![]() |
merabalar :)
Bende uzun süredir bu yazılarınızı takip ediyorum çok güzeller kaktüsler şahane :D bende yeni yeni bu duyguyu tadıyorum a101 ve çevreden aldığım 8 çeşit kaktüsüm var .. sayın altintasna abicim senin kaktüslerinde şahane baya yol kat ettin senin yolunu izliyorum bende hayırlısı :)) herkese güzel kaktüs yetiştirme sevinci ile saygılarımla.. |
Sayın altintasna kireç bitkiyi yakmıyormu çürümeyimi önlüyor
bilgilendirirsen sevinirm |
Merhaba,
En son 16.11.2014'te yazmışım. 14 ay kadar olmuş. Gelir gelmez birşey sorayım: Cep telefonu için fotoğraf boyutlandırma programı önerir misiniz? Ve bir de upload programı. önceden bilgisayarda rahat rahat boyutlandirip yukluyordum buraya. Telefona uygun programlar önerecek olan var mi? simdiden çok tesekkur ediyorum. |
|
|
1 Eklenti(ler)
[ATTACH]IMG_20160117_131430-480x640.jpg[/ATTACH]
|
1 Eklenti(ler)
IMG_20160214_121011-480x6
bunu gecenlerde gordum ama almadim. :) |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 596799
burada olmadigim surede bir kaç kaktusumu kaybettim. Diğerleri ise oldukça büyüdü. Hepsini tek tek paylaşmayı düşünüyorum. Geçen kasım ayında kış uykusuna yatmadan hemen önceki hallerini fotografladim. :) |
Uzun bir aradan sonra hoşgelmişsiniz altintasna.Fotoğraflarınızı bekliyoruz.
|
Alıntı:
Kesilen yerin yeniden curumesini ve mantarlanmasini engelliyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
cristata diyorlar bunlara :) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bu da kara kedim ve mammilaria elongatamin pozu :) Eklenti 596942 |
Valla bende kaktüsleri çok seviyorum. çok iyi bakmanız ümidiyle. bol bol çiçek açarlar umarım.
|
1 Eklenti(ler)
|
Sn.Altintasna kaktüsünüze maşallah.Dalları gayet canlı,benimki dışarda.Dallarının rengi neredeyse bordoya döndü.Siz içerde mi bakıyorsunuz,ne kadar suluyorsunuz?Teşekkürler.
|
|
Kasım, aralık, ocak, şubat ayları boyunca bir damla su vermedim. Serin bir depoda kış uykusunda. 4 ay önceki fotosu bu. Şimdi yine aynı şekilde duruyor.
Benimki de yazın güneşin altında çok kalırsa rengi değişiyor. |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025