![]() |
2 Eklenti(ler)
Buruşmalarından dolayı toprağını değiştirdim. Dibi çürümeye başlamıştı şu an çok sağlıklı çok şükür. Buruşmalar da düzeldi hatta yeni sürgün verdi:)
|
4 Eklenti(ler)
Havaların ısınmasıyla atağa geçtiler. eski resimlerine baktım da epey gelişmişler:)
|
5 Eklenti(ler)
Devam...
|
5 Eklenti(ler)
Söylediğim gibi, sularını arttırınca gelişmeye başladılar. Saksıları hafifleyince bolca suluyorum...
|
2 Eklenti(ler)
Oh çıtır çıtır, tazecikler:)
|
İsim
Alıntı:
|
Evet Sayın Sami Ulus, leş kaktüsü deniyor. Bendekileri yazın dikmiştim henüz çiçeklerini göremedim. Havalar ısınınca balkona alacağım orada gelişimleri ve çiçeklenmeleri hızlanıyor.Zaten yazın çiçek açıyorlarmış.
|
3 Eklenti(ler)
Sayın can17can dan bugün gelen kaktüslerim:)İlk işim daha geniş bir saksıya almak olacak ancak büyükçe ve yuvarlak bir saksıya aranjman yapmak düşüncem de var, şöyle hepsi bir arada olsun. Buna uygun toprak saksıyı maalesef nereden bulacağımı henüz bilemiyorum. Urfa'da maalesef zor bu tür şeyler bulmak...
|
5 Eklenti(ler)
Bunlar da ofisimde duran ve heyecanla açmalarını beklediğim kaktüslerim...
|
2 Eklenti(ler)
Taç giyme törenimiz başlamıştır:)
|
2 Eklenti(ler)
Şimdiki yeni merakım kaktüs aranjmanı yapmak. İnternetten birkaç örnek gördüm bayıldım. Urfa da buna uygun saksı bulmam zor oldu ama sordum soruşturdum üşenmedim gittim aldım. Saksı 30 cm. çapında, aslında bir güveç:)İstediğim gibi değildi ama yine de idare eder. Yeni aldığım kaktüsleri de içine yerleştirdim ama halen eksiklikler var. Mesela sukulent ve sedumlarla daha da canlandırmak istiyorum. Bakalım yavaş yavaş istediğim modeldeki gibi yapmaya çalışacağım.
|
1 Eklenti(ler)
Buda benim örnek aldığım aranjman...
|
5 Eklenti(ler)
Bahar geldi, şenlendik...
|
Harika olmuş kaktüsünüz! Nasıl da güzel, iki kafadar taçlarını giymişler. Ağız, göz falan çizesim geldi bakınca;)
|
1 Eklenti(ler)
Heheh:D
Eklenti 478410 |
çok şekerlerr :))
|
Pembiş pembiş çok güzel açmış kaktüsünüz... Darısı bizimkilerin başına.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Aranjmanımı oluşturdum nihayet ancak henüz küçük oldukları için dağınık ve biçimsiz görünüyorlar. Büyüdükçe daha iyi form vereceğimi düşünüyorum. Sevgili Sakdağ'a teşekkürlerimle...
|
5 Eklenti(ler)
Mersin de yaz kış balkonda duran, kafasına göre çiçek açan, (sonbahar geçişi ve ilk baharda) sokaktan geçenlerin "Aaaa ne güzel çiçek" diyerek baktığı:) yaklaşık 10 yaşındaki yılan kaktüsümüz:)
|
Maşallah maşallah maşallah. Bu kaktüsler ne kadar güzel çiçek açıyor. darısı bu sene benimkilere
|
Teşekkürler sayın Sami Ulus. Kaktüs çiçek açma mevsimi başladı:) Sizinkiler de açabilir...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bugün aranjmanımla uğraştım. Toprağa öylesine bıraktığım echeverialar ve sedum lar (yanlış söylemiyorsam) yavru vermiş gibi görünüyor:)
|
5 Eklenti(ler)
Aranjmanımın saksısını boyamak geldi içimden akşam akşam. Beyaz beyaz ferah olsun dedim, kahverengidense beyaz iyidir diye...Boyadım ama öylede çok beyaz ve çok boş geldi gözüme ne yapsam diye düşündüm oje ile çiçek resimleri çizmeye karar verdim. Şimdilik bir bölümüne deneme amaçlı çizdim. Sanırım hoş oldu, hareket geldi, beğendim:)
|
Saksı süper olmuş, benimde beyaza boyayıp gözüme çok boş gelen bir kaç saksım vardı, fikrinizi çalacağım sanırım. Yalnız Sally Hansen'ı saksıya kullanamam yok hayatta olmaz :D
|
:D Ay alemsiniz Sevgili yağmur...Teşekkür ederim. Evet sade olmasındansa böyle cicili biçili olması daha hoş bence de...Çok ta eğlenceliydi boyamak...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025