![]() |
Sn. Berçin gerçekten üzüldüm.
Pek çok arkadaş bunu yaşadı sanırım. Hepimize geçmiş olsun. Sağlıcakla. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn. şirinka.
Tam adı Sedum Palmerii. :-) |
Alıntı:
|
Aloe Humilis
1 Eklenti(ler)
Aloe Humilis Tomurcukta :-)
|
Seneico Rawyalanus
1 Eklenti(ler)
Çiçekleri tozlanıyor..
|
Engin Bey sayfanız kaktüs ve sukulent çokluğu nedeniyle ilgiyle takip ettiğim sayfalardan biri.
Bir üst fotoğraftaki senecio'nun tüylü tohum keselerinden benim bitkimde geçen yıl bolca üretmişti. Bir kısmını ekmiştim ama hiç bir şey çıkmadı. Tohum keseleri çokta dolgun gelmemişti bana zaten. Belki sizinkiler mini mini seneciolar oluştururlar. |
Alıntı:
Çiçeklenme zamanında döllenmeyi de sağlamak lazım sanırım. Ben bunu arlarla sağladım. İlk defa Seneicodan bu yıl tohumdan üretim deneyeceğim. Umarım başarırım. Sevgiler. |
3 Eklenti(ler)
Kalanchoelerim.
|
3 Eklenti(ler)
Kalanchoelerim2.
|
1 Eklenti(ler)
Günaydın çiçeğim ;-)
|
Ne kadar güzel bir günaydın olmuş Sayın Engin Koç ;)
|
Lithops arıyorum!!
Alıntı:
Bende lithops satın alabileceğim, sipariş edebileceğim bir yer arıyorum. Hep yurtdışı linkleri mevcut. Bir türlü Türkiye içerisinde bulamadım. Sizden temin etmem mümkün mü? Cevap yazarsanız çok sevinirim. Çok teşekkürler, bir gün sizin ki gibi bir terasım olması ümidiyle! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bende ki lithopslar minik bir kolleksiyon. Henüz üretime geçmedim. Tohumdan üretimde pek becerikli değilim. İzmirdeki pek çok serada lithops bulmak mümkün. Sera isimlerini yazmamda sakınca var mı bilmediğim için yazmıyorum. Gittiğimde alıp size gönderebilirim. Sevgiler. |
Alıntı:
İzmir adresli, Zenfide web sitesine baktım, stokta bulunmuyor diyor. Mümkün olduğunda gönderirseniz çok sevinirim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler. |
Rica ederim Sn. Ditto_Leeve
Yardımlaşmak için buradayız. Özelinize bir link gönderdim. Oradan seçim yapabilirsiniz. Sevgiler. |
Euphorbia Trigona
2 Eklenti(ler)
Euphorbia Trigonamı maalesef kaybettim. :-)
Ben de farkedince parçalamak zorunda kaldım. Parçaları sardım sarmaladım kurumaya bıraktım. 2 gün bekleyip, köklendirme hormonu kullanıp, yeniden dikeceğim. |
3 Eklenti(ler)
Dalları falçata ile sütü görününceye kadar budadım.
Sonra kağıt havluya sardım ve kurumaya bıraktım. |
2 Eklenti(ler)
Echeveriam fıkır fıkır .. :D
|
1 Eklenti(ler)
Bir kalanchoe daha..
Bu günlerden :-) |
2 Eklenti(ler)
Geceyi iki güzelle kapatalım.
Hepsi taze, en fazla bir haftalık. ;-) Hepinize iyi geceler. |
Sayın engin koç hepsi çok güzel bitkilerinizin ,emeğinize sağlık . Bende ilk defa ( ay kaktüs ) aldım .Galiba çok fazla suladım .Gövdesi sarardı ve dokunduğumda yumuşak .Kurtulma şansı var mı sizce . teşekkür ederim .
|
Alıntı:
Bilgim size yol göstermeye yetecektir diye düşünüyorum. Mümkünse bir resim ekleseniz .. Sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 536350 |
Alıntı:
Sulamayı kesin ve mart sonunu bekleyin. Bitki dışardaysa içeri alın bu durumda soğuğa dayanmaz. Kurtulmazsa, yeni bir altlık üzerine aşı yaparsınız. Umarım kurtulur. |
1 Eklenti(ler)
Açtı açacak :-) :D
|
Alıntı:
|
Memnuniyetle Sn. Milla.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025