![]() |
Sevgili Sevim milliler çok güzel çiçekler inşallah büyümesini çiçeklerinide görürüz sevgiler...
|
Sevgili periş Euphorbia milliyi seviyorum. Bende merakla minik bitkilerin çiçeklenmesini bekliyorum farklı renklerde çiçek açsın diye. Etrafımızda seralar var ama ne yazık ki yalnız gidemiyorum. Her zaman aile fertleri benim isteklerime yanıt veremiyorlar. Birilerine bağımlı olmak çok rahatsız edici olabiliyor bazan. O yüzden birçok isteğimi yerine getiremiyorum. Ancak genel alışverişler için AVM lere gittiğimizde bakabiliyorum veya uygun olup ailece çıktığımızda hemen bir sera önünde konaklıyabiliyorum.
|
Bir tane iki tane derken okulda yirmi saksı olmuşlar kaktüs ve sukulentler. Kaktüslerimi okul müdürü arkadaşımızın hepsini götürme karşı çıkışlarına rağmen eve getirdim. :) Getirmesem el koyulabilirdi;)
Bugünde minik minik sukulent saksılarım var. Onları eve getireceğim:) |
3 Eklenti(ler)
Caralluma hesperidum
|
Maşallah ne kadar çok tomurcuğu var çok güzel Sevim hanım:)
|
Sevgili Sevim maşallah çiçek tomurcuğu çok kibar görünüyor çiçekleri ellerinize sağlık sevgiler...
|
Çok güzel açmış.Benimkide açtı müthiş bir koku yayıyor. :(
|
Ben niye koku almadım. Stapelia grandiflora kokuyor evet ama bunda koku almadım ben.
|
Günebakancım, sevgili periş teşekkür ediyorum. Bu yıl az çiçek gördül o nedenle minik bir tomurcuk bile çok değerli bizim için:)
|
Sürüyle tomurcuk var Sevim Hanım, dilerim hepsi de çiçek açar, gözünüz aydın...
Alıntı:
|
Çok güzel bir tür. Çiçekleri de öyle. Sevim Hanım, maşallah çok tomurcuk var. Uzun süre sizi mutlu edeceğe benziyor.
|
Maşallah hocam. Çok güzel bir çiçeği var. Bir de tüm tomurcuklar açınca görmek lazım. Ne güzel bir görüntüsü olur kimbilir ;)
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüsümde çiçek tomurcuğu yakaladım. Ne kadar takibettiysemde tam açılmış halini fotoğraflayamadım. Bu kadarla idare edeyim artık;):p
|
3 Eklenti(ler)
"Bir çiçek gördüm sanki :))" dedim sukulentlere bakarken. Yanılmamışım;)
|
1 Eklenti(ler)
Buda bir başkası
|
1 Eklenti(ler)
Tradescantia
|
Sevgili Sevim ögretmenim mükemmel görünüyor hepsi ellerinize sağlık sevgiler...
|
Hocam, sabrın sonu güzellikleri görmekmiş. İşte açtılar ve sizi mutlu ettiler.
Güzelliklerini doya doya seyredin artık. |
Sevgili Periş teşekkür ediyorum. Çocuk gibi seviniyor insan geliştiklerini gördükçe:))
|
Sevim öğretmenim, açan stapelia değil mi? Çok güzel rengi. Bendeki de açacaktı, ama olmadı. Keyifli seyirler...
|
Evet stapelialardan ama tam adını bilemiyorum ustalar bilir. Ben çiçeklerine seviniyorum;)
|
3 Eklenti(ler)
Stapelia grandiflora da üç çiçek gördüm:) Açmaya hazır ikide tomurcuk:)
Bu günün sürprizleri |
Çok güzel maşallah :)
|
Sevim hanım gözünüz aydın stapelia grandiflora'nın çiçeklerini en nihayet yakalamışsınız.
MaşaAllah çok güzeller. |
Açan tüm güzel çiçekleriniz için kutlarım Sayın SevimK. Paylaştığınız sevincinize ortak olmak güzel.
|
Alıntı:
|
Sevgili periş, sn serilaaa teşekkürler. Çok güzel sevinçler bunlar;) Stapelia grandifloranın çiçeklerini yalalıyorum her yıl çünkü çok çiçekleniyorlar. Fotoğrafladığımın dışında dört beş tomurcuk daha vardı.
Ben caralluma hesperidumun tüm tomurcukları dökülmeden çiçeklensin isterdim. Olağanüstü güzel bir görüntü olurdu;) |
Alıntı:
|
Sayın Sevim.K, stapelianız bayağı koyu renkli çiçeğiyle çok güzel görünüyor. Bende de bir kaç türü var ama bu koyulukta bir çiçek açmamışlardı. Kokusu da olmasaydı keşke. Elinize sağlık.
|
Teşekkür ediyorum sn AizoaceaeFAN, sizden övgü almak sukulentlerim adına güzel bir olay:))
İlginçtir bu yıl kaç çiçek açtı öyle ağır koku almadım sıcağa rağmen. Rengi koyu evet, bordo gibi. Bende fotoğraflarda kırmızı çiçek görüyorum merak ediyorum bende de olsa diye. Çiçeklenmeyenlerde denk gelirse mutlu olacağım:) |
Alıntı:
|
Bende çok beğendim lirim:)) Kocaman kocaman çiçekler açtı:) Göndereyim sana istersen..
|
2 Eklenti(ler)
Opuntiaları bir saksıda topladım.
|
1 Eklenti(ler)
Hadi başlamışken diyerek bazı sukulentleride bir saksıda topladım
|
Sevim hanım hayırlı günler.Opuntiaların ve sukulentlerin fotoğrafları nerede,bir görseydik kopya çekmek güzel olurdu.Selamlar
|
Sevim hanım gerçekten güzel çalışmalar fotoğraflarda güzel çıkmış
|
Hepside çok güzeller maşallah öğretmenim..
Bir ara bana da gelsen hem kahve içsek hem saksıları halletsek olmamı:)) |
Alıntı:
Düzeltim;) Yener bey öyle özel düzenlemeler değil. Eşim balkon biraz ferahlasın yakınmalarına başlayınca saksı sayısını azaltayım dedim. Yaptığım aynı veya yakın türleri elden geldiğince uzun balkon saksılarında toparlamaya çalışmak:) |
Hepside çok güzeller maşallah ellerinize sağlık Sevgiler...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025