![]() |
Ankstel / Kaktüslerim
2 Eklenti(ler)
Güzeller
|
Maşallah
Sn. Ankstel, gözüm şenlendi... Muhteşemler.
|
Renkler harika.Uçuk pembe ve büyük açandan bende var.Kokusu çok güzel.Ancak iki günde soluyor.
|
doğrusu çok hoş gözüken kaktüsleriniz var.
|
Cok guzeller gercekten...teknik tuyolar bekliyoruz lutfen
|
Sayın Ankstel bunlar ne kadar çok çiçeklenmişler çok güzel görünüyorlar:)
|
Çok güzel görünüyorlar ellerinize sağlık.
|
Sayın ankstel öncelikle yeni sayfanız kaktüslerinize daha da bol çiçek getirsin. Sayın ankstel bir geldiniz pir geldiniz, kaktüslerinizin güzelliği ve çiçeklerinin renkleri bakanın gözünü alıyor. Kaktüslerinizin genel görünümüne tekrar tekrar baktım. Aklıma da farklı farklı sorular geldi. Bazıları:
-Herhangi bir toz ya da sıvı gübre kullanıyor musunuz? -Kaktüslerinizi yazın nerede kışın nerede bulunduyorsunuz? -Kaktüslerinizde kullandığınız toprak karışımı nelerden oluşuyor? -Sulamasını kaç günde bir yapıyorsunuz? -Güneş alma miktarları ne kadar? Ne çok soru sordum.;) Şimdilik aklıma gelenler bunlar.;) Ben tek tük açtırırken sizinkileri görünce şaşırdım ve hemen sorularımı sordum. Bilgilendirirseniz sevinirim… |
çok güzeller ....kıskandım valla ...benimkilerde büyüyeceklerdee çiçek açaçaklardaa.. çok bekliycem sanırım..
|
Sayın Ankstel harika bunlar. Gözlerime inanamadım, hiç bu kadar çiçekli kaktüsü birarada görmedim...
Hepsini teker teker fotoğraflayın bize lütfen.... |
Çok güzel nekadar güzel açmışlar.
|
Sayın ankstel gözlerimi alamadım .Çok güzeller lütfen hepsini tek tek resimleyin
|
ay bu ne güzelliktir ya...maşallah deyim nazar değmesin, zira gözüm kaldı...benim de bir gün böyle olacak mı kaktüslerim..
|
Off...bunlar ne olmuş böyle hepsi süper.Ellerinize sağlık,resimlerin devamını bekliyoruz.
|
Tek kelimeyle harika.Bol çiçekle ve sağlıkla kalın..
|
Çok şanslısınız hepsi birden açınca daha da güzel oluyor :)
|
İnanamıyorum:eek: Ne kadar güzel büyümüşler, çoğalmışlar. Ya o çiçekler, müthiş.
|
Sayın ankstel bu güzelim kaktüsleri görünce devamı vardır diye baktım ama yokmuş.yeni resimler eklemek isterseniz ilgiyle izleriz.Ellerinize sağlık.
|
Sayfanız hayırlı olsun Sayın Ankstel. Evet bence de harika bir görünüm var ama hepsinin aynı anda çiçek vermesi dikkatimi çekmedi değil. Var bunda biirr işşşş :p Hadi söyleyin bizden farklı ne yapıyor sunuz da benimkiler çiçek açamadıı :mad:
|
muhteşemler...sırrınızı bekliyoruz...
|
Bu kadar güzel kaktüsü çiçekleriyle beraber görmek harika. Gerçekten çok güzelller Sayın ankstel...
|
Kaktüsleriniz harikalar.Sayfanızı ilk açtığımda şöyle bir ses çıkardım.Aaaooooooooowwww :rolleyes:
|
Maşallah çok güzel görünüyorlar. Böyle çiçek açmış kaktüsler görünce neden benim kaktüslerim de çiçek açmıyor diye düşünüyorum:((
|
Kırmızı zeminli olanlar hariç bu çiçekleri sanki bir yerden tanıyorum gibi ama yine de güzel çiçeklenmişler Sayın Ankstel tebrikler .
|
Süperler. Tebrik ederim. Kıskanmadım desem yalan olur.
|
Bu resimler bana da hiç yabancı gelmedi.Nerde gördüğümü hatırlayamıyorum.
|
Evet sayın Hatice hanım kaktüssergisi idi yanılmıyorsam orada başka bir kişinin kaktüsleri olarak gördüm bende...
|
Kış geldii
2 Eklenti(ler)
Degişiklik olsun
|
Alıntı:
|
Sayın ankstel hoşgeldiniz, kaktüslerinizde hoşgeldiler:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025