![]() |
pamuktopu / Kaktüs ve sukulentlerim
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Crassula Baby Neclace ya da Crassula marnierana ayırt etmekte zorlandım
|
1 Eklenti(ler)
Lithops aucampiae
|
1 Eklenti(ler)
Crassula capitella thyrsiflora
|
Sayfanız hayırlı olsun....Haydi kolay gelsin, fotoğrafların devamını merakla bekliyorum.
|
Teşekkür ederim,sitede ilk deneyimim.Beni yüreklendirdiniz.
|
1 Eklenti(ler)
Crassula Spring Time
|
1 Eklenti(ler)
İsmini bilmiyordum ama sevgili loveforlife'dan öğrendim: Chamaecereus silvestrii.
|
1 Eklenti(ler)
Evdeki kaktüslerimin isimlerini bilmediğimden yazamıyorum
|
Sayfanız hayırlı olsun. Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz. =)
|
Sayfanız hayırlı olsun ;) ne güzel çiçekli çiçekliler maşallah
|
Alıntı:
|
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar,içimi ısıttınız.Alıntı yapmayı bilmiyorum o yüzden herkese tek tek teşekkür edemedim.Sevgiler.
|
Sayın Pamuktopu, haworthia, crassula, lithops, chamaecereus başlangıç için ne kadar da güzel türler.
Büyük bir koleksiyonun müjdesini veriyor gibiler. Sayfanız hayırlı olsun. |
Sevgili ayseozen,
Teşekkür ederim. Sitedeki bilgi ve paylaşımlar hem hevesimi artırdı hem de ufkumu açtı. Elimden geldiğince genişletmeye ve sağlıklı bir şekilde büyütmeye çalışıyorum. |
1 Eklenti(ler)
Kaktüs rehberinden bakınca Mammillaria gracilis'e benzettim.
|
1 Eklenti(ler)
Notocactus purpureus ile Mammillaria pringlei gibi geldi ama emin olamıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Güzellerim
|
Bol dikenli şey pardon bol çiçekli diyecektim :) bol kaktüslü bir sayfa olur umarım. :)
|
Umarım :)
|
2 Eklenti(ler)
İki kareyi aynı mesaja yüklemeyi deniyorum:
|
Çok güzeller başarılar
|
Teşekkür ederim
|
1 Eklenti(ler)
Oldukça eskiden beri büyüttüğüm kaktüsüm. Yerine sığmaz olmuştu ama bir türlü yenileme yapma fırsatım olmamıştı. Bugün zarar vermeden saksısını değiştirdim.Yazın bolca çiçek açtığında bakmaya doyamıyorum.
|
Kenarlarını doldurmayı unutmuşum. .İsmi Sayın uyar11 ' Bu kaktüsün adı nedir? ' başlıklı forum sayfasında link eklemiş (mesaj no:91). Oradan faydalanarak buldum ismini.
Sevgili loveforlife aslında isminin echinopsis oxygona olduğunu belirtti.Kendisine teşekkür ediyor düzeltiyorum. |
Hoşgeldiniz... seyrine doyulmaz bir sayfa olacak gibi:) kaktüsler bi harika.
|
Hoşbulduk sevgili hira. Kaktüsleri hep severim ama siteye katıldığımdan beri çılgınlık seviyesinde. Kaktüs sayfalarından çıkmıyorum.
|
Sayfanız hayırlı olsun sevgili Pamuktopu.Sizleri takip etmek çok zevkli.Bende miniklerimi büyüyüp sunmayı sabırsızlıkla bekliyorum.Takibe devam şimdilik:)
|
Sağolun sevgili narinkhn.
Sitedeki sayfaları dolaşmak gerçekten çok zevkli. Özellikle kaktüs ve sukulentleti gezerken adeta kayboluyorum. Benimkiler biraz da acemilik hevesi. Sayfanızı en kısa zamanda gezmek dileğiyle iyi akşamlar. |
Satır başı yapmaya özen gösteriyorum ama mesajı yollayınca farklı geliyor.
|
1 Eklenti(ler)
Site vasıtasıyla bulduğum Angay Kaktüs'ten edindiğim euphorbia milii. Çocukluğumdan belleğimde yer etmiş ,sitede fotoğraflarını görünce araştırarak Taner Beye ulaştım. Bir kaç çeşit daha ekleyerek sipariş verdim ve gayet memnun kaldım. Özenli bir biçimde yollamış.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim,
Diken yapısına dikkat etmedim, açmış çiçeklerine yoğunlaşmıştım. İlgi ve bilginizin derinliğine hayran kaldım. |
Sayın pamuktopu,
Kaktüsleriniz ne güzel gelişmiş. Yılların emeği. Miliiniz ne renk? Bahsettiğiniz sitede bende aramıştım ama o zaman yoktu sanki. Hepsi sağlıkla büyür gelişir umarım. Bir de şu resminizdeki tüy yumaklarının fotoğraflarını da ekleseniz tadından yenmeyecek bir sayfa olacak :D |
1 Eklenti(ler)
Sevgili yağmur
Teşekkür ederim. E. milii kırmızı renkli. Sitede ürünlerim arasında görememiştim. Aynı zamanda 'kalp kalbe karşı' çiçeğini de Adana'da bulamamıştım. Telefonda sorduğumda Taner Bey bulunduğunu söyledi. Resimdeki tüy yumakları benim kedilerim değil. Benimkilerin fotoğrafını yapmak istedim ama başaramadım. Ancak şirinlikleriye onlardan geri kalmazlar. Zevkle ekliyorum. |
2 Eklenti(ler)
Diğerleri:
|
sayfanız hayırlı olsun sn. pamuktopu çok iyi düşünmüşsünüz böyle bir sayfa oluşturmakla :)
ben kendim tam bir kaktüs hastasıyım yeterli bilgiye ulaşamıyordum araştırmalarım da benim için çok iyi oldu teşekkür ederim. bende yarın kaktüslerimin fotosunu siteye atacağım, birinin ismini bilmiyorum bu vesileyle öğrenirim inşallah. saygı ve sevgilerimle |
Bir kedisever daha eklendi aramıza, ne güzel!
“Yine Mina Urgan’ın tarifini tekrarlayacağım: Kedilere tutkuyla bağlananlar, öteki insanlardan bambaşka bir soydandır bana kalırsa. Bu soy, gerçekten soylu bir soydur. Belirli bir kültür düzeyi ve duyarlılık şarttır kedileri tutkuyla sevebilmek için. Bu soydan olanlar genellikle kültürlü, ince, sanat meraklısı insanlardır. Kaba saba bir hödüğün kedi sevmesinin yolu yoktur.”;) |
Alıntı:
Kaktüs hastalığı hızlı seyirli bir illet :) Sizin kaktüslerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada şunu belirtmek isterim; geçen hafta izinli olduğum için uzun saatler boyunca balkon ve kaktüs sayfalarıyla ilgilenmiştim. Bu hafta mesaiye başladığım için zamanım oldukça daraldı. Arkadaşların sayfalarına ilgim azalmış gibi görünebilirim. Tüm sayfaları adeta yutmak için sabırsızlanıyorum. İyi akşamlar,sevgiler.. (Ön izlemede görüyorum ki halen satır başı yapamıyorum.) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025