![]() |
Sayın hilalpy. Besleyemiyor demekki bir eksiği var havalandırıyormusunuz güneş görüyormu saymakla bitmez bitkilerin istekleri.
|
Alıntı:
|
Merhaba Hilalpy,
Kışın çiçeklenen bitkiler soğuk severler ısıtılmış mekanda huzursuz olurlar. |
Alıntı:
|
Gül hanım sayfanızdaki tüm bitkilere bayıldım mm. Hepsi muhteşem elinize yüreğinize sağlık.Daha önce yine sizin paylaşımınız da aşı yapılışı görüp denemiş ama başarısız olunca vazgeçmişim, 3-4 aşıdan biri tutuyor demişsiniz denemeye devam o zaman..Bol çiçeki güzel günler dilerim..
|
Gül hanım emeğinize sağlık. Harika bitkileriniz var.
|
Şeymaonder sayfamı beğendiğinize teşekkür ederim..
|
torf
1 Eklenti(ler)
Çocuklarım, Kadınlar günü hediyesi olarak Koçtaş'tan 250 litre torf almışlar. Arkadaşlardan bu marka torf kullanan var mı ? bu torfu biliyor musunuz?
|
Gül Hanım merhaba, İzmir'de bitkilerinizi aldığınız, çeşitliliği olan bir yer var mı?
Ben hep aynı yerlere uğruyorum da. Farklı yerlere gitmek keyifli olabilir. Ayrıca o marka torfu kullandım ben, son derece verimli bir üründü. Lakin uyarmak isterim Koçtaş oldukça pahalı bir yapı - market. Hele ki bu tarz ürünlerde... Bilginiz olsun. Aynı ürünü farklı yerlerde çok daha uyguna bulabilirsiniz. Hatta bazen internetten aldığınızda bile daha uyguna geliyor. Sayfanız çok güzel, elinize, emeğinize sağlık : ' ) |
Alıntı:
bilgilendirme için teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olsun evladım. |
.........
3 Eklenti(ler)
Herşeye rağmen hayat devam ediyor...
|
..............
2 Eklenti(ler)
Bu gün 23 Nisan
Ulusal egemenlik çocuk bayramımız kutlu olsun. |
...........
3 Eklenti(ler)
İsmini bilmiyorum İyi akşamlar..
|
Sevgili Gül Batur, hep çocuk kalabilmek dileğiyle geçmiş bayramımız kutlu, her günümüz 23 Nisan olsun.
|
Sevgili YeşimM güzel temenninize teşekkür ederim.
|
Mutfak penceremden
3 Eklenti(ler)
Bahar tüm güzelliği ile içimize coşku veriyor :)
|
Sevgili Gül Hanım, maşallah maşallah, neler, ne güzellikler başarıyorsunuz maşallah!.. Emeklerinize sağlık, maşallah kalonçlar harika olmuşlar...
|
Alıntı:
Emeklerine sağlık. |
Çocuğum çok teşekkür ederim memnun oldum .
|
Kızlar bu yıl balkonuma bahar çok güzel geldi beğenileriniz için çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun
|
Kalanşolar muhteşem gerçekten gül teyzeciğim benim bir türlü yetiştirmeyi beceremediklerim biride kalanşo amam tekrar tekrar uğraşıyorum edinmek için:)
|
Sevgili Günebakan,
Yaz gelene kadar kalanşoları, güneye bakan balkonda tutuyorum, çiçeklenmesi geçince sert budama yapıp, kuzey balkona alıyorum, yazın daha serin olduğu için orayı daha çok seviyorlar. Pamuklu bit çok seviyor kalanşoları maalesef. Bitlenme olursa elime kürdan ve papix gibi malzemeler alıp, her bir saksıyı 3-4 gün sabırla bitten arındırıyorum. Mümkün olduğu kadar kimyasal kullanmamaya çalışıyorum. Yılda 3 kez besin takviyesi yapıyorum Ekim, Kasım ve Aralık aylarında...Suyu cok sevmiyorlar, kışı güney balkonda soğukta geçiriyorlar, don olmadıkça soğukta kalabilirler, sıkıntı yok. Benden tüyolar bu kadar, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah... |
2 Eklenti(ler)
Güzel kokulu çiçeğim yine açtı, çok mutluyum :)
|
Her zaman ki gibi muhteşemler Gül Teyzecim...
|
Gerçekten muhteşem görünüyor Gül teyze:)
|
Merhaba Gül Hanım çiçekleriniz hayran olunacak güzellikteler. Tekrar tekrar baktım maşallah diyorum :)
|
Doslar beğenilerinize teşekkür ederim. Beni onurlandırıyorsunuz..
|
1 Eklenti(ler)
İzmir'de çok rüzgar var bugün, inşallah çok hasar olmaz.....
|
1 Eklenti(ler)
Uzun Hasan ismini verdiğim kaktüsüm açmaya başladı, rüzgar kırmaz inşallah tomurcuklarını.....
|
Sayın Gül Batur Uzun Hasana maşallah. Dün Bursa da sert bir lodos vardı. Kaktüsleri balkondan içeri almak zorunda kaldım.
Uzun Hasanı çok beğendiğim için araştırdım, sanırım bu türün ismi Peniocereus serpentinus. Google da Peniocereus serpentinus olarak aratıp teyit edebilirsiniz. Güneşiniz bol olsun! |
Uzun hasan gene muhteşem görünüyor Gül teyzeciğim toplu resimde kalp kalbe karşı bitkisinide görüyorum bakımını nasıl yapıyorsun güneş isteği falan nasıl acaba?
|
Alıntı:
Bilimsel açıklamanız için de ayrıca teşekkür ederim. Verdiğiniz ismi ben de araştırdım. Haklısınız birebir aynı bitki. |
Alıntı:
|
uzun hasan devam
2 Eklenti(ler)
Dolunay da uzun hasan
|
Gül Hanım Güzel sevgi dolu yüreğinize sığınıp size birşey Sormak isterim.Acaba alt katınız veya üst katınızda (bana kalsa balkonun bir köşesinde) kiralık veya misafirlik yer varmı ki..:) Her biri birbirinden güzel MAŞALLAH nasıl hayranlıkla izledim.. Uzun Hasan denizliye doğru yönelirse bana da uğrasın.. Bol çiçekli günler dilerim(gerçi nispet edercesine çiçeklisiniz ya...)
|
Çok daha güzelleri sizlerin olsun Sn.esemeral... Çiçekseverlere evimiz her zaman açık, bekleriz buyrun....
|
4 Eklenti(ler)
Kılıcım mis kokusu ile salonumu şenlendirdi :)
|
Öyle güzeller öyle çoklar ki büyülendim resmen:) Sizdeki koleksiyon başka kimsede yoktur herhalde. Maşallah nazar değmesin. Uzun hasana da çok güldüm ayrıca:D
|
Çok teşekkürler Sn.Bergenia, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah....
|
Gül hanım bakmaya doyamadım resmen ya... Fotoğrafları bile böyle huzur verirken onlarla beraber yaşamak kim bilir ne kadar güzeldir. Dokunduğunuz her yeri güzelleştirmişsiniz. Ellerinize yüreginize sağlık...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025