![]() |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Birkaç yeni bitki ve resimleri...
-Conophytum stephanii -Conophytum uviforme -Conopytum obcordellum -Ariocarpus -Astrophytum myriostigma tricostatum.. |
5 Eklenti(ler)
...
|
Birinci resimdeki çok ilginçmiş:)
|
Bence de... Ariocarpuz oymuş.. İsmi de güzel 'Arı yiyo karpuz' der gibi...
|
Sayın AizoaceaeFAN kaktüs rehberine üyeyim, üye değilseniz tavsiye ederim, bilgi alışverişi ve toplantıları oluyor malesef hiç bir toplantılarına katılamadım.
|
Sayın günebakan ve aysahay, resimdeki ariocarpus 5 yaşında, kendisi daha bir fındık büyüklüğünde. Çok geç büyüyorlar ve çok değerliler.
Sayın Hatice hanım kaktüs rehberine üye değilim ama bir ingiliz ya da alman sukuklent society gibi kapsamlı bir kuruluş olursa mutlaka üye olurum. Biz avrupanın bu konuda yıllarca uzağındayız malesef. |
Size katılıyorum sevgili AizoaceaeFAN.İnsan o gibi kuruluşların sitelerine girince kaybediyor kendini.Ben başladığımda saatlerce kalkamıyorum pc başından.Malesef bizde onlar kadar çok ilgilenen olmadığından bu konularda da onlardan epey gerideyiz..
|
Sayın AizoaceaeFAN ilgi, sabır ve emeğiniz için sizi tebrik ederim,bitkileriniz de karşılığını fazlasıyla vermiş.Eşinizinde bitkileri sevmesi gerçekten büyük şans biz balkonlara her istediğimizi alıp koyamıyoruz malesef.İstediğiniz bitkilere ulaşmanız dileği ile
|
5 Eklenti(ler)
Sayın oki 1655, şenol dalkıran ve cellin, yorumlarınız ve iltifatlarınız için eksik olmayın teşekkürler.
Conophytum ve lithopslarımın bugünlerdeki halleri... İlk olarak conophytum şöleni... Sonrasında Lithops şöleni... |
5 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
....
|
5 Eklenti(ler)
.....
|
5 Eklenti(ler)
......
|
5 Eklenti(ler)
.......
|
5 Eklenti(ler)
........
|
Bir "görsel şölen" ancak böyle olabilirdi. Bu zenginliğe ulaşabilmemiz için, bir ton lithops yememiz gerekiyor. :) Gönlünüze sağlık.
|
Ahh ben 1tane bulabilsem lithops ton şurda dursun. :)))
|
Sayın pentyplant teşekkür ediyorum, zamanla sizinde yüzlerce bitkiniz olması temennim.
Sayın ayse afyonlu lithops isterseniz sevgili Taner beyde fazlasıyla var hemde uygun fiyata. |
Bazılarına boyundan büyük işler yapma der kızarız. Ya bunlara ne demeli, bunlar boylarından büyük işler yapmıyorlar mı? Gel de kız kıza bilirsen, aksine devam et güzellerim diyoruz devam et. TEŞEKKÜRLER SAYIN AizoaceaeFAN...
|
Alıntı:
|
Sn. AizoaceaeFAN
Erzurum şartlarında bu nazlı güzelleri tohumdan üretmek, yetiştirmek ve çiçek açtırmak gerçekten çok zor, kutluyorum:) Ellerinize sağlık, saygılar. |
Sizin elinizde hepsi açacak bizler de izleyeceğiz. Darısı benim iki tomurcuk büyüten stepliadesmetianama ;)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tebrikler AizoaceaeFAN yine herşey çok güzel maşallah gözümüz gönlümüz açıldı.Soğuk şoku derken kaç dereceye kadar soğukta bırakıyorsunuz İsatanbulda hava 15 derece civarında benimkiler balkonda çok küçükler yağmur almasın diye poşet geçirdim öneriniz ne olur Saygılar...
|
Poşetten kaynaklanan nem kaktüslerinize zarar verebilir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025