![]() |
1 Eklenti(ler)
Kaktüsün renği belli oldu. Açmak üzere...
|
1 Eklenti(ler)
Euphorbia flaganii sürekli çiçekte.
|
Sayfanıza uğramadan yapamıyorum. Güzel şeyler. Elleriniz dert görmesin.
|
Sn. Lir; bir süredir takip ediyorum, bitkileriniz gerçekten şahane.
Yıllar önce mutfak penceresine salon sarmaşığı dolandırmak istemiştim, kısa zamanda kaybettim.. Bitkiler mutfak atmosferine ne kadar uygun acaba? Sukkulentleriniz uzun zamandır oradalarsa ve sorun yaşamadıysanız bunun bir sırrı olmalı ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Lir sizde artık evin içine girmişsiniz.Çok güzel bir mutfak olmuş dekor şahane bitkiler güzel,raflara ise söyleyecek söz bulamadım.Ellerinize sağlık.
|
Mutfak duvarındaki şenlik çok güzel.:) Umarım yerlerini severler. Çok yakışmış. Cemo görmesin zaten mutfakla arası yok, bütün tabakları tencereleri atar yerine sukulentleri dizer.:)))
Euphorbia flaganii ise her zamanki gibi olağanüstü.:) |
Raf düzenlemesi, aksesuarlar çok güzel olmuş ama bence orada daha bir kaç saksılık yer var:D:D:D
|
Sevgili lir fincalar cok yakışmış siz hanımlar neye el atsanız yakıştırıyorsunuz:mad:.
Yer darlıgından mutfak camlarını bende kullandım bu yıl sonuc sıcak nem buhar bol bol kayıp dablumbaz varmı? |
Sevgili Lir mutfak raflarınız ve üzerlerindeki güzellere hayran oldum.
|
sevgili lir maşallah yok yok. Kaktüs sayfasını açmaya geç bile kalmışsınız. Hepsi harika ve bakımlı görünüyor. Birde onları böyle dizayn edip sunmakta ayrı bir beceri. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mutfak duvarındaki raflardaki şenlik çok hoş olmuş. Sukulentlerine söylenecek sözler az gelir, sevgili lir. İllede bahçe sayfası istiyoruz.
|
sevgili lir özelinizden mesaj gönderemiyorum. Mesaj kısmı çok mu dolu acaba.
|
Alıntı:
|
Sevgili lir size geçmiş olsun dilemek için mail atmıştım, ulaştı mı bilmiyorum?:)
|
Geçmiş olsun arkadaşım ne oldu hastamısın yoksa?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ne kadar dikkat etsek de bazen olabiliyor galiba. Çok çok geçmiş olsun. İyileşmenize sevindim.
|
Gecmiş olsun sayın lir
|
Ayyyy arkadaşım duymadım canım benim tekrar çok geçmiş olsun.
|
Sevgili Lir çok geçmiş olsun aman dikkatli ol arkadaşım.
|
Çok geçmiş olsun.
|
Geçmiş olsun sayın Lir. Allah daha kötüsünden korusun.
|
Sn Lir,kaktüsleriniz muhteşem,mutfak rafınız da süper olmuş,emeklerinize sağlık.Ayrıca çok çok geçmiş olsun,sağlıklı mutlu günler dilerim.
|
Sevgili arkadaşlarım ilginiz ve sevginiz için teşekkür ederim. İyileşmişim bile :)
|
O zaman, madem iyileştiniz, devamını bekleriz ;)
Sevgiyle... |
Sevgili lir öncelikle geçmiş olsun, mutfak rafların harika olmuş çok beğendim, bende uzun zamandır düşünüyorum mutfağa raf ama cesaret edemedim.Sizin güzeller yerlerinde mutlu olursalar bende deneyeceğim. benim mutfağın batıda çok güzel akşam güzeşi alıyor camda baya büyük sizce ışık yeterli olurmu.
|
çok güzel.Ah sevgili Lir ,nerden bulursunuz bu güzellikleri.
|
[Euphorbia flaganii sürekli çiçekte.[/QUOTE] çok güzel.hiç görmemiştim.
|
[]Çiçek açtığı zaman, tanelerin yakından görünüşü[/QUOTE] bundan bana vermiştiniz küçük bir parça,bir kaç yavruda verdi,nasıl öldü anlamadım.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025