![]() |
pamuktopu / Kaktüs ve sukulentlerim
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Crassula Baby Neclace ya da Crassula marnierana ayırt etmekte zorlandım
|
1 Eklenti(ler)
Lithops aucampiae
|
1 Eklenti(ler)
Crassula capitella thyrsiflora
|
Sayfanız hayırlı olsun....Haydi kolay gelsin, fotoğrafların devamını merakla bekliyorum.
|
Teşekkür ederim,sitede ilk deneyimim.Beni yüreklendirdiniz.
|
1 Eklenti(ler)
Crassula Spring Time
|
1 Eklenti(ler)
İsmini bilmiyordum ama sevgili loveforlife'dan öğrendim: Chamaecereus silvestrii.
|
1 Eklenti(ler)
Evdeki kaktüslerimin isimlerini bilmediğimden yazamıyorum
|
Sayfanız hayırlı olsun. Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz. =)
|
Sayfanız hayırlı olsun ;) ne güzel çiçekli çiçekliler maşallah
|
Alıntı:
|
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar,içimi ısıttınız.Alıntı yapmayı bilmiyorum o yüzden herkese tek tek teşekkür edemedim.Sevgiler.
|
Sayın Pamuktopu, haworthia, crassula, lithops, chamaecereus başlangıç için ne kadar da güzel türler.
Büyük bir koleksiyonun müjdesini veriyor gibiler. Sayfanız hayırlı olsun. |
Sevgili ayseozen,
Teşekkür ederim. Sitedeki bilgi ve paylaşımlar hem hevesimi artırdı hem de ufkumu açtı. Elimden geldiğince genişletmeye ve sağlıklı bir şekilde büyütmeye çalışıyorum. |
1 Eklenti(ler)
Kaktüs rehberinden bakınca Mammillaria gracilis'e benzettim.
|
1 Eklenti(ler)
Notocactus purpureus ile Mammillaria pringlei gibi geldi ama emin olamıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Güzellerim
|
Bol dikenli şey pardon bol çiçekli diyecektim :) bol kaktüslü bir sayfa olur umarım. :)
|
Umarım :)
|
2 Eklenti(ler)
İki kareyi aynı mesaja yüklemeyi deniyorum:
|
Çok güzeller başarılar
|
Teşekkür ederim
|
1 Eklenti(ler)
Oldukça eskiden beri büyüttüğüm kaktüsüm. Yerine sığmaz olmuştu ama bir türlü yenileme yapma fırsatım olmamıştı. Bugün zarar vermeden saksısını değiştirdim.Yazın bolca çiçek açtığında bakmaya doyamıyorum.
|
Kenarlarını doldurmayı unutmuşum. .İsmi Sayın uyar11 ' Bu kaktüsün adı nedir? ' başlıklı forum sayfasında link eklemiş (mesaj no:91). Oradan faydalanarak buldum ismini.
Sevgili loveforlife aslında isminin echinopsis oxygona olduğunu belirtti.Kendisine teşekkür ediyor düzeltiyorum. |
Hoşgeldiniz... seyrine doyulmaz bir sayfa olacak gibi:) kaktüsler bi harika.
|
Hoşbulduk sevgili hira. Kaktüsleri hep severim ama siteye katıldığımdan beri çılgınlık seviyesinde. Kaktüs sayfalarından çıkmıyorum.
|
Sayfanız hayırlı olsun sevgili Pamuktopu.Sizleri takip etmek çok zevkli.Bende miniklerimi büyüyüp sunmayı sabırsızlıkla bekliyorum.Takibe devam şimdilik:)
|
Sağolun sevgili narinkhn.
Sitedeki sayfaları dolaşmak gerçekten çok zevkli. Özellikle kaktüs ve sukulentleti gezerken adeta kayboluyorum. Benimkiler biraz da acemilik hevesi. Sayfanızı en kısa zamanda gezmek dileğiyle iyi akşamlar. |
Satır başı yapmaya özen gösteriyorum ama mesajı yollayınca farklı geliyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025