![]() |
Lobivia Hybrid
3 Eklenti(ler)
|
Yeni tür Kuyruk tipi kaktüs
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Chamaecerus
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Turuncu Echinopsis
1 Eklenti(ler)
Koleksiyonun en ama en özel türü elime ulaşmıştır. Seneye 6 farklı özel renk paylaşımı olacak bu resimdeki hariç.
Eklenti 698327 |
Güzel bir Lobivia
2 Eklenti(ler)
|
Güzel bir Lobivia yeni açanlardan
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Fatih bey sayfanızı en başından itibaren ilgi ve heyecanla takip ettim Türkiye de sizin gibi insanların bu işi profesyonelce yapması çok ama çok güzel,tebrik ederim ellerinize sağlık,sizden öğrenmek istediğim birkaç konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim,öncelikle tür satışı yapıyor musunuz ve nasıl temin edebiliriz,ikinci olarak echinopsislere toprak olarak bahsettiğiniz bahçe toprağı+torf+karışımınıza ponza ve yarasa gübresi kullansak faydası olur mu? **** elimde kaktüs ve sukulentler için toz gübrem var (sulandırılıp verilen cinsten) bunu nasıl ve ne sıklıkta echinopsislere vermeliyim? şimdiden teşekkür ediyorum...
|
Alıntı:
|
merhaba, kaktüsleriniz harika, 106 nolu mesajınızdaki katüsün adını ve nereden edindiğinizi öğrenebilir miyim? Benim ki çürüdü ve bu türü hiç bir yerde bulamadım
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fatih bey verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim,ayrıca gösterdiğiniz nezaket içinde çok teşekkürler,elimde lav taşı ve kumu bulunmakta,o zaman tavsiye ve tecrübelerinize dayanarak bunlara ekeceğim echinopsislerimi,önümüzdeki yıl içinse İnşallah sizden birkaç güzel tür almak nasip olur,saygılarımla
|
fatih bey tebrikler. satışları bu sayfadan mı yapıyorsunuz acaba?. 96 numaralı mesajdaki kaktüsten almak isterim.
|
ben sizi koleksiyoner sandım, satıyormuşsunuz :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2020 yılına özel tür
2 Eklenti(ler)
|
çok güzel rengi varmış ismi nedir bu cinsin?
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
Güzel bir echinopsis daha yenilerden bu sene ki
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025