![]() |
Sezon sonu çiçekleri
5 Eklenti(ler)
|
Lobivia final yaparak sezonu kapatır.
2 Eklenti(ler)
|
ChamaeLobivia Rose Quartz ( Gül Kuartzı )
1 Eklenti(ler)
Eklenti 699516 Bir kaç ay sonra üretimine başlayacağım inşallah bir engel olmaz ise.
|
Harika bir görüntü oluşturmuş. Maşallah :)
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
Muhteşem renk ellerine sağlık .
|
İlk kış sezonu açanlar ve açmaya hazırlananlar
3 Eklenti(ler)
|
fatih bet muhteşem çiçekler, bu kaktüs çiçekleriden tohum alabiliyormusunuz? Tohumlar sağlıklı olup patlıyor mu? fideye dönüyor mu? Bence linki bir kontrol edin. Kaktüs tohumları çok kıymetli değerlendirin derim.
https://egzotikgarden.com/urun/organik-kaktus-gubresi/ |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
ARI , Rüzgarlı hava bunlar olmadığı sürecece yapay dölleme dışınde bir çözüm yok hiç bir canlı türünde çiek meyve ve sebzelerde. Bu sene arıları kullanarak deneme amaçlı olarak yaptığım çalışmada çok güzel tohum keseleri elde ettim. diktiğinizde yeşerdi mi diye soracak olursanız evet yeşerdiler fakat ben tohumdan kaktüs yetiştirmeyi ilk defa denediğim için başarısız olup öldürdüm tohumdan çıkma 4 aylık fideleri. Yeni renkler yeni türler elde etmek için Arı etmeni şart yapay dölleme bir yerden sonra yetersiz kalıyor. Malezya da yer alan tüm kaktüs tanıtımlarında hep arı dolu kaktüsler bizim ülkemizde ise çorak arazi gibi uğrayanı yok. Arı kadar faydalı bir şey yok doğal seleksiyon envai çeşit renk ve envai çeşit desen çıkıyor. Resimdeki çeliklerin hepsi aynı anaçtan çelik olarak aldım çiçek renginde değişim olup olmadığı muamma ve hiç birisi anacına benzemiyor. Çiçek rengi anacın Yavru ağzı. Eklenti 702035 Eklenti 702036 |
Echinopsis subdenudata cv. Fuzzy Navel
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 703399
Eklenti 703400 Eklenti 703401 Eklenti 703402 Eklenti 703403 Bu yılın yeni güzelleri. Zaman damgalı olanları orjinalleri diğerleri geldiği yerden gönderilmiş resimdir bilgi amaçlı olarak eklendi. |
1 Eklenti(ler)
|
Mediolobivia subthutiana
1 Eklenti(ler)
|
Ellerinize sağlık Fatih Bey! Bu mevsimde çiçek açanları hiç bilmiyordum. İşte agaclar.net böyle bir yer... Her gün yeni bir bilgi... Her gün yeni bir bilgi... : ‘ )
|
Bu sene kontrol dışı bir gelişim var malesef hiç ummadığım türlerde ummadık gelişim ve tomurcuk var. Dış mekanda o kadar soğuk yemesine rağmen yıldız kaktüs diye anılan asterias bile tomurcuk verdi. Rebutia türleri bile çiçeklenmeye başladılar. 10 gün sonra rebutiaların tomurcukları resimde daha belirgin görünür o zaman ekleyeceğim.
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
tomurcuk yapmaktan kendisini alamayanlar.
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 farklı turun kırmızı ciceklisi ayni karede
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Önü arkası bir olan Kırmızı Chamae Lobivia
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Kaktüslerin bu kadar renkli olabileceğini düşünmemiştim. Ne kadar güzel çiçek açmışlar.
|
Alıntı:
|
Yeni nesil Lobivialardan
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025