![]() |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 242645
saksilarını değişip kış için camın önüne koymayı planladığım 3lü bu arada kalanchoem hala çiçek açmaya devam ediyor.çok mutlu ediyor beni. Eklenti 242646 veee benim yaramaz kedim zuzu çiçeklerimin korkulu rüyası:p |
Sayfanız hayırlı ve bol kaktüslü olsun,hepsi sağlıklı görünüyor,güle güle büyütün
|
Alıntı:
dediğiniz gibi kedimin ısırdığı bitki güneşten karardı, aldığımda yemyeşildi canım önüne alıcam onu. yeni fotoları ekledim inşallah beğenirsiniz. |
Sevgili müspet tatilden döndüm, bekliyorum sizi ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kararmış aloenizin yanında gördüğüm Havorthia fasciatanızı da aloe gibi güneşte uzak tutun mutlaka. Cam önünden bile uzağa koyabilirsiniz. Fazla güneş iyi gelmiyor onlara. |
Alıntı:
Sayın sarıefe tavsiyenize uyarak aloeverayı ve havorthiayı içeri direk güneş ışığından uzak bir yere koydum. hala güneş ışığı alıyor ama perdenin arkasından :) ve çok kısa bir zamanda aloe eski haline döndü, yemyeşil oldu. Bu arada 2şer yane kaktüs ve sukulentte aldım onlarıda eklicem en kısa zamanda, gönül hep daha çok kaktüs almak istiyor ama kendimi firenliyorum zorda olsa. |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 247549
Eklenti 247550 Aloeveramın eve geldikten sonraki hali Eklenti 247551 yeni arajmanım Eklenti 247552 Eklenti 247553 yeni aldığım sukulentim yaprakları biraz yaralı bereli ama inşallah yeni yerini sever. |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 247556
Eklenti 247557 Perşembe pazarından aldığım aşılı kaktüsüm, normalde aşılı kaktüslerden pek hoşlanmazdın ama belki aramız düzelir diye aldım. Eklenti 247558 yeni kaktüslerim biri kardeşimin biri benim:) Eklenti 247559 Bu sedum aranjmanımı havalar soğuyunca eve almayı düşünüyorum sizce ev ortamına uyum sağlayabilirmı ? yardımcı olusanız sevinirim. Eklenti 247560 atlas çeliklerimin kimi iyi kimi kötü durumda dertleri nedir hala anlayamadım.suyu azmı çokmu seviyor acaba. |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 247562
Üzeri bebiş dolu bu kaktüsümün bebişlerini nezaman ayırmalıyım sizce nekadar büyüklüğe gelmeleri gerekiyor. Eklenti 247563 kaktüsle toprağın birleştiği kısımda beyaz bir oluşum var ne olduğunu çözemedim:( Eklenti 247564 Eklenti 247565 Üzeri bebiş dolacak bir güzel daha, büyük bir saksıya geçirmem gerekirmi acaba:confused: Eklenti 247566 Sanırım bu yavruda kalanchoe giillerden hangi tür olduğunu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. |
Sevgili muspet aşılı kaktüsün kök çürümesi yapmaya başlamış, bir çaresine bakman gerekecek sanırım ;)
|
Alıntı:
|
Benim yeni kuzularımı beğenen yok galiba:(
|
Sayın Müsbet Kaktüslerde güzelde succulentler harika çok güzeller.Bu arada Zuzu' nuzun hatırı sayılır.Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim
|
[QUOTE=serilaaa;864178]Sayın Müsbet Kaktüslerde güzelde succulentler harika çok güzeller.Bu arada Zuzu' nuzun hatırı sayılır.Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim[/QUOTE
Sayın serilaa beğendiğinize çok sevindim sukulentler gerçekten çok ilgi çekici bitkiler, onlara olan ilgim gittikçe artıyor. sevgiler. |
4 Eklenti(ler)
Bunlarda Sevgili bettyycimden gelen güzellikler.
şimdilik minik saksılardalar yeni saksılar alınana kadar idare edicez:) Eklenti 248673 Eklenti 248674 Eklenti 248675 Eklenti 248676 |
Güle güle büyüt sevgili Betül ;)
|
Alıntı:
çiçek aşkı böyle birşey:p |
Canım seni mutlu ettiysem ne güzel, istersen bir de benim balkon sayfama bak ;)
|
Alıntı:
Bende acemiyim kaktüslerle tanışalı 1yıl olmadı daha, henüz kaktüslerden kayıp vermedim hiç, susuz sessiz yaşayıp gidiyorlar keyifleri yerinde. sizede sağlıklı ve bol çiçekli günler diliyorum Sevgiler |
Alıntı:
|
Minik yavrular çok güzel görünüyorlar. Umarım en kısa zamanda köklenip sağlıklı büyürler.
|
Alıntı:
|
Hepsi cıvıl cıvıl, temiz ve özenli. Pembişinizi ve sedum aranjmanlarınızı çok beğendim. Ellerinize sağlık.
|
Çok teşekkür ederim sevgili lir beğenmenize çok sevindim.
|
Sayın Musbet,sayfanız hayırlı olsun.Aramıza hoş geldiniz.Elleriniz dert görmesin,hele saksılarınız çok güzel uyum sağlamış.
Devam....:) |
Alıntı:
durmak yok devam... yarın yalova yolcusuyum inşallah.seraları gezicez:))) havanın azizliğine uğramazsak tabi. |
Yeniler hayırlı olsun. Ben olsam sedum aranjmanını dışarda tutarım.:)
|
Bende dışardaki halini çok seviyorum ama kışın soğuk olduğunda don yerse zarar görür diye korkuyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025