![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
İşte yine sevdiğim bir kaktüs çeşidi... SERPERVİVUM...
|
Alıntı:
|
Sonbaharda paket göndermek daha akıl karı sanki Faruk, sen ne dersin? Bu arada istediğin bitkileri de seçmiş ol...
|
Tabii ki Nejla ablacım, haklısın. Çok sağol ablacım...
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulent çeşitlerime devam... Çok sevdiğim ve düzenli büyüme gösteren bir kaktüsüm...
|
1 Eklenti(ler)
Bu şirin şey bana geldiğinde yaşamayacak diye düşündüm. O kadar küçüktü ki...
|
1 Eklenti(ler)
Ve ne kadar uzayacağını bir türlü kestiremediğim, hızla büyüyen bir kaktüs daha...
|
Kaktüslerin benim gözümde hep farklı biryeri olmuştur.Okadar dikenin arasından açtıkları ve biçok çiçeğin kıskanacağı kadar güzel çiçekler açmaları hep bana o katılığın altında bi zerafet yattığını anımsatır.
|
Alıntı:
|
Nejla hanım'cığım bu kaktüsleriniz de çok güzel düzenli büyüme göstermesi ayrı bir güzel bildiğin gibi kaktüsler yavaş büyüyor:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Estağfurullah mahçup olacak birşey yok Nejla hanım'cığım sayfalar yerin de duruyor nasılsa:)
|
3 Eklenti(ler)
Birkaç kaktüs daha...
|
Sizlerle paylaşmadığım daha kaktüslerim varken tatil araya girmişti. En kısa zamanda tatil sonrası durumlarını ekleyeceğim. Bitki delisi olmak zor. Özellikle de kaktüs cinsi... Çünkü tatilde kaldığımız otelin bahçesinden bile elime dikenler bata bata yeni bir kaktüs çeşidi aldım. En kısa sürede görüşmek üzere...
|
Merakla bekliyor olacağız, selamlar:)
|
Hoşgeldiniz sevgili nejla hanım.
|
Alıntı:
|
Sayın Nejla K. Bu kaktüsünüzün adı Nyctocereus serpentinus. Bendekinin boyu iki metreyi geçmiş durumda.
Alıntı:
|
ben sıtenıze yenı uye oldum kaktusleriniz cok guzel ımrendım benım sadece 3 kaktusum var :(
|
Sayfanız hayırlı olsun
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025