![]() |
1 Eklenti(ler)
Çok kaynaşmış bunlar
dedikodu masası kurmuşlar çiçeklenmeyi unuttular :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
üst kızarıklar büyüme büyüdükçe altlar pembeliği kaybediyor henüz hiç çiçeğini görmedim bir taneciklerimden kısacası kıymetlilerimden .. :-) |
yine hepsi birbirinden güzel
|
engin koç abicim :) kaktüs ve sukuların herbiri çok şahane ellerine sağlık mükemmel bakmışsın her birine :D İnsanın yetiştirme isteğini artırıyor resimlere baktıkca
Gerek türlerin gerek formları şahane abim emeklerine sağlık nicelerini görmen dileğiyle ;) |
Alıntı:
Daha iyileri senin olsun. Sevgilerimle. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba çiçeksever dostlarım
Özellikle küçük saksıları yaprağa su değdirmeden, sulamak için yaptığım kullanışlı bir tasarımım. Yapımı de çok kolay. Umarım beğenirsiniz. Sevgilerimle.. |
5 Eklenti(ler)
Kalp kalbe karşı
Bir temizlik ve saksılama hikayesi.. |
Beğenileriniz için teşekkürlerimi kabul eder misiniz
Can dostlarımmmm Hepinizi seviyorum Sevgim saygım sizinle olsun |
Engin Hocam izninizle bir sorum olacak solucan gübresini kaktüs ve sukulentler de kullanabiliyor muyuz
|
Sevgili arkadaşım cevabım hayır ..
Sebebi şu benim 2 terasta yaklaşık 1000 saksı var ben artık solucan gübresi dnemini sanırım geride bıraktıktım sadece bitkilere ihtiyaçlarını vermeye çalışıyorum. ayrıntıyı söylemeyibilemedim |
Ne yapalım artık diger bitkilere kullanırım cevabınız için teşekkürler
|
Alıntı:
yazman çok kolay olmuyor affederseniz bir kaç tane yazabilirim ona da zaman verirseniz |
solucan gübresi
mutlaka güzzel bir besin beş on saksı için de ideal diyebilirim sonrasına diyemem bir şey sağlıkla kalın |
Siz hiç zahmet etmeyin hayır dediginize göre vardır bir bildiğiniz yazın bahçeye ekeceğim süs kabaklarına kullanırım
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim ama sizi yormak istemem düşünmeniz yeter
|
Alıntı:
Bugün aynı soruyu ben soracaktım benden önce davranmışsınız :) Forumda sukulentlerinin çiçek açması için solucan gübresi kullandığını yazan bir yazı okudum şimdi kim olduğunu hatırlayamadım beni affetsin. Cevabımızı almış olduk Engin Hocam'dan :) Sevgiler... |
Alıntı:
hep derim gücüm yettiği kadar yanınızdaayım .. |
Bir kaç tanesinde çok az kullanıp deneyebiliriz belki hevesimiz kalmasın :)
|
3 Eklenti(ler)
bir kaç kare..
|
Euphorbia
1 Eklenti(ler)
Eski bir kare
|
euphorbia williamsii
1 Eklenti(ler)
yine eski
|
euphorbia williamsii şahane gelişmiş :D ellerine sağlık engin abicim
|
Alıntı:
parkinson kötü tek elle yazıyorum yine de gücüm kadar sizi seviyorum .. hep çiçekli kalın |
Hayırdır abi eline ne oldu geçmiş olsun ..?
|
Alıntı:
bir tuşa defalarca basıyıyorum sonra gei almaya çalışıyoyorum |
Sayın Engin Koç, çok geçmiş olsun. Sanırım ilaç kullanıyorsunuzdur, yaşlılık böyle bir şey; Rabbim hepimize sağlık-sıhhat versin inşallah.
Kendinizi fazla zorlamayın diyeceğim fakat görüyorum ki bilgilerinizden yararlanan arkadaşlarımız var. Benim düşüncem sizi fazlasıyla yormamak, zorlamamak sanırım (Kusuruma bakmazlar inşallah) üyelerimiz de, yönetimimizde, moderatörlerimizde harf hatalarınızı kabul ederler diye düşünüyorum. Hani demişsiniz ya bir tuşa defalarca basıyorum sonra geri almaya çalışıyorum. İşte hiç değilse o geriye alma işlemi için kendinizi zorlamasanız... Sonra bilgiler dışında temennileriniz, iyi dilekleriniz için de zorlamasanız kendinizi. |
Sn. Engin Koç, geçmiş olsun. Sevgili YeniGine'ye aynen katılıyorum.
Sağlıklı günler dilerim.. |
Alıntı:
Evet ilaç kullanıyorum. Tek rahatsızlığım parkinson değil. Günde 19 hap 4 kezde insülin. Öğretim görevlisi emeklisi olmak, güzel dilimiz Türkçe'mize saygım gibi nedenlerle bozuk kelimelere (ki birde kendim yazdıysam) çok üzülüyorum. Yoksa yazmak beni avutuyor da. Gücüm kadar burada olacağım tabi. Çiçeklerim benim her şeyim. Sevgilerimle. Sağlıkla. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025