![]() |
4 Eklenti(ler)
Ev değişimimden sonra tüm menekşelerimi ve kaktüslerimin çoğunu kaybettikten sonra arda kalanlar işte bunlar oldu. Şimdi tekrardan kah satın alarak, kah arkadaşlarımdan toparlayarak tekrar o güzel türlere sahip olmaya gayret ediyorum. Evimde ne bir pencere kenarı ne de bir balkonum var, ancak ofisimin balkonu Allaha şükür işimi görüyor.
|
5 Eklenti(ler)
Ve o kadar zormuş ki yaşayan, büyüttüğünüz bir şeyin elde olmayan nedenlerle yok olması...
|
4 Eklenti(ler)
Kalan sağlar bizimdi deyip devam ediyorum:)
|
2 Eklenti(ler)
Kalancho manginimi yılbaşı donlarında kaybetmiştim. İnternetten tekrar satın aldım. Yalnız epey bir aradım, zor buldum. Gelişimi iyi maşallah.
Eklenti 612446 Bunun bir yaprağını toprağa koymuştum. Filiz vermiş:) Eklenti 612447 |
kalan sağların sağlıklı büyümeleri ve yenilerini eklemeniz dileğiyle maşallah formları iyi görünüyor.
|
Uzun bir aradan sonra hoşgelmişsiniz Fatitoo.Yeni çiçeklerle yola devam.Kolay gelsin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Anneme verdiğim tek gecelik gelin neyse ki ölmemiş. Benimki ölünce Mersin'e gittiğimde bir çelik aldım. Köklenmeyi başarmış:)
Eklenti 614081 Bir yaprağını toprağa koymuştum. Echeveria da tutmuş:) Eklenti 614082 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Gymnocalcıum baldanium sonunda yavru vermeye karar vermiş. Çok mutlu oldum.
Eklenti 614085 |
3 Eklenti(ler)
Her sabah ofise geldiğimde ilk işim balkona çıkıp büyümelerini izlemek oluyor. Az az da olsa her gün gelişmeler var.
|
3 Eklenti(ler)
Saksıları ne zaman dolu dolu olacak acaba:)
|
3 Eklenti(ler)
Benim tüylü, kara, çirkin ördek yavrusu meğer bir kuğu imiş:)
|
Sn. fatitoo, kaktüs ve sukulentleriniz harika..
11 Haziran'da Mersin'de toplantımız var. Katılımınızı bekleriz.. Görüşmek dileğiyle.. http://www.agaclar.net/forum/agaclar...ri/39591-3.htm |
Çok isterim ancak gelebilir miyim bilmiyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Bu yeni türleri sevgili loveforlife'ın "Pati Kaktüs&Succulent &Flower" facebook sayfasından aldım. Hepsi de çok sağlıklı ve güzeller. Saksılarını doldurmalarını sabırsızlıkla bekliyorum.
|
3 Eklenti(ler)
Açtı açacak da adını hatırlayamadım:)
|
4 Eklenti(ler)
Kocakafa ve iki kafadar yavrularını büyütüp bir yandan da çiçek vermeye devam ediyorlar:)
|
5 Eklenti(ler)
Büyümeye çalışıyoruz:)
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili SDurul ve sevgili Loveforlife'a teşekkürlerimle...
|
4 Eklenti(ler)
İçeriye, serine aldığım korumadaki türler:) Baştaki pamuklu hariç:)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 710061
fotoğraf yüklemeyi bile unutmuşum. neden yatay yüklüyor anlamış değilim. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 710080
adını bilmediğim bir tür. |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 712385
Tomurcuk mu bilemedim... Eklenti 712386 Eklenti 712387 Eklenti 712388 Cylindropuntia Caribea. Çiçeğini en çok merak ettiğim... Eklenti 712389 |
Sami bey merhabalar. sizi tekrar görmek çok güzel. evet çiçek insanın içindeki hiç bitmeyen aşk bence. menekşelerimin hepsini kaybettim malesef, tekrar öldürmemek için de yenilerini edinmedim. Mersine taşınınca inşallah tekrardan toparlayacağım.bu arada urfa iklimine uygun diye sadece kaktüs yetiştiriyorum... sağlıkla kalın.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025