![]() |
Dediğiniz gibi, birden güneşe çıktıkları için yanık olmuştur yaprakları. Zamanla düzelirler.
|
Evde yeni toprak karışımı yapacağım kum,köy toprağı,perlit başka daha verimli olması için nekarıştırabilirim acaba ?
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
bahçeden görüntüler,;)
sempervivumlar bol bol yavruladı. Eklenti 693220 Sukulent çanağımızda çok keyifli, Eklenti 693221 |
Maşallah hepsine, ellerinize sağlık sayın sakdağ, bol bol çiçeklensinler umarım..
|
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
dün açanlar,
Eklenti 694158 Eklenti 694159 echinopsis morganzebour gibi bişeydi adı...:p tam açık halini yakalayamadım, renk geçişleri harika. başka tomurcuklarda var, takipteyim..:cool: Eklenti 694160 Eklenti 694161 Eklenti 694162 |
3 Eklenti(ler)
devam...
mammillaria surculosa, limon kokulu, çok güzel kokuyor. Eklenti 694163 Sarı atlasım... Eklenti 694164 Eklenti 694165 |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Hoya verticillata evet, öğleden sonra güneşi vuruyor üstüne arka balkonda ondan kırmızılı yaprakları. Atın güneşe, kızarır yaprakları.;) Çiçekleri de öyle güzel kokuyor ki. Çok nazsız kaprissiz bir hoya türü. |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Sizden bir şey rica edeceğim, ilk resimdeki (eflatun çiçekler açmış olan) sukulentin adını biliyor musunuz acaba? Bende var.. Henüz çiçek açmadı... Bir kalanchoe türü olduğunu tahmin ediyorum, ama tam adını bilmiyorum.. hatta belki kalanchoe türü bile değildir... Biliyorsanız paylaşır mısınız adını? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
echinopsis kermesina 4 yıldır ilk defa açtı, şansına hava aşırı rüzgarlı olduğu için bu kadar açabildi. Zaten çiçeğini görebilmek için saksıyı kucaklayıp şehirdeki evden köydeki eve taşıdım. :)
Eklenti 695084 Eklenti 695085 Sarı atlasım... Bunun çiçeği kokusuz çıktı. hiç koku alamadım. Eklenti 695086 Eklenti 695087 Eklenti 695088 |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 695089
Echinopsis morgenzabourdan 2 saksı vardı, diğeri de açtı. Bu sefer yakaladım güzelliğini. :) Eklenti 695090 Eklenti 695091 Eklenti 695092 |
3 Eklenti(ler)
Kaktüsler açmaya devam ediyor.
Eklenti 695892 Sarı opuntia annemde, Eklenti 695893 pembe diye beklediğim turuncu açtı. :eek: Eklenti 695894 |
Sayın sakdag kaktusleriniz cok guzel bayildim bende bir kaktus severim sanirim bendede bir 30 cesit kadar var seramda bende ilerleyen gunlerde sitede sizin gibi paylasmak niyetindeyim sizin gibi cicekler icinde yakalayamasamda her zaman tesekkurler bu gorsel şölen icin :)
|
Hepsi çok mükemmel, seven ellerde güzelleşmwyip ne yapsınlar ;)
Sevgili sakdağ sende Hildewintera Colademononis varmıydı? Sanki bir ara ünalda bulup almıştın gibi. Bir arkadaşım arıyor da, bulunabilir bir tür mü bu Maymun kuyruğu:confused: |
Alıntı:
Beğeniniz için teşekkür ederim. Sayfanızı görmeyi isteriz. ;) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Merhaba Ablacım, Hildewintera Colademononis birkaç yıl evvel vardı Ünal kaktüste, ancak o zaman sarkıcı olduğu için arabanın bagajında kırılır diye alamamıştım. Aşağıdaki resimdeki işaretlediğim başka bir tüysüz çeşidini almıştım. En son gittiğimde var mıydı hiç dikkat etmedim açıkçası. Bu bendeki de çok yavaş büyüyor, çiçek renk ve şekilleri aynı maymun kuyruğuyla. Eklenti 695931 |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sn. Sakdağ;
Adeniumunuz Rahmetli meh12 arkadaşımızın alıp benim de arasında bulunduğum tohumlarını paylaştıklarımızdan mıdır? Ben biraz geç ekmem yeteri kadar bakamamam nedeni ile fazla büyütemedim. İlk defa bu yıl çiçek açtı. Ancak açan iki adenium da sizdeki ile aynı renk. Oysa en az 20 çeşit katmerli olarak aldığımızı düşümüştük. http://www.agaclar.net/forum/1569651-post231.htm |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Geçen kış donan gecelerin kraliçesi; yeniden yeşeriyor. ;)
Eklenti 697003 Bu da hiç açmamış olan. Eklenti 697004 tephrocactus papyracanthus, bir gün açar diye beklediklerimden. :rolleyes: Eklenti 697005 |
3 Eklenti(ler)
|
Hepsi harika
|
Renkler muhteşem gerçekten
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025