![]() |
3 Eklenti(ler)
Hobilerime biri daha eklendi - o da dekupaj oldu - kursa gitmedim , nette epey bir incelemeler yaptım ve en kolayı peçete yapıştırmayı bir deneyeyim bakalım dedim .... Ve en çokta eski kullanılmayan kapları ,salça tenekeleri , margarin kutularını saksıya dönüştürebilme düşüncesi hoşuma gitti , zaten saksı sıkıntısı var her zaman , bunları saksı yapabilmek çok hoş oldu kanımca ... Sizlerle paylaşmak istedim ...
|
5 Eklenti(ler)
Burada da margarin , salça tenekesi ve kaktüs vitamin kutusunun saksı dönüşümü...
|
5 Eklenti(ler)
Dekupajlarımın devamı ...
|
5 Eklenti(ler)
Lavanta peçeteleri almıştım , masa örtüsüyle güzel bir takım oluşturdular ... Çöpe atılacak malzemeleri de değerlendirmiş oldum ...
|
lavantalı saksılarınız çok hoş olmuş..elinize sağlık
|
süperrr ötesi çiçeklerimi beğensem saksılarımı şaşırdım sevgili sıdıka emeğinize sağlık :D
|
Bayıldım,bayıldım Sevgili Sıdıka..Saksılar da,çiçekler de harika.
|
Teşekkür ederim :)
|
1 Eklenti(ler)
Sayın:Sıdıka saksılarınız ve çalışmalarınız çok çok hatika olmuş. Hepsi birbirinden harika görünüyor :)
Bir fikirde ben vermek isterim size. Mesela her bir saksıya tek çeşit sukulent ekeceğinize birkaç farklı sukulent ekerseniz dahada harika olabilir. Mesela örnek olarak bu konularda araştırma yaparken gördüğüm fotoğrafı sizinle paylaşmak isterim :) Eklenti 623885 |
Saksılarınızda çiçeklerinizde bir harika çoook güzeller elinize sağlık .Dekopaj yaparken peçeteyi ne ile yapıştırdınız merak ettim .Ayrıntı verirseniz sevinirim bol çiçekli günler
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Geçen seneki güzellik , bu kış yaşatmaya çok uğraştım fakat yerini mi yadırgadı ben mi yanlış bişey yaptım kurtaramadım... oysa yaz günü balkonda çok güzel gelişmişti....
|
1 Eklenti(ler)
Süt ağacım
|
3 Eklenti(ler)
Gün batımı ...
|
5 Eklenti(ler)
Yaz başı balkonumdan kareler :)
|
4 Eklenti(ler)
Mayıstan bu yana - 3 aylık dönemde büyüme hızı ....
|
2 Eklenti(ler)
büyüme farkı
|
5 Eklenti(ler)
devamı
|
2 Eklenti(ler)
son
|
Tesbih çiçeğiniz çok güzel uzamış,Sevgili Sıdıka.Benimki öylece duruyor.Bakımı hakkında bilgi alabilir miyim?
|
Sevgihoca özel bir bakım yapmıyorum , diğer Sukulentlere aynı bakımı uyguluyorum , yerini sevdi demek ki
|
2 Eklenti(ler)
Bütün kızlar toplandık ...
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Açtık biz...
|
Sayfan, çiçeklerin ve özellikle saksıların bir harika. fırsat olsada ben de senin gibi dekorlu saksılara geçirebilsem ama fazla olunca bu mümkün değil gibi görünüyor şu sıralar. güle güle büyüt arkadaşım
|
Alıntı:
|
Herşey çok güzel,mükemmel tek kelime harika ...
|
1 Eklenti(ler)
Deniz esintisi...
|
5 Eklenti(ler)
Balkonumun son hali
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025