![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Merhaba, sabah altıda sevgili zenfreenin muthiş kaktüs ve sukulent fotoğraflarına baktıktan sonra o gazla yerimden fırladım, arabaya atladım. Nereye mi:confused: Biraz ileride olan doğal sarı- kahverengi kum taş karışımı tepelerin eteklerine yuvarlanan taşlara. Sonra mikrodalgada steril ettim. Bir yandan da hazinemi dışarıya taşıdım. Hazinemi gözden geçirdim, sularını kontrol ettim, saksılarını temizledim, çıkan bebişleri sevdim. Yani kış öncesi bakım yaptım . Bir adet ince kıvrık makas, bir tane ince fırça ve çımbız eşliğinde:p Ve bu doğal taşları taş kapatması yapmamış olduklarıma koydum. Yaklaşık 5 saatte bitti. Sizler için görüntüledim. Burayı kim dağıtmış bilmiyorum:dilli:
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili serilaanın hediyesi bebiş adeniumum. Teşekkürler Yener Abi.
|
3 Eklenti(ler)
Sukkulent düzenlemesi.
|
Eline sağlık. :)
|
5 Eklenti(ler)
Umarım yapraklarındaki kireçli su görüntüleri çabuk kaybolur.
|
3 Eklenti(ler)
Bunlarda mutfak camının güzelleri... Kaktüslerime charita ve exacum eşlik ediyor;)
|
Çok güzeller emeklerine sağlık. Ayyy diye diye, iç çeke çeke baktım:))
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Senecio herrarinusun keyfi yerinde üç çiçek daha açacak. Çiçekleri güzel olsa açmazdı sanırım:D
|
5 Eklenti(ler)
Fotoğraf makinasını almışken bahçedeki kupelileri çekmeden edemedim. Lütfen çaktırmayın;)
|
Sevgili lir, yeni düzenlemelerin çok güzel de, mutfak penceresi önündeki üçlü saksıyı çok sevdim. Ayrıca charita ve exacum çok güzel. Mor çiçekli bitkileri daha bir beğeniyorum. Sağlıkla keyfini sür arkadaşım.;)
Unutmadan, naçizane kaktüs sayfama fotoğraf ekleyecektim. Paşa kılıcım tomurcuk yapmış. Bu görüntülerden sonra vazgeçtim.:( Sevgiyle kal... |
Sevgili Sevim öğretmenim, çok tatlısınız, daha güzelleri sizi bulsun.
|
5 Eklenti(ler)
Küpelilere devam:D
|
Daha güzelleri değil tabi senin elin neye değse güzelleştiriyor çünkü;) Az kaldı ciddi bir alışveriş yapmam gerekiyor zor sabrediyorum artık:p
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Analı kızlı:D
|
3 Eklenti(ler)
Euphorbia caput-medusae L. cristata kardeşine arkadaş geldi.
|
Sevgili Lir neden gaza geldiğini şimdi gördüm. :) Allahtan ben sizin kadar sarmadım bu türlere. Yoksa gece uyku tutmazdı, adamlar resmen sanat yapmışlar. :)
|
Alıntı:
|
Sevgili lir, az önce sayfanızı baştan sona inceleme fırsatı buldum..bitkilerinin hepsi güzel ve bakımlı..ellerine sağlık.güle güle büyütün ve çoğaltın inşallah
|
Saksılar, düzenlemeler, aranjmanlar hepsi çoook güzel olmuş. Senecionun saksısını çok beğendim. Bitki sarkınca çok daha güzel görünecek. Küpeler için çaktırmayın demişsin ama, ne mümkün. Muhteşem görünüyorlar.:)
Mutfak camı da çok güzel olmuş, bir masa sandayle çekip karşısında kahve içmek lazım. Benim mutfak camında çeliklerin olduğu küçük saksılarım var, pencere evyenin arkasında olduğu için biraz kısıtlı ama ben de süslü bişeyler yapayım bari. Çok beğendim. Euphorbia caput-medusae L. cristata büyüleyici gerçekten. Kutluyorum seni herşey çok yakışmış. Eklediğim fotograflardan bahsetmişsin. O sayfalar yüzünden hafta sonu uykusuz kaldım.:) Limon'un yerleşme telaşı bitsin, baharda biraz bahçesini toparlasın iki defa fidanlığa gitsek hallederiz.:)) |
Sevgili lir, fotoğraflarınıza bakıp kaktüs ve sukulentleri edinmemek için kendimi zor tutuyorum.Zevkli tasarımlarınızla birleşince harikalar diyarı çıkmış ortaya.Mırmır çok asil ve çok tatlıgörünüyor:)
|
Yeni düzenlemer çok güzel olmuş mutfak camından seyredenlere bayıldım tabi onlara eşlik edenler de ayrı bir güzeller ellerine sağlık sevgili Lir:)
|
Maşalah sevgili lir güzel olmuş .Emeklerinize fazlasıyla degmiş .
müsait oldugunuz bir pazar haberleşelim |
Analı kızlıyı takipteydik ki bir arkadaş daha gelmiş. Hemde kimbilir kaç yıllık.
Medusanın böyle birkaç (ne desem) göbek yapanını internette bile görmedim. Muhteşem bir şey.. |
Alıntı:
|
Sevgili zenfree,
çok acele çekim yaptım, aslında görüntüleri hiç beğenmedim. Ama hemen sizlerle paylaşmak istedim. Çaya, kahveye her zaman beklerim. Her zaman iyi manzara bulunur. Örneğin karda muhteşem oluyor. Gözümde canlndırdığım çok sukkulent görüntüleri var. Nette karşılaştığım bir fotoğrafta eteği fırfırlı saksıya düzenleme yapmışlardı, bayıldım. En kısa zamanda bende yapmak istiyorum. Çok öptüm. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok güzeller emeklerine sağlık.Küpeler için çaktırmayın demişsin ama, ne mümkün mükemmel görünüyorlar.Sevgiler....
|
Alıntı:
|
Echeveria pulvinata , uçları kızarınca kahverengi tüylümsü dallarıyla daha bir güzel oldu. Ve düşen bir yaprak çimlenmiş. Çok tatlı.
|
Küpeler bir harika arkadasim, bunlar yaz kis bahcede mi dururlar böyle? Bizim iklimde kisi bahcede gecireceklerini bilsem ben de ekecegim.
|
Cok gecmis olsun sevgili lir. Mesajlari geriye dogru okuyordum simdi farkettim.
|
Çok geçmiş olsun sevgili lir, mesajları okudum iyileşmissiniz şükür ki.
Hemen edinmeye başlıyacağım ama bahçem yok ne yazık ki, küçücük balkonumda ise ancak bitkilerim için hareket edebilmem için yer kaldı.Bir tane almak istiyorum her seferinde zor tutuyorum.Bir tane alınca asla tek bir tane ile kalmayacağımı biliyorum:) Şu Çarşambaları ben de mi kollasam diyeceğim ama bu sizin güzelleri görürsem kendimi tutmam mümkün olmaz ondan korkuyorum:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025