![]() |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Sedumlar
Sedumların büyüme ivemelerine hayranım. :) Eklenti 298825 Eklenti 298826 Eklenti 298827 Eklenti 298828 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Sanırım bir yıllık fotograf yükedim. Artık gerisi sonbaharda.:)
Eklenti 298850 Eklenti 298851 Eklenti 298852 Eklenti 298853 Eklenti 298854 |
Sayın zenfree, sayfanıza bir daha uğramamaya karar verdim. Delilik katsayımı arttırıyor da. Hepsini ama hepsini çok beğendim. Genel görüntüler de harika.
Aslında adını öğrenmek istediğim türler var. Fakat bu bilgisayardan link veremiyorum. Daha sonra öğrenmek istediklerimi diğer bilgisayardan belirteceğim. Hani bir daha uğramayacaktım? Sevgiler... |
SDurul çok teşekkür ederim. Çok fazla fotograf oldu galiba.:)
İsimlerini bildiklerimi fotograf altlarına yazarım. Sizde sorun lütfen. Selamlar.:) |
Zenfree, fotoğrafın fazlası olmaz. :)
Hepsi çok çok güzeller. Kaktüsleri seninle sevdim diyebilirim. :) Ben aslında bir de en genel görüntüyü merak ediyorum. Şöyle balkonun genelini. Saksı seçimlerine, düzenlemelere çok önem verdiğin için eminim genel görünüm de çok güzeldir. :) |
[QUOTE=zenfree;970407]Genel görüntüler
Eklenti 298834 Eklenti 298835 Eklenti 298836 Eklenti 298837 Eklenti 298838[/Qhepsi çok güzel...ikinci resimdeki türü öğrenebilirmiyim acaba çok beğendim.. |
Hepsi harika, canlı ve coşmuşlar. Ellerinize sağlık Zenfree. Bu arada kuşların rahat bırakmadığı Opuntia'nın saksısına minik rüzgargüllerinden takarsanız kuşlar gelmiyor:)
|
Sedumlarınıza hastayım resmen, zaten deliyim, sayfanıza uğradıkça biçare bir deliye dönüşüyorum...
Sözün özü; harikalar ellerinize sağlık, sevgiler :) |
Off off uzun zaman sonra harika bir dönüş yaptın hepsi muhteşem anlaşılan sukulent ve kaktüsler seni seviyorlar arkadaşım:)
|
Maşallah.Geliyorlar...Hepsi çok güzel...Çiçekleri bekliyoruz.
|
Herkese çok teşekkür ederim.:)
|
Alıntı:
|
[QUOTE=eslem;970436]
Alıntı:
|
Maşşallah, maşşallah, maşşallah, nazar değmez inşaallah.
|
Bir süre uzak kaldım sayfanızdan ama bunca güzellikle karşılaşınca ruhum açıldı. Bu sukulent sülalesi sizi çok seviyor, bu kesin. "Bir yıllık fotoğraf yükledim, gerisi sonbahara" demek, kaktüslerinize, sukulentlerinize ve bize haksızlık olur Sayın Zenfree.
|
3 Eklenti(ler)
Sayın mrmusti, Sayın PlentyPlant çok teşekkür ederim. Çiçeklenen kaktüslerimi ekliyorum.:)
Eklenti 304101 Eklenti 304102 Eklenti 304103 |
5 Eklenti(ler)
|
Muhteşem bir paylaşım, özellikle fotograftaki çerçeveleme ve ışık mükemmel görsellik sunmuş. Ellerinize sağlık.
Tüm saksıların birlikteliği cenneti andırıyor. Maşallah, nazar değmesin. |
3 Eklenti(ler)
Kalanchoe Manginii
Çok da çabuk büyüyor. Nisan ayında bitlerin istilasına uğramıştı, bütün tomurcuklarını ve yeni yaprakları budamıştım. Hiç ümidim yoktu ama toparlandı ve yeniden açtı. İnanılmaz güçlü. Eklenti 308036 Eklenti 308037 Eklenti 308038 Kumrular yumurtlamak için saksı beğenmeye çalışıyorlar.:) |
Kaktüsleriniz ve kalanche manginii harika çiçekler açmış resmen görsel şölen, zevkle izledim sevgiler.
|
Renk renk kaktüsler kalaonşör harika maşallah.
|
Mangini çiçekleri küpeye benziyor, kurtulduğuna senin kadar sevindim, gerçekten güzelmiş.
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Geçen yıl bizimle bayram gezmesine gelen gymnocalycium ragonesii yeniden açtı.:)
Eklenti 308470 Eklenti 308471 |
2 Eklenti(ler)
Astrophytum asterias, emin olun fotojenik değil. Gerçek hali daha güzel.:)
Eklenti 308473 Eklenti 308474 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Gymnocalycium mihanovichii devamlı açıyor. Çiçekler üzerinde bir hafta kadar kalıyor.
Eklenti 308485 Eklenti 308486 |
2 Eklenti(ler)
|
Ve rengi de muhteşem...
Alıntı:
|
Ba-yıl-dım. Hepsine... :)
Bir şey farkettim. Tanıdığım kişilerin mesajlarını okurken onlaın mimik ve konuşma şekillerini kafamda canlandırıyorum. Mesela... Alıntı:
|
Kalanchoe Manginii bana dayanabilir sanırım:)
Yok yok kesin kaktüsler beni kara listeye aldı. 3 tanesi dışında açan olmadı. Seninkilere inanmak mümkün değil. Çok güzel çok, aynı sevinci bizlerede yaşattığın için çok teşekkür ederim. |
Ooohh gözüm gönlüm doydu. Bekliyordum zaten bu kadar sessizlikten sonra yine bir bomba patlayacak diye, patladı:)
Çok güzeller sevgili zenfree, fotojenik olan da olmayan da;) Hepsi gayet güzel poz vermişler, siz de her zamanki gibi gayet güzel görüntülemişsiniz. Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025