![]() |
bütün ayrılıklar her canlıya aynı acıyı verir.sizi anlıyorum Sevgili Öğretmenim.
|
Zannetmeyin acı çeken sadece sizsiniz,o da sizden ayrılıyor.
|
Sevim hanım, çok güzeller...ellerinize sağlık. Şu yılan gibi kıvrımlı olanı merak ettim aporo kaktüs mü acaba? oysa ben de fotoğrafta görüp çok aradım ama hiçbir yerde bulamadım :( çiçekli halinin fotoğrafı varsa paylaşmanızı rica edecektim...
|
Sevim ablacım ilk göz ağrın olan kaktüsünün ölüyor olması çok üzücü. Bu arada stapelia tomurcukların da çok iri ve göz alıcı. Darısı benimkilerin başına...
|
Alıntı:
Stapelia Hirsutamın (Nobilismiş) ikinci tomurcuğu çiçek açtı. Bu kez adım adım fotoğrafladım. Ekleyeceğim düzeltmeleri yaptıktan sonra:) |
Sevgili İ ebru hangisi olduğunu anlayamadım. Eğer adını yazmadıysam büyük bir ihtimalle bilmiyorumdur. Mesaj numarasıyla yazarsanız birlikte sorar öğreniriz:)
|
Alıntı:
Alıntı:
Biliyorum bırakıp giden de acı çekiyor, biliyorum |
Sevgili Öğretmenim,
Başlıkta birkaç arkadaşın sayfasını okudum. Sonra sizinkini farkettim. İlk mesajınızdan sonuna kadar bir çırpıda okudum. Zira, herşey o kadar sürükleyiciydi ki! Fotoğraflar ile yazılarınız adeta bütünleşmiş. Resimli roman gibi.;) 30 yıllık tutku! Doğrusu dile kolay...O yüzden, bir kaktüs için, bu kadar lirik ve o ölçüde dramatik bir anlatım... Şaka değil! Bayağı bir acıttı yüreğimi.;) Neyseki, öykümüz mutlu bir doğumla sonlandı. Dilerim, başka ayrılıklar yaşamazsınız. Sağlık ve mutlulukla.:) |
Evet ilginç değil mi:confused: Neredeyse otuz yıl olmuş:)
Orhan bey neden diye hiç sorgulamadım ama kaktüslerle aramda bir bağ, bir benzerlik olduğunu düşünüyorum. Kaktüsler güçlü, dayanıklı, dirençli bitkiler. Ama bir o kadar da hassas ve kırılgan. Belki de ondandır dikenleri kimbilir. Korunma içgüdüsü;) Dikenlerin ardına saklanıyorlar zarar görmemek için. Bizim de savunma duvarlarımız yok mu:confused: |
2 Eklenti(ler)
Birinci tomurcuğun çiçeği
|
4 Eklenti(ler)
İkinci tomurcuğu açarken gözlemledim ve fotoğraf çektim. Ne kadar özendiysem de istediğim gibi olmadı fotoğraf. Öğrenicem. Kararlıyım;)
|
Aman Allahım bu ne güzellik kocaman bir maşallah ,kendinize haksızlık etmeyin çok güzel çekmişsiniz resimleri ,Tohum yaparsa talibim :))
|
Kendisinden göndereyim;)
|
Kalbim var benim ,duracak şimdi :))
|
Alıntı:
|
Maşaallah, çok güzel açmış.;)
|
Alıntı:
|
Sevgili SDurul bir hafta kadar açık duruyor:)
|
Bu yıl ki ilk stapelia çiçekleri sizden geldi. Maşallah çok güzeller.. Çok iyi bakmışsınız. Darısı bizlere...
|
Staplia nobilis
Hocam Stapelia Nobilis çok güzel açmış, diğerlerinin durumu nasıl bir hareket yok mu?
|
İsim konusunda kuşkum vardı Mustafa bey. Stapelia Nobilis olarak biliyordum. Bir arkadaşım Stapelia Hirsuta olabileceğini söylemişti. En doğrusunu ustalar bilirler. Diğer stapelialara çiçekleri gözterdim "utanın bak ne güzel çiçekler " dedim. İnşallah dinlerler de sıcaklar bitmeden yeni çiçekler görürüm. Ama çiçekleri harikaa. Daha sırada iki üç tomurcuk var:D
Beni bu güzel çiçekle buluşturan sevgili arkadaşıma teşekkür ediyorum:) |
Alıntı:
Teşekkür ediyorum:). Sizin güzel çiçeklerinizi görünce kıskanmış olmalıyız ben ve stapelialarım;) |
2 Eklenti(ler)
|
Hoşgeldiniz:D Ne iyi yaptınız teşekkür ediyorum. Biz de önümüzdeki hafta dolaşmaya çıkacağız. Artık nerelere uğrarız bilemiyorum:)
Sevgili sevim her zaman beklerim:). |
Sevgili sevim hanım, izin almadan geldik ama bir berhaba demek istedik.
Sizide bize bekleriz efendim.:D |
Çok güzeller emeğinize sağlık..
Kaktüs yeni ilgi alanım dolayısıyla kaktüs forumları da vazgeçilmezim oldu.. |
Hoşgeldiniz, teşekkür ediyorum. Kaktüs benim de ilgi alanım. Uzun yıllardan beri az olsa da kaktüs ve sukulentim olmuştur:).
|
Sevim hanım sukulentler daha çok tercihim olsa da dikenlilerde çekiyor beni görünce almadan duramıyorum..
Bu yaz afrika menekşelerim beni o kadar yordu ki sıcaklardan çoğunu kaybettim durum böyle olunca kaktüslere yöneldim.. |
Evet afrika menekşeleri ve küpe çiçekleri beni de çok yordu. Onlar yordukça ben de kaktüs ve sukulentlerime teşekkür ettim. İyi ki varsınız diyerek:)
|
2 Eklenti(ler)
tomurcuk Çiçekler yolda geliyor:D
|
Birkaç gün içinde hirsutayı başlığımda göreceksiniz. Resimlerini düzenliyorum.
Alıntı:
|
Gördüm mustafa bey görmez miyim? Hemen başladım bunlardan bende yok demeye:o:(
|
Bunlarda çok güzel görünüyor Sevim hanım umarım bol bol çiçeklerini görürsünüz:)
|
(Evet afrika menekşeleri ve küpe çiçekleri beni de çok yordu. Onlar yordukça ben de kaktüs ve sukulentlerime teşekkür ettim. İyi ki varsınız diyerek)
Bizler de size teşekkür ediyoruz iyiki varsınız Sevgili Hocam. |
Yücel bey teşekkür ediyorum beni şımartıyorsunuz:o İyi ki sizler de varsınız. Hep var olun, sevgiler:)
|
4 Eklenti(ler)
Tomurcuklarımız çiçeklendi:)
|
Doya doya izleyin hocam, hep güzelliğiyle hatırlarsınız.
|
Öyle yaparız artık ne yapalım.;)
|
1 Eklenti(ler)
Ephorbia Milli. yaz boyu pembe olan çiçekler koyulaşmaya başladı sanki
|
Sevim hanım kaktüs çiçekleriniz çok güzel açmış. Tebrikler.
E.mililerinizin renk değiştirmesi ise çok enteresan.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025