![]() |
Merhaba Muspet, öncelikle geçmiş olsun, Allah sağlık sıhhat versin..
Yeni çiçekleriniz çok güzel, mevsimsiz açan ise çoook güzel, rengini tanımlayamadım doğrusu. Sarı ve turuncunun harika karışımı, kabak çiçeği rengi gibi, çok beğendim... Bir sürü de açmış görünüyor. Maşallah... |
5 Eklenti(ler)
Bu tüylü güzelim aldığımda yemyeşildi sonra yavaş yavaş morardı karardı. Güney cephede duruyordu fazla ışıktan olabilirmi acaba?
Yakından çekilen fotosunda daha iyi gözüküyor renk bozukluğu. Eklenti 259507 Eklenti 259508 Lithopsum süzüldü, buruştu, uykuyamı geçti acaba uzun zamandır sulamıyorum uykudadır diye, yaptığım doğrumu arkadaşlar. Eklenti 259509 Mevsimini şaşıran bir kaktüsüm daha. bu mevsimde açmaları normalmi yoksa:)))) hem tohum kesesi çıkarttı hemde çiçek açmaya hazırlanıyor. Eklenti 259510 Eklenti 259511 |
3 Eklenti(ler)
Yenilere devam
Eklenti 259525 Eklenti 259527 Kıvırcık osmanım büyümeye başladı çok mutlu ediyor beni:) Eklenti 259526 |
Alıntı:
Çok doğru tarif ettiniz aslında rengini tam kabak çiçeği renginde, hergün birer ikişer açıp mutlu ediyor beni,dahada açacak inşaah. daha güzelleri sizin olsun inşallah, hatta üzerindeki bebişler büyürse yılan kaktüsünüzle birlikte bu kaktüstende gönderebilirim size yazın. |
Sayın Müsbet kaktüslerin çiçekleri çok güzel hele bu mevsimde açmaları çok hoş.Euphorbia milii ise çok aradığım bir çeşit güle güle büyütün çiçeklerini de görmüşsünüz galiba ellerinize sağlık.Selamlar.
|
Alıntı:
|
Baumaxa çok güzel sukullentler gelmiş 3tl fiyatları lithopslarda vardı 4 tl idiler. ilgilenenlere duyurulur.
|
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
sevgili bettyycimden almıştım bu güzeli
Eklenti 260938 Eklenti 260939 ve buda bettyycimden:) Eklenti 260940 |
1 Eklenti(ler)
ve en çok sevdiğim en sonda
Eklenti 260941 |
Güle güle büyüsünler sevgili Musbet, hepsi çok güzelller, koleksiyonun epey bir zenginleşmiş...
|
Çiçekleriniz çok güzel ve sağlıklı görünüyor, Hep böyle kalırlar inşallah.
En son resimdeki sukulent yapraktan da yetiştirilir değil mi?. |
Sayın Sakdağ yeni çeşitleriniz çok güzeller,güle güle büyütüp çiçeklerini de görürsünüz.
Selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
söylediğiniz bitki kesin bilmiyorum ama ihtimalle yapraktan yetiştirilebilir, saksı değişimi yaparken bir iki yaprağını kırıp deneyeceğim. |
Alıntı:
|
Sayın Müsbet isim karışıklığı için özür dilerim,Tabii ki mesajım sizedir.Çok güzel çeşitleriniz var .Çiçek açmış ve meyve vermiş olan mammillaria ise mükemmel,ellerinize sağlık
|
Yenileri güle güle büyütün. Kıvırcık Osman çok görkemli görünüyor.:)
|
Teşekkürler sayın zenfree. evet kıvırcık osman çok güzel, umarım biran önce bebiş verirde o bebiş size hediye gelir, bizde bu bahaneyle tanışmış oluruz:)
|
Bu hediye teklifi için çok teşekkür ederim.:) Tanışmak için bitkiye gerek yok, İstanbul'a yolunuz düşmüyor mu? Sayın ankstel " kaktüs ve sukkulent taksı" diye bir başlık açtı. Orada hazırladığımız bitkileri karşılıklı görerek paylaşımda bulunabilirsek ileride özel türlerimizi aramızda yaymış oluruz diye düşünüyorum.
http://www.agaclar.net/forum/ucretsi...akas/25756.htm |
Alıntı:
|
Kaktüs ve sukulentlerinizi güle güle büyütün, çiçeklerini de hep birlikte görelim:)
93 no'lu mesajınızda yukardan 3. fotoğraftaki bitki lithops değil, fenestria'dır (baby toes). Genelde fazla suyu sevmez ama buruşması su gereksinimini gösterir. Biraz su vermenizde yarar var. Ben de sulamak için buruşmasını bekliyorum. |
Sayın zenfre ah ah eskiden yolum istanbula düşerdi ama buaralar çok zor:(
yinede istanbula yolum düşerse sizinle mutlaka tanışmak isterim. Elimdeki türler çoğaldıkça seve seve paylaşmak istiyorum. |
Alıntı:
Sevgiler. |
Alıntı:
Sayın nevsune verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.bende garibancığı lithops zannedip susuz bırakıyordum yarın ilk iş sulayacağım fenestria'mı.Demekki daha öğreneceğim çok şey var:) |
Sevgili musbet, olurmu estağfurullah bende tam emin değilim mevsimi olduğundan fakat benimkide bu ay çiçek açınca, olabilirmi acaba dedim sevgiler:)
|
Alıntı:
Sizin sayfanızıda gezdim sizin kaktüslerinizde çok güzel çiçeklenmişler, ellerinize sağlık. Sevgiler. |
Sevgili musbet ne kadar çok yol almışsınız sayfayı açtığınızdan bu yana. Kısacık bir zamanda çok güzel kaktüs ve sukulentler edinmişsiniz güle güle büyütün, sevgiyle
|
Alıntı:
Bu bölüme desteğiniz için teşekkür ederim. |
Sevgili Musbet sayfanızı baştan sona gezdim meğerse hiç mesaj yazmamışım gerçekten çeşitleriniz çok güzel ve sağlıklı görünüyorlar hele de yeni sukulentlerinize bayıldım koleksiyonunuz gittikçe genişliyor. Güle güle büyütün:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025