![]() |
Çok üzüldüm ya. Nerden geldiler acaba:(
|
5 Eklenti(ler)
Şu an için tek çiçekli kaktüsüm. Ama seyretmeye doyamıyorum.
|
Sayın fatitoo belki tohum oluşur çoğaltırsınız inşallah.
|
İnşallah, ne güzel olur...
|
3 Eklenti(ler)
Silvestri dışarıyı çok sevdi. Sürekli yavru veriyor. Diğer resimdeki silvestrinin de tepesi kopmuştu. Yeni kırmızı kafalar geliyor:)
|
1 Eklenti(ler)
Delosperma. Çiçeğinin açmış halini hiç göremiyorum:)
|
1 Eklenti(ler)
Sedum palmeri ye bayılıyorum. Hem kendisi hem çiçekleri muhteşem:)
|
3 Eklenti(ler)
Aranjmanımdan kaktüsleri çıkarttım, sukulentler ekledim.Şu an çok biçimsiz, darmadağınık görünüyo. İnşallah büyüdüklerinde daha derli toplu bir aranjman olacak...
|
4 Eklenti(ler)
Artık mutfakta saksı koyacak yer kalmadı. Birazını balkona taşıdım. Balkon da fazla güneşli gerçi ama en uç, nispeten daha gölge yerine koydum saksıları...
|
1 Eklenti(ler)
Sukulent sayılır mı bilmem ama tek gecelik gelinimin maşallahı var:)
|
5 Eklenti(ler)
Bugün yeni aranjman yaptım:) Ben oval bir saksı alıyordum ancak markette sadece tek kasiyer çalışıyordu ve benim de bekleyecek vaktim yoktu.Bırakmak zorunda kaldım. Başka bir yerden bu saksıyı aldım...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 499749 Umarım fikir verebilmişimdir... |
Evet teşekkür ederim sevgili loveforlife. Biraz daha düşüneyim ben...
|
Alıntı:
1- Sürekli dolaşarak toprağı havalandırıyorlar, 2- Çürümeye başlayan ne varsa hemen yok ediyorlar. Sağlıklı çiçeklerime bir zarar verdiklerini gözlemlemedim. Benim başımın en büyük belası yaprak bitlerini bebekleriymiş gibi çiçeklerimin tazecik sürgünlerine taşıyan karıncalar :mad: |
2 Eklenti(ler)
Aranjmanımın yeni hali. İnşallah bu defa becermişimdir...
|
Çok güzel bir arajman.
|
Çok teşekkür ederim. İnşallah bir arada mutlu olurlar...
|
1 Eklenti(ler)
Yeniler...
|
Crassula muskosa çok güzel gelişmiş. Ellerinize sağlık.
|
Çok teşekkür ederim. Çok güzel gelişti evet. Ben çok seviyorum. aranjmanlarda da çok gösterişli duruyor.Her daim yemyeşil.
|
5 Eklenti(ler)
Sayfadaki eski resimlerine baktım da 1 ayda epey gelişmişler. Bu sıcak havalar özellikle kaktüslere çok yaradı:)
|
5 Eklenti(ler)
Ama hiç gelişmeyen kaktüslerim de yok değil...Leş kaktüsümü dışarıya, balkona aldım. ben Mersinden döndüğümde ev arkadaşım sağolsun fazla su verip çürütmüştü birkaç kaktüsüsmü. Leş kaktüsü de onlardan biriydi. Çürümüş yerini kesip tekrar diktim dua ederek:)Tutmuş çok şükür, üstüne birde yavru verdi. Ben tomurcuk diye heyecanlanmıştım ama buna da şükür...
En alttaki kaktüsümde hastalandı mı bilemedim. Lekeler oluşmuş...Hiç gelişme göstermiyor. Onuda balkona alacağım sanırım... |
2 Eklenti(ler)
Ben yokken çürüyen kaktüslerimden biri de rubita heliosa ne yazıkki. Yavrularını tekrar diktim inşallah tutarlar. Şimdilik iyi gibiler, dikeli birkaç gün oldu...
|
2 Eklenti(ler)
Çiçek açmayan kaktüsleri pek sevmiyorum ama bu başka:) Yapısı ve görüntüsü çok hoş. Sürekli de çoğalıyor...
|
2 Eklenti(ler)
Dokuz doğurmak diye buna denir. Tam 9 yavrumuz var:)
|
5 Eklenti(ler)
...
|
3 Eklenti(ler)
en alt iki resimdeki Opuntia da ben yokken çürüyenlerden. Onun da yavrularını kurtarıp diktim, yavrular bile yavru verdi, sanırım onlar da tuttular...
|
4 Eklenti(ler)
Stapelia lar balkonda gölgede kendilerine geldiler şükür...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025