![]() |
Sevgili Gül Batur çok teşekkür ediyorum, evet merak etmekte haklıymışım maşallah gerçekten çok güzeller ellerinize sağlık.
Maviş; maşallah maşallah, sevgili günebakan gibi ben de sorayım aynı soruyu; ne yapıyorsunuz da mavişler bu kadar güzel ve çok çiçeklenmişler. Benim mavişlerde hiçç bir kıpırtı yok henüz. |
2 Eklenti(ler)
Kızlar, çiçeklerimi beğendiğiniz için çok teşekkür ederim. Cevabım bilgisayarımda arıza olduğu için gecikti. Mavişlere özel birşey yapmıyorum. Serin seviyorlar. Sabah ve akşam birer saat güneş alan balkonda duruyorlar.
Beyaz mavişleride sizlerle paylaşıyorum. |
1 Eklenti(ler)
Kızlar, çiçeklerimi beğendiğiniz için çok teşekkür ederim. Cevabım bilgisayarımda arıza olduğu için gecikti. Mavişlere özel birşey yapmıyorum. Serin seviyorlar. Sabah ve akşam birer saat güneş alan balkonda duruyorlar.
Beyaz mavişleride sizlerle paylaşıyorum. |
Teşekkürler, sevgili Gül Hanım, ellerinize sağlık... Sizin bütün çiçekleriniz çok güzeller, maşallah!..
|
.............
1 Eklenti(ler)
Anne çiceğimin güzeliği.
|
Allah'ım bu nasıl bir kaktüs suku cümbüşü ,nasıl güzel çiçekler !! :D
Bu zaman kadar neden fark edemedim ;şahane hepsi. Kutlarım sizi çiçekleriniz daim olsun .. emeklerinize sağlık ;) |
Sayın eneskrky. beyendiğinize övğülü sözlerinize teşekkür ederim.biraz sabır istiyor.hepsi o kadar.
|
Maşallah harika çiçekleriniz var.Emeklerinize sağlık
|
Sayın sonkez teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Euphorbia Milii, kızım Bangladeş'ten getirmişti iki sene önce. Geldiğinde minnacık bir çubuktu, tropikal iklimden Akdeniz iklimine ancak uyum sağlayıp, kocaman çiçeklerini nihayet açtı....
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Hülya Çolakoğlu'nun taaa Belçika'lardan beni hatırlayıp getirdiği beyaz Euphorbia Milii ile Bangladeş'li yan yana....Ebruli de güzel ama benim favorim beyaz olan....Teşekkürler Hülyacığım....
|
Ellerinize sağlık hanfendi çiçekleriniz çok güzel....
|
Sevgili Gül Batur maşallah, her ikisi de çok şekerler, iyi günlerde büyütün.
|
Gül hanım çiçekleriniz bir harika, onlara baktıkça bütün stresimi atıyorum.
|
Gül Hanım İyi akşamlar,yılbaşı çiçeklerininde fotolarını rıca ediyoruz lütfen ,
|
..........
3 Eklenti(ler)
Güle güle, 2015 Hoşgeldin 2016! Herkesin yeni yılının mutluluk, sevgi, guzellik ve bunun gibi efsunlu çiçeklerle dolu olsun... Mutlu yıllar!!!
|
................
3 Eklenti(ler)
Balkonumdan günaydın.
|
Maşallah ne kadar büyümüş, ellerinize sağlık....
|
Gül Hanım merhabalar, astrophytum capricorne ve astrophytum myriostigmanız ne kadar şahane açmışlar mest olduk. Umarım tozlayıp tohum alıyorsunuzdur.
|
Sevgili Gül Hanım,çiçeklerinizin her biri ayrı ayrı çok güzeller.Ellerinize ve yüreğinize sağlık..
|
sukulent.
4 Eklenti(ler)
Bakkonumdan sukulent güzelliği .
|
Gül Teyzeciğim,
Sen bu güzellere o sevgi dolu kalbin yanında ekstradan ne veriyorsun da bu kadar güzel oluyorlar? Tek kelimeyle "bayıldım"! Emeğine, yüreğine sağlık. İmrenerek izliyorum paylaşımlarını... |
Bu site çok fena,bayılacağım şimdi.Maşallah bu nasıl güzelliktir,ellerinize sağlık.Bize de bulaştırdınız bu sukulent hastalığını.Hepsini güle güle büyütün.Sevgiler.
|
Gül teyzeciğim sukulent ve kaktüslerin kraliçesi gibisin valla hepsi bir birbirinden güzeller maşşallah hepsinede:)
|
Sevgili Gül Batur, 598 mesajınızdakı ovata kaç yaşında acaba? Bu arada maşallah, çok güzel. Allah uzun ömür versin inşallah. Tüm çiçeklerinizede size de inşallah.
|
Alıntı:
|
6 yaşında evladım.
|
..............
4 Eklenti(ler)
Sukulentlerin kış güzellikleri.
|
Of of of... Sayfayı açınca istemsiz söylediklerim. Ellerinize emeklerinize sağlık Gül ablacım.
Sukulentlerin renk değişimleri çok hoşuma gidiyor. Bulundukları ortam hakkında bilgi isteyebilir miyim? |
maşallah...
Tek kelimeyle harika. Ellerinize sağlık. Sevginin ve ilginin gücü (Y) |
Alıntı:
yeni minik çelik aldım adını araştırdım Oscularia deltoides. Sizinki gibi olur bir gün inşallah |
Merhaba Gül hanım
Sukulentlere nerelerden alıyorsunuz. Maşallah hepsi çok sağlıklı görünüyor. |
Sevgili SDurul,
Sukülentlerim sürekli olarak balkon da duruyor. Özel bir şey yapmıyorum. Tabii malum İzmir'in havası Manisa gibi değil . Sevgiler... |
Sayın Sulyaniyegah,
Çicek yetiştirmek sabır ve sevgi işi. Ben çok uzun yıllardır ilgileniyorum. Umarım sevgi ve ilgiyle benimkinden daha güzel olurlar. Sevgiler... |
Gül hanım maşallah çok güzeller. Bende İzmir'de yaşıyorum ama geçen hafta aldığım suculentlerimi son soğuklardan sonra balkona alamıyorum.
|
Sayın Japon Gülü,
Aldığım belli bir yer yok, bir kısmı sevdiğimi bildikleri için dostlarımdan hediye. Arada denk gelirse Koçtaş'tan alıyorum. Sevgiler... |
Sayın. Mandalinleerik. Benimkiler yıllardır hep dışarda siz bana bakmayın biraz havalar ılınsın dışarı cıkarırsnız. sevgilerle kalın.
|
..............
2 Eklenti(ler)
Sukulentler coştu
|
Maşallah çok güzel suculentleriniz. Çiçeklenme sürekli oluyor mu?
|
Sukulentler bilirsiniz kış çiceği kışın çicekleniyor. iyi geceler sağlıkla kalın.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025