![]() |
dmtmrt / Kaktüslerim
Forumda tum üyelerin kaktüslerini inceledim.Hepsi birbirinden güzel.Bende az sayida olan kaktüslerimi sizlerle paylasmak istedim;)
|
Tabletimdeki resimleri yüklerken resim yükle yerine geliyorum tabletimden resimi secip yükle dedim.Resim gidiyor ama foruma eklenmiyor.En iyisi yuklemeyi neden beceremedigimi ögrenince resimleri yükleyim.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Forumda bu kaktüsden görmedim.Gözümdenmi kacdiki.ismini bilen varmi?Eklenti 644152
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Kaynana topuzum.
Eklenti 644154 |
1 Eklenti(ler)
Bu kaktusumun ismini bilmiyorum.ilk geldiginde kalindi .Büyüdükce inceldi güneş gormesine ragmen:mad:
Eklenti 644155 |
3 Eklenti(ler)
Bu ufakliklarida is yerinde kaktüsleri seven bir arkadaşim kendi kaktuslerinden kopanlari getirdi.
Eklenti 644157 Eklenti 644158 Eklenti 644156 |
1 Eklenti(ler)
Euphorbia millim.İs yerindekinden eve yedeklendi;)
[ATTACH][/ATTACH] |
1 Eklenti(ler)
Beyaz paskalyam.Çiceklendik yakinda acariz.Enzimle haftada bir kere fıs fıslaniyor;)Eklenti 644160
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili sudeme adli kullanici arkadasimdan gelen buz çicegim.Benim icin cok kiymetli taa Kayseri'lerden geldi;)
Eklenti 644162 |
2 Eklenti(ler)
Bu kaynana topuzlrinin birini yigenlerime, birinde oda arkadasim icin diktim:p
Eklenti 644163 Eklenti 644164 |
2 Eklenti(ler)
Belki kaktus degil ama bunlarda hanimeli, mor salkim, ve salkim sögüt diktim .Sanirim mor salkim tutmadi.Foruma resim yüklemek keyifliydim.Elimdeki guzellikler bu kadar ..Yeni kaktuslerim oldukca sizlerle paylaşirim yine;)
Eklenti 644166 Az daha unutuyordum.Buda son güzellik acmak uzere:p Eklenti 644167 |
Kaktüs sayfanız hayırlı, bereketi bol olsun. Aramıza hoş geldiniz.
|
Cokkk güzel ler.buz çiçeği yerini ve sizi sevmiş buna cokkkk sevindim.😘😘
|
Sudeme ve akçabardak çok teşekkür ederim.:)
|
1 Eklenti(ler)
Bugün çaylak adli kullanici arkadaşim ziyaretime geldi.Gelirken bu tatli şeyleri bana getirmis.Kendisine teşekkür ederim:p
Eklenti 644627 |
:):)sevgili dmtmrt,aramıza hoş geldiniz. sayfanız hayırlı olsun.hepsi pek şirin;)....
|
Alıntı:
Teşekkür ederim.Burda olmak, paylaşmak, arkadaşliklar harika.Cok sicak bir yuva burasi;) |
1 Eklenti(ler)
Kalanchoem tomurcuklarini acmis.Ne güzel bir rengi var:p
Eklenti 645889 |
Hepsi çok güzeller sayın dmtmrt, daha da güzel olurlar inşallah. Ben kaktüslerinizi işyerinde sanıyordum yoksa evdekiler onların yedekleri mi :)
|
Alıntı:
Suan isyerimda farkli bir saksida milli cicegim var.Onuda oda arkadaslarima hediye etdim:p |
2 Eklenti(ler)
Blgct arkadaşın bana gönderdigi succlentler.Bugun onlara yer bulunca hemen resimledim.Birkac kakdusde gondermis onlarida resimleyince eklerim.Kendisine cok teşekkür ederim:p
ufak bir raprakda kopmuşdu.Umarim köklenir. Eklenti 646027 Eklenti 646028 |
Alıntı:
Kaktüs ve sukulentlerinizi güle güle büyütün sn. Dmtmrt sevgi ve güzellik paylaştıkça çoğalır. Umarım hepsi yerlerini sever ve size muhteşem çiçekler açarlar |
1 Eklenti(ler)
blgctn den gelen stapeliam:p.olmasini cok istedigim bir kakdusdü.işaretli olanlarida göndermiş. Kendisine cokkkkkk tesekkur ederim.şuan cok kücükler umarim tutarlar.Biraz büyüsunler yine resimlerim:p
Eklenti 646153 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fatih_Soydemir bu güzel bilgiler icin teşekür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Hafta sonu güzelligi.Bugun cicek acmiş.Üzerinde acmayi bekliyen bolca tomurcuk mevcut:p
Eklenti 649442 |
Kaktüs lerin iz çok güzel. Ama sanki biraz direk güneş istiyor gibi. Yukarıya doğru incelme si bunu gösteriyor sanki.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Benim bir kac kaktus vs de bu şekil sabah güneşi alıyor ama öncesi gibi değil bu tarz yukarı doğru incelme yaptı sanırım havalar daha tam güneşli olmadigindan yetersiz geliyor diye düşündüm. Benim bahsettiğim kaktüsüm incelme ler belli oluyor zaten. Tabi adını bilsen iz yapısı hakkında Bilginizde olur ama bende bilmiyorum bendede bu tarz var ama aynısi mi bilemedim.
|
1 Eklenti(ler)
Sizinki bundan mi sizin çiçek resmi net olmadigindan karsilastiramadim
|
Valla asyaa ne desem bilmiyorum.Cicek benziyorda govde yapisi senin daha kalin.Fatih arkadasda sanirim bu kaktusden var.insallah mesaji okursa o bize ismini soyliyebilir.
|
Bende merak ettim farklı türse bende yok o zaman hemen edinmeliyim
|
Alıntı:
dmtmrt ve asya koyduğunuz resimlere baktım 2 side farklı görünüyor. Rebutia albiflora adı Asya hanımın yetiştirdiği dmtmrt daha net bir resim paylaşabilirseniz oradan bakmak lazım bu resminizden anlamak zor türünü dikenden çok tüysü bir yapısı var gibi görünüyor etrafında resme bakınca. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025