorum tam paronayak oldum derken bitkinin koktugunu farkettim acaba balkondayken uzerine kedi kokusunu mu birakti diye dusunurken cicek actigini farkettim minicik kucuk cicekler. Uzun uzun arastirdim ve bu bitkinin ciceklerinin kokusunun kedi idrarina benzedigi bilgisine ulastim. İcimden her yere bu bilgiyi yazmak geliyor simdi bilgiyede zor ulaştım çünkü gercekten saga sola kedi idrarini yapmis gibi kokuyor ve cok keskin.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025