![]() |
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bu sene hepside tek tek çiçekleniyorlar:)
Eklenti 419656 Eklenti 419657 Eklenti 419658 Eklenti 419659 Eklenti 419660 |
3 Eklenti(ler)
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...4-p6070018.jpg
Bu çiçekler hangi sukulente ait acaba Sayın Günebakan, şahaneymiş...:eek::eek:;) Kaktüs ve sukulentlerin çiçeklerindeki bu renk geçişlerine bayılıyorum, çok güzeeel. ;) |
Teşekkür ederim sayın Sakdağ o şahane çiçekler Pachyphytum compactum a ait bende kaktüs ve sukulentlerin çiçeklerine bayılıyorum:)
|
Kaktüs ve succulentlerinzi çok güzel. Küçük, büyük demeden hepsi rengarenk çiçek açıyor. Her birine maşallah.
|
Eğlenceli bir sayfa olmuş kutlarım. 173. mesajdaki ilk sukulentin ismi nedir?
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sevgili hira o sukulentin adı sedum burrito:)
|
4 Eklenti(ler)
Bu kış çiçeklenmeye başlayanlar:)
Eklenti 470231 Eklenti 470232 Eklenti 470233 Güler ablacığım atlasım bir sürü çiçek tomurcuğu veriyor galiba:) tekrar teşekkürler Eklenti 470234 |
Çok keyifli görünüyorlar günebakan. Güler atlasını kıskandım:)
Ben de çelik almıştım bir kez, dondu cok üzüldüm. Senin çiçekleri izlerim, açtığında fotoğrafla. |
5 Eklenti(ler)
Sevgili Cemo neyazıkki güler atlasım çiçek açmadı hatta küçük bir dal olarak kaldı.
Ama diğer sukulentlerim beni sevindirmeye devam ediyorlar:) Eklenti 502505 Eklenti 502506 Eklenti 502507 Eklenti 502508 Eklenti 502509 |
5 Eklenti(ler)
Bu sene sukulentlerim bütün güzelliklerini sergiliyorlar:)
Eklenti 502510 Eklenti 502511 Eklenti 502512 Eklenti 502517 Eklenti 502518 |
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili günebakan, istilacılara bayıldım.:)
Sedum sieboldii variegatanın solundaki bitkinin kimliğini öğrenebilir miyim? Biraz akıllandım galiba, önceki aklım olsaydı bunlardan bende de olsun derdim.:rolleyes: Sizlerin sayfalarında izlemek de güzel.:) Sevgilerimle... |
Sevgili Sdurul o güzelin adını şimdi hatırlıyamıyorum ama bulur en kısa zamanda yazarım ve hiç akıllanman gerekmiyor bunlar çok kolay yetişen bitkiler bence:)
Aslında birkaç fotoğraf daha vardı ama yükleme çok zor yapılıyor birarada onları eklerim artık |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Bunlar camın dışındalar o yüzdenfotoğraflar güzel çıkmadı kusura bakmayın
Eklenti 525752 Eklenti 525753 Eklenti 525754 Eklenti 525755 |
Maşallah :)
|
@günebakan, internetten (zengarden) dona dayanıklı sedumlar aldım tohum olarak. Niyetim evde çimlendirip biraz büyüterek yaylaya dikmek. Ekim bilgisinde yıl boyu ekilebilir diyor. Ben şimdi torfa ekim yapsam sanırım don zamanı dikilecek boyuta gelmiş olur herhalde ki soğukta yaylaya diksem sorun olur mu? Veya şimdi eksem donlar geçen kadar evde mi bakmaya devam etsem?
|
Alıntı:
Bir senecio türü galiba. ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Baharda sedum sieboldii variegata için, dünürlüğe gelebiliriz belki. Şu kış sağ salim bir geçsin.:) |
Buldum adını senecio değil sevgili Sakdağ onun adı Othonna capensis:)
Valla Sdurul'cuğum benim balkon alt kata çökecek diye korkuyorum ama genede vazgeçemiyor delilik işte ne yapalım:) |
İkisi de aynı bitkinin değişik isimlendirmeleriymiş.
Çok güzel gelişmiş maşallah. Balkonunuzdaki favori bitkim daha önceki mesajımda da ismini sorduğum harika renkli çiçekler açan sukulent. ;) ( Pac. compactum.) |
Sayın günebakan, Maşallah hepside birbirinden güzeller.Benimde 6 çeşit sukulentim var daha küçükler onlara baktıkça daha önce niye yetiştirmemişim deyip dururum.Bu bitkileri bu siteyi bulduktan sonra sizlerden bilgi alarak yetiştirmeye çalışıyorum.Sizden ricam ****** mümkünse sukulent çeşitlerinizin yapraklarından bana göndermenizi rica ediyorum.ilginize şimdiden teşekkür ediyorum.
|
Hepinize teşekkür ederim beğenilerinizi çin sn. İbocan baharda hatırlatırsanız tabi gönderirim
|
Sevgili günebakan, ben senin bu sayfanı hiç görmemişim. :( Çok ayıp, özür diliyorum. Ve ne kadar güzel kaktüslerin, sukulentlerin varmış. Hepsine maşallah.
|
Maşallah gerçekten özellikle istilacı olanlara bayıldım doğrusu ellerinize sağlık sevgili Günebakan. Alaca yapraklı olan sedum türü mü? Çok güzelmiş gerçekten sadece sizde gördüm, güle güle büyütmeniz dileği ile.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025