![]() |
Nejla Hanım 6. mesajda ki dördüncü fotoğrafa Medusanın saçları yakıştırmasını yapmıştım .Aklıma hemen o mitolojik hikayeyi getirdi..
|
[QUOTE=Hhatice;654621]Maşallah Nejla'nım Hepsi çok güzel çeyizlik ayrı güzel :) 15 yıl uzun bir zaman ,iyi bakıldıkları Sizden sevgi aldıkları çok belli[/QUOTE
Çok teşekkürler Hatice Hanım, ben aslında özel bir bakım uygulamıyorum. Bol güneş az su... Beğenmenize sevindim. |
Alıntı:
|
Ooo sevgili ümit ben de bayıldım onlara. Müthiş bir güzellik:)
|
Ben de ben de çok güzeller:)
|
Nejla Hanım , duyduğunuz ve okuduğunuz gibi sizin 15 yıllık çehiz kaktüsü bizim '' Medusanın Saçları '' yeni gözdemiz:p Artık siz mi köklendirirsiniz ,yoksa biz mi köklendiririz ?
|
Nejla hanım sayfanız hayırlı olsun bol misafirli bol çiçekli günler dileğiyle. Kaktüsleriniz çok güzel özellikle çeyiz olarak getirdikleriniz başka güzel olmuşlar.neden kızlar çeyizlerinde yorgan yastık yerine kaktüs ,hoya , adenium getirmesinler valla güzel fikir yakında duyarmışız yeni gelinin bir beyaz eophorbiyamilli si var üstü çiçek dolu .
|
Ümit Bey, sonbaharda bir paket yapalım size... İçinde medusanın saçlarından da mutlaka birkaç lob olsun. Bu arada balkonumdaki bitkilerimden de istediğiniz olursa ekleriz. Siz bir liste oluşturup, en iyisi sonbaharda bana hatırlatın. Ne dersiniz?
|
Sevgili Günebakan ve Sevim K. istediğinizde sizlere de birer lob ayırırım olur mu?
|
Alıntı:
|
Sevgili Nejla Türk misafirperverliğinde izzet-i ikrama hayır denmez. Biz sadece balkonunuzda konuk olduk, beğenilerimizi sunduk:p sevgiler
|
Beğenileriniz ve ziyaretleriniz için teşekkürler...
|
1 Eklenti(ler)
Yanılıyorsam düzeltin lütfen, bildiğim kadarı ile kalanşolar kış mevsiminde çiçeklenirler. Benim kalaonşpların kuzey balkonunda olanlar havaların kararsızlığından etkilenmiş olacaklar yeniden çiçeklenmiş. Üstelik gelişmeleri hızlananlar çoğunlukta...
|
Nejla Hanım , kalanchoeleriniz gerçekten yeniden çiçeğe durmuşlar. Kurumuş çiçekleri alırsanız çiçeklenme daha fazlalaşıyor. Benim kalanchoelerim son 7 aydır hala çiçekteler .Birde böyle deneyin isterseniz ...
|
Alıntı:
Nejla'nım benimkiler de sürekli açıyor.Ben de kışın açar diye biliyordum .Bu gün Migros'a yeni kalanşolar gelmişti. Renk renk üstelik katmerli çiçekliydiler. |
Benimde kırmızı kızım sürekli uçlarda yeni yeni açıyordu hiç gitmedi üzerinden çiçekleri ama biz yaprak bitine kurban olduk bütün çiçek saplarını kestim ve ilaçladım diğerlerinde birşey yok az az onlarda açıyor dediğiniz gibi sanırım havadan etkileniyorlar.
|
Banim kırmızı katmerli de aldığımdan beri ( yaklaşık 5 aydır ) sürekli çiçekli. Yanliş anlaşılmasın hiiiiç şikayetim yok :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Hhatice buradaki marketlerde resmen sıcaklardan bayılmış haldeler, bir yandan alıp kurtarmak istiyorum, diğer yandan yaşasından ümit kesip almaktan vazgeçiyorum...
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüsümün minik çiçekleri...
|
1 Eklenti(ler)
Çok sevdiğim bir başka kaktüsüm...
|
Sayın Nejla Hanım çok güzel kaktüsleriniz var maşallah. Kızınızın çeyizide olduu :)) çeyizden yana rahat edersiniz artık. 15 yılı geçirmiş bir kaktüs yani çoçuğunuzdan büyük kulağa çok hoş geliyor.İnşallah benm kaktüslerimde okadar uzun yaşar. Ay bencillik olmasın inşallah herkessin kaktüsleri bu kadar hatta daha uzun yaşar.
|
Alıntı:
|
Kardeş oluruz tabi. Amaa ceyizler sizden :D:D:D
|
Nejla ablacım 53 numaralı kaktüsünde mi çeyizinden yoksa? Vallahi çeyizindense bu çeyiz yavrucuğuna ve torunlarına da yetecek kanaatindeyim...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok sevdiğiniz bir başka kaktüsünüz de sevilmeyi hakediyor sevgili Nejla K:D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025