![]() |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Yeni, yepyeniydi gün...
şu kadardık dün, bu kadarrr olduk bugün. :)) İlk ikisi kuzenimin, Dileğimin hediyeleri... İkincisi sanırım bir tür sukulent. Yanlız yine her zamanki gibi ben adını bilmiyorum . :) Ama ben onları adsız da sansız da seviyorum... Ne çok yakıştınız siz, gönlümün balkonuna bir bilseniz... Eklenti 151127 Eklenti 151130 Ve yine sürekli kaktüs kaktüs diye başının etini yediğim çiçekçimin hediyeleri... Her biri ayrı güzel, her biri başka anlamlı... Eklenti 151128 Eklenti 151129 Eklenti 151131 |
5 Eklenti(ler)
E çiçeklenmedik mi bu hafta? Çiçeklendik elbette... :p
Eklenti 151143 Eklenti 151142 Kimimiz çiçeklendik, kimimiz niyetlendik... :)) Eklenti 151139 Eklenti 151140 Eklenti 151141 |
Asuman çok güzeller artık kıskanmaya başladım haberin olsun. Bu ne güzellikler böyle:eek:;)
|
Çok güzel bunlar Asuman'cığım harikalar ben de kıskandım yaa:)
|
Asuman hanım,
Süper fotoğraflar. Çiçekleriniz bir güzel bu fotoğraflar ayrı bir güzel. Tebrikler canı gönülden ve bol seyirler. |
Ay çok güzel.
|
Asuman abla maşallah çok güzeller.Allah nazarlardan saklasın.Aklı bunlarda kalanlarında aynıları olsun.:D;):)
|
Ne kadar güzel fotoğraflar, çok etkileyici. Bir renk cümbüşü içinde yüzen kaktüs ve sukkulentler. Kıskandım doğrusu. Emeğinize sağlık Asuman hanım...
|
Fatih:mad:;):D
|
Asuman Hanım inanamıyorum bitkiler harika ama fotoğraf çekimleri tek kelimeyle muhteşem kıskandım valla ne olacak benim halim:o
|
Neyse, bir tek ben kıskanmıyormuşum:o;):p
|
Alıntı:
|
Herkezin bitkisi böyle çiçekli ve muhteşem olsun...Fatih sende AMİN de..
|
Sevim hocam, günebakan, a1919, Faruk, Sevim4, Yücel canpolat, Fatih ve mrmusti çok çok teşekkürler onurlandırıcı yorumlarınız için. Sizin nezdinizde bu güzel mili yavrularına sahip olmamı sağlayan Oki kardeşim ve cennetbahçesine, Sdurul ve skaraca'ya teşekkür ederim. Umarım her birinizin çiçekleri de en kısa zamanda açar.
Alıntı:
Aklı burda kalanlar için elimizden geleni ardımıza koymayız hiç merak etmeyin. :)) Fatih AMİN DE BAKAYIM. :)) |
Ben de maşallah diyorum önce... Beğenmenin ötesinde büyülendim resmen... İyi ki kaktüs ve sukulent sayfalarını dolaşmamışım diyorum. Yoksa bu güzellikleri görünce benim kaktüslerimi eklemeye cesaretim olmazdı.Henüz dolaşıyorum ve sizin kaktüs- sukulent sayfanızla başladım. Kaktüsleriniz de çekimleriniz de çok güzel... Huzurla ve keyifle büyütün diyorum. Sevgiler...
|
Alıntı:
|
Hepsi çok güzel, o niyetlenen ne renk çiçek açıyor?
|
Alıntı:
Çok teşekkürler sayın Güngör Salman. İnanın bende ilk kez göreceğim için bana da sürpriz olacak. :) |
Maşşallah..
Merhaba, sizi gıpta ile izliyorum :)
Maaşşşallah maaşalllah çok güzeller.. Özellikle bu çok güzel kokar, bende de birtane var, bir müşterim çöpe atıyordu kurumuş diye 3 sene önce, eve getirdim 3 sene sonra aynı anda iki çiçek açıyor ve son 1,5 aydır üzerinde çiçek eksik olmadı, hala açmaya 6 tane tomurcuğu var :) Çiçeğin büyüme anını kameraya almıştım hızlandırılmış şekilde, fırsat bulursam yükleyeceğim, Eklenti 151141[/QUOTE] birde sizden bunun adını öğrenebilirsem bir tane evlat edineceğim, tabi buralarda bulabilirsem. Eklenti 151140 Bu güzellikler için teşekkürler.. |
Alıntı:
Teşekkürler sevgili cecey07. Videoyu çok merak ettim şimdi. Umarım izleyebiliriz. Diğer evlatlığa gelince adıyla ilgili bilgi konusunda çok tembelim inanın. Bi araştıralım. Eğer bulamazsanız haberim olsun. Ben size evlatlık göndereyim.. :)) |
Videoyu en kısa zamanda yükleyeceğim :) Evlatlığı Artvinden buraya kimse sağlam taşıyamaz sanırım, Ama eğer ismini verebilirseniz aramama yardımcı olabilirsiniz :)))
|
Echeveria glauca olabilirmi?
(Çok kötü taktım da) |
Nihayet güzel kızımın minişleri kendini göstermeye başlamışlar :) Balkondaki şenliğe çok sevindim .Seni her zaman sevindirsinler biriciğim :)
|
Asuman Hanım, bayramda çikolata tabağının hepsini almış bir çocuk kadar mutlu oldum. Ne kadar güzel görüntüler bunlar. Çok şanslısınız ,canlı canlı kendiniz yetiştiriyorsunuz .Tebrik ederim tekrar ve tekrar..
|
Alıntı:
Artvin memleketim evet ama Kdz.ereğli'de yaşıyorum. :)) Antalya'dan buraya gayet sağlam yavrular geldiğine göre burdan da gider merak etmeyin. Ama ismini bulalım elbet. Bende çallışayım bakayım. :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili asumandilek, ne kadar güzel görüntüler, hayran kalmamak mümkün değil.
Sizin beyaz miliiyi görünce almadığıma pişman oldum. Geçtiğimiz haftalarda çiçekçide görmüştüm de. Güle güle büyütün. Sevgiler... |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025