![]() |
Zenfree nerelerdesin? Bak sana ne buldum. Artık tatile giderken istediğin kadar götürürsün :)
|
Alıntı:
Bu guzelliklerden bir celik istesem cok mu sey istemis olurum acaba :rolleyes: ? Saygilar |
Sevgili Charlaux, Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas - agaclar.net başlığını takip edebilirsiniz.
|
Arkadaşlar güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.:)
|
1 Eklenti(ler)
Bir kaç fotograf yüklemek istiyorum. Fotograflar telefonumda, bakalım becerebilexek miyim! :)
|
1 Eklenti(ler)
Devam
|
Güler Hanım teşekkür ederim. Selamlar.:)
|
1 Eklenti(ler)
Bu da çiçekleri.:)
|
3 Eklenti(ler)
Bir kaç sempervivium. Sıcağı sevmiyorlar. Yazın çoğunu kaybediyorum ama yine de vazgeçemiyorum.:)
Eklenti 402570 Eklenti 402571 Eklenti 402572 |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 402578
Eklenti 402579 Eklenti 402580 Bir çok türümde maalesef güneş yanıkları oluştu. En alttaki fotoğrafta olduğu gibi. Uzun süre İstanbul dışındaydım ve hiç ilgilenemedim. Neyse kaybetmediğime seviniyorum.:) |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Eklenti 402587
Bu da A.Kiwi'nin tomurcukları. Rengi olağanüstü. Bitkide yoğun güneş yanıkları oluştu. Ancak nerdeyse buna sevineceğim, hem çiçeklendi hem de her rozetin altından 2-3 tane yavru verdi. Bitki kendini yeniliyor. Sanırım sonbahara güzelleşecek.:) Eklenti 402588 Kalanchoe'in ortada görünen sap kısmında asıl bitki vardı. Çürümeye başladığı için kesmiştim. Bir sürü yeni yavrusu oldu.:) Şimdiden hepsinin rezervasyonu var.:rolleyes: |
4 Eklenti(ler)
Emektar saksılarım. Tozları görmeyin lütfen, eve daha yeni geldim temizleyemedim. :)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Sedum Spathulifolium renkleri büyüleyici. Tomurcuklandı. ( Alttaki fotoğraf)
|
Hangi fotoğrafı, hangi sukulenti beğeneceğimi şaşırdım. Ama ne yalan söyleyeyim sizi tekrar forumda gördüğüme çok sevindim. Sayfanızda uzun zamandır hareket yoktu. Bir daha beni eski fotoğraflarla avunmak durumunda bırakmayın lütfen.
Sukulentler ne güzel gelişmiş, renkler harika. Ben güneş yanığını farketmedim bile :) |
Zenfreeciğim sonunda burayı hatırlayıp fotoğraflarını gösterdin bize harika görüntüleri ve seni özledik valla seni:)
|
Selenciğim teşekkür ederim. Ben de sizleri özledim.:) Ara ara fotoğraf yüklemeyi ihmal etmeyeceğim. Ama yeniler yok biraz da o nedenle yükleme yapmıyorum. Mevsimsel durumlarını paylaşıyorum diyebilirim.:)
Günebakancığım teşekkürler.:) Senin sayfana bakacağım. Merak ettiklerim arasında. Selamlar. |
Dörtkoldan çıkartma yapmamış olsaydın biraz zor gönlümü alırdın.....;)
Hakikaten çok güzeller, ellerine sağlık. |
Sukulent ve kaktüs annesi, nihayet güzellikleri gösterdin. Özlemişim bu sayfayı.
Şu fotoğraf makinanı kap, bize bi gel anacım ya:))) Herbiri birbirinden güzel, gözüm bayram etti sağolasınnn. |
Hepsine bayıldım:), çok güzeller ellerinize sağlık.
|
beimde sukulentlerim var . çokta seviyorum ama hepsinden olsun diye zorlamıyorum .on iki tane var .resimleri yollarım .sevgiler.
|
Bir hayli uzak kalmışsınız. Mayıs'tan bu yana kaktüslerden uzak kalmadığınızı umuyorum.
|
cok güzel bir görüntü oluşturmuş, bayıldım.
|
Merhabalar, kaktüs ve sukulentlerinizi bastan sona büyüyk bir zevkle izledim ne kadar özenle bakmissiniz hayran olmamak mümkün degil dogrusu ... Tebrik ederim emeginize saglik...
|
Sayfanızı baştan sona büyük bir zevkle inceledim. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Nice güzelliklere ....
|
Merhaba
abla nerlerdesin faceden ayrıldın görüşemiyoruz.inşallah iyisindir sevgiler selamlar |
bunlar n'asıl bir güzelliktir! bakmaya kıyamıyor-doyamıyor insan.
|
Lütfen bana yardım edin crasulla ovatam bikaç gündür yanlara düşmeye başlamıştı saksıdan çıkarıp baktığımda köküne yakın yerinde çürümeye benzer bişi gördüm şimdi napıcam lütfen yardım ölsün istemiyorum:(
|
Bu kadar crassula çeşidini bir arada görmemştim, teşekkürler.
|
Sn Zenfree Günlerce güzellikleri seyrettim.Benimkilerin birkaçına isim yazdım.Bir çok bilgi aldım,teşekkürler.Ellerinize sağlık.
|
Sn Zenfree,
Bugün sayfanızı gezmekten çalışamadım :) Çok keyif aldım, elinize saglık çok güzeller hepsi de.. Uzun süredir yeni bir paylaşımınız yok, merakla bekliyorum, sevgiler |
Budha çok hoş görünüyor, bu arada boyu uzamıştır. Saygılar.
|
Sayın zenfree özellikle gymnocalycium türlerinizi ve fotoğraflarınızı çok beğendim. Elinize sağlık.
|
Çoook uzun zamandır buralarda yoksunuz ama ben her sayfanızı hayranlıkla tek tek gezdim. Bir 39 sayfa daha olsa onu da gezerdim. Keşke devam etseymişsiniz.
|
Sizin anlatım dilinize & estetik algınıza hayran kaldım! ❤️
|
Sevgili Zenfree neden bırakıp gittiniz buraları,ne çok sorum var size bir bilseniz :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025