![]() |
Bu soğukta o kertenkele yolumu şaşırmış ;)
|
Sağolun, Tüm sukulent severlere armağan olsun :)
|
Son çalışmanız gerçekten çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Büyüdükçe ve yayılmaya başlayınca buduyor musunuz?
|
minyatür alanınız sanki öylesine büyük ki gez gez bitmeyecek gibi ;)
küçük sürprizler (fareler,kertenkele hatta kirpi) çıkıyor karşımıza. :p çok güzel olmuş, bayıldım vadiye kayalıklara :) Ellerinize sağlık, bu eğlenceli sunum için teşekkürler. |
A1919, teşekkür ederim. Bitkilerden daha hızlı büyüyen, fazla yayılan olursa, diğerlerinin gelişimini ve genel görünümü bozmaması için buduyorum. Bazen de genel bir hasat yapıp, elde ettiğim dalları, arkadaşlara hediye ediyorum. :)
Nazmurat, teşekkür ederim. Bitkileri tek tek dikmekten çok daha tatmin edici, hoş görüntüler elde ediliyor. Herkese tavsiye ederim. |
Alıntı:
|
Sevgili vyssera, Bu kadar canlı sağlıklı sempervivumları, eceveriaları sedumları bir arada görmek çok güzel, bu kadar güzelliği bir arada toplamak çok hoş, eline yüreğine sağlık sevgiler.
|
Sayın vyssera çok hoş bir penjing uygulaması olmuş. Farklı türlerin birarada olması çok tatmin edici bir görsel meydana getirmiş. Bence kayaların yerleştirilmesinden ağaçların şekillerine kadar, hatta oyuncak hayvancıklara kadar oldukçada başarılı bir çalışma. Ben bir ekleme yapmak istesem arka fona kayalardan dağ efekti yapmak isterdim. Onun dışında oldukça tatminkar. Ellerinize sağlık.
Saygılar... |
Teşekkür ederim Sarıefe, yer ve imkanlar dahilinde birşeyler yapmaya çalıştım. :)
|
hepside çok güzeller,devamını bekleriz sayın vyssera
|
cok guzel sukunetlerınız var masallah kucuk cıtlıgınızde bır harıka olmus::)
|
Çok hoş düzenlemeler. Ellerinize sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025