![]() |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 267448
bunu çoook istiyorum biliyorsunuz. Bulduuuummmm :D Eklenti 267449 Eklenti 267450 Eklenti 267451 Eklenti 267452 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 267458
Eklenti 267459 Eklenti 267460 İki tane tomurcuk var içinde ama çekemedim net fotoğrafını. Açsın bakalım nasıl birşey olacak :confused: Eklenti 267461 Eklenti 267462 |
3 Eklenti(ler)
Özellikle sukulentlerin en sevdiğim yanı muhteşem geometrileri, simetrileri...
Şu iki yaprağın birbirinden ayrılmadan önceki haline herhalde 500 kere dönüp dünüp bakmışımdır :p hala da bakıyorum.:o Eklenti 267473 Eklenti 267474 Eklenti 267475 |
Yeni güzellerinizi güle güle büyütün sevgili Emily14 aradıklarını bulduğuna çok sevindim:)
|
Sevgili emel'cim,
Coşmuşsun ve sayfanıda coşturmuşsun. (bu kıza abs lazım) :)) Yeni güzellerini iyi günlerde büyüt canım.Bol bol çiçeklerini yavrularını gör inşallahh Herbiri ayrı ayrı güzellikteler ve de çok diri bakımlı görünüyor. Sen şimdi geceleri yatmazsın değil mi bunları seyretmekten ;) Ben doyamadım da seyretmeye. Kocaman sevgilerrr |
Alıntı:
bir tanesini buldum evet, diğerleri için aramaya devam... en güzeli de memlekette bulmuş olmak. Alıntı:
valla öyle hele havalar güneşli oluncaaaa... onlar mutlu ben mutlu... o koca sevgiler benden sana :p |
benim güzellere kaldığımız yerden devam edelim efenim...
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
çiçekte oldukları için ilaç yapmaya da kıyamıyorum. Aklıma bir fikir geldi. Küçükken saça bit düşünce gaz yağıyla tararlardı saçları, acaba bu bitlerde de işe yarar mı :confused: iki farklı kullanıma hazır ilaç, arapsabunlu su, arapsabunu + yağ + su karışımlarını denedim. İlaç bitkilerimi öldürdü, diğerleri işe yaramadı. son ümidim bauhouseta varmış bir hazır karışım ona bakacağım. Geçen sene, yeşil yaprak biti, unlu bit ve beyaz sinek başbelasıydı. Bu yıl ek olarak siyah bit ve gri bit çıktı :(:o Ne edeceğiz bakalım. Sıcaklar basmadan ilaçlamak lazım diye düşünüyorum. Soğukta bitki ilaca karşı daha dayanıklı oluyor sanki. |
Ben 10 gün ara ile iki defa Basudin ile ilaçladım. Şu anda herşey yolunda. Şubat sonu bir kez daha ilaçlamayı düşünüyorum.
|
Alıntı:
|
Sn emily14. Bu yeni türleriniz çok güzelmiş yaaaa :o. Simdi siz bu kar kış arasında nerden buldunuz bunları söyleyin bakiimm.
Güle güle büyütün bizede yedekleyin... :o :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yeni bebekleriniz hayırlı ve bol çiçekli olsunlar :) 180. Mesajın ilk fotoğrafındaki güzelliğin ismi ne ? Umarım baharla birçok çiçek getirirler size :) :)
|
Alıntı:
Bu güzellerin isimleri benim hem hafızam için çok zor :o En kısa zamanda hepsnin türlerini yazacağım... Çiçekleri konusunda çok ümitiliyim... Tomurcukları bile yüzümü güldürüyor :D |
Alıntı:
|
Sevgili emily14 çok güzel türler edinmişsin hepsini gülegüle büyüt.
Sağlıklı ve bol çiçekli günler diliyorum:) |
Alıntı:
|
Büyüyorlar, çiçekleniyorlar, yaşşasııınnn....
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
İlk arajmanlarım saksıyı doldurmaya başaldılar, hatta biri yakında beni tutamazsın dışarı taşacağım sinyali veriyor :p
Eklenti 274551 Eklenti 274552 |
Güneş güneş güneş ...
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
kaktuslerim tomurcuk dolmuş...
5 Eklenti(ler)
Ama ben şimdilik olabildiğince açanları paylaşacağım...
Diğerleri de açsın ondan sonra sizlerleyiiizzzz :) Benim ahtapotum böyle çiçeklendi. Çok ilginç bir görüntüsü var kokmuyor. Eklenti 285867 Ateş kırmızısı açmasını 4 gözle bekliyorum bakalım nasıl olacak. Eklenti 285868 Eklenti 285870 Eklenti 285871 |
Bu echivieraya bayılıyorum...
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
ilk çiçeği çingene pembesi, ben bu kalonchelere hayranım... sarısı da açtı sonunda onu ekliyorum birazdan :)
Eklenti 285876 Eklenti 285877 Eklenti 285878 Eklenti 285879 Bu sevgili Ardabora'nın verdiği buz çiçeği inanılmaz hızlı büyüyor... Eklenti 285880 |
3 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025