![]() |
Bitkileriniz ve sayfanız hayırlı olsun. Bitki sayınızın zamanla artacağından eminim. Lithopslarınız çok sağlıklı maşaallah. Benim ilgi alanım mesembler olduğundan hemen söyleyeyim istedim; çiçeğini açan lithopsunuzun ismi Lithops pseudotruncatella. Tekrar hayırlı olsun Zafer bey.
|
Teşekkür ediyorum sayın AizoaceaeFAN. Dediğiniz gibi bitki sayım hızla artmakta. Ayrıca Lithops'un ismi konusunda yardımızın içinde teşekkürler. Bir Lithops'um daha açmak üzere üzere, resmini ekliyorum. Birde elimde Pleispilos Nelii var. Kış bakımı için tavsiyelerinizi bekliyorum. Lithopslarla aynı bakımımı uygulamalıyım. Önerileriniz nelerdir.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Bu Bitkimin üzerinde kurumalar oluyor. Ancak iki tane çiçek tomurcuğu vermiş. Sebebi ne olabilir. Nasıl kurtarabilirim.
Eklenti 248323 Eklenti 248324 |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim ilginize sayın AizoaceaeFAN. Yani genel olarak Lithopslar gibi kışın sıfır su.
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Hepsi güzel de Zafer Bey, benim yaşatmakta zorlandığım lithopslar çiçek açmış, sizlerle avunuyorum..(Maşallah)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Evet arkadaşlar bu senenin son güzellikleri kapanışı yapıyorum. İyi seyirler;);)
MAMMİLLARİA MOELLERİANA Eklenti 250079 Eklenti 250080 Eklenti 250081 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025