![]() |
Alıntı:
|
Sayfanız hayırlı olsun..O leş ama görünüşü muhteşem kaktüsleriniz ne kadar güzeller..Gerçi hepsi muhteşem ama...Paylaşımda bulunursanız ilk talip ben olmak isterim...Saygılar..
|
Cicekleriniz kadar cıvıl cıvıl saksılarınız da çok güzel maşallah. . ;)
|
2 Eklenti(ler)
Benim Monadenium Ellenbeckii bu yaz çok güzel gelişim gösterdi , yeri dar diye daha geniş saksıya aldım , o da sevdi mi ne bi büyüdü, bi serpildi , çok mutlu etti beni .... Sabah güneşi alıyor pencere önünde , haftada 1 kere de suluyorum , başka bi bakımı yok , zaman zaman vitamin .... Son hali :)
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar da miniklerimin son durumu .... biraz serpilme var ama çok yavaş büyüyorlar ....
|
sevgili sıdıka, sayfan hayırlı olsun.hepsi birbirinden güzel, leş kaksüslerin hepsinden güzel muhteşem.ellerine sağlık sevgiler.
|
Çok güzel ve keyifliydi bu sayfaları turlamak. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
|
3 Eklenti(ler)
hala balkondalar - içeri alcam hafta sonu ...
|
2 Eklenti(ler)
Bunların ise keyfi yerinde ...
|
bana göderirimisiniz
|
özellikle acanlara hayran kaldım
|
Sevgili Sıdıka sayfanız hayırlı olsun kaktüs ve sukulentlerinize çok güzel ama Monadenium Ellenbeckii bayıldım çok güzel ve sağlıklı görünüyor:) güle güle büyütün
|
Merhaba kaktusleriniz ve onlari koydugunuz saksilar cok sirin ozellikle raflar fikriniz cok sirin sizin sayfanizdan ve guzel fikirlerinizden istifade ettim tesekkurler
|
5 Eklenti(ler)
Uzun zaman olmuş fotoraf yüklemeyeli , birkaç foto benden :)
|
5 Eklenti(ler)
fotolara devam
|
5 Eklenti(ler)
biraz daha
|
5 Eklenti(ler)
Hediye ettiklerim - terrarium denemesi yapmak istedim , acemice biraz - oldu bişeyler .... Önemli olan alan kişilerin memnun olmalarıydı .... Bi sonraki defa daha fazla çeşitle inşallah ...
|
5 Eklenti(ler)
Yosun çalışmalarım ...
|
4 Eklenti(ler)
Yakın çekim ...
|
4 Eklenti(ler)
Yumurta içinde sukulent - Forumda görmüştüm , aranjman yapılmış , yumurta içine de bitki yerleştirilmişti , çok hoşuma gitmişti , denemek lazım demiştim ozaman . Bunlar da benim yumurtalarım :)
|
5 Eklenti(ler)
Terarrium denemesi - bu defa daha fazla bitki ile... Oldu mu bilemiyorum , inşallah daha güzellerini de yapabiliriz ilerde ...
|
5 Eklenti(ler)
Fotolarla devam ediyorum ...
|
5 Eklenti(ler)
Aranjman çalışmalarım , nette ve burada üyeler arasında o kadar güzel aranjman çalışmaları gördüm ki , dayanamayıp bende şu aranjman işine bi atılayım dedim .... Sizlerin kadar başarılı olamasam da , az çok oldu bişeyler ... :)
|
5 Eklenti(ler)
devam..
|
4 Eklenti(ler)
Biraz daha
|
5 Eklenti(ler)
Kalanchoe orkidelerler yarışıyor ... :)
|
Çok beğendim.
Emeğinize sağlık. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Kış günleri burnumuzu bile çıkartamazken içerden dışarıya - yaz farkı bir başka ....
|
ellerinize emeğinize sağlık hele saksılarınıza hayran kaldım. her şey harika
|
Teşekkür ederim ...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025