![]() |
Sayın Günebakan çiçeklerinize özelliklede kaktüslerinize bayıldım...
bende bir kaktüs severim ama 1 tane kaktüsüm var şimdilik... hayırlı, mutlu bir hayat dilerim size ve sevdiklerize...;:) |
Sayın Haşiye teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun.Zaten ağaçlara üye oldunuz ya bu hastalık bulaştı size de:)
|
Sevgili günebakan,
Yeni güzellerin, gerçekten gözalıcı,25.. mesaj 2. kaktüs, acaba çiçek açıyor mu? Hepsini güle güle büyüt. |
Sevgili Günebakan gerçekten epey bir çeşit kaktüs yapmışsınız bravo:) Bende ilk mesajınızdaki 2. kaktüsü çok beğendim. İnşallah güzel gelişip sizi daha çok sevindirsinler.
|
Teşekkür ederim Hakkı bey daha iyileri sizin olsun:)
|
Sevgili Hozat 25. mesaj dakileri yeni aldım çiçek açarmı bilmiyorum ama inşallah açıyordur:) Teşekkür ederim.
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar bugün Bayındırdan İki tanesini 5 liraya aldığım kaktüs ve ve iki tanesini 2 liraya aldığım sempervium. Ayrıca kaktüslerde çiçek goncaları var:)
Eklenti 140663 Eklenti 140664 |
Çok güzeller Sn. Günebakan çiçek festivalini boş geçmediniz yani :)
|
Sormayın Hakkı bey insan hepsini almak istiyor valla:)
|
çok enteresan:):):)
|
5 Eklenti(ler)
Bunlar yeni misafirler:)
Bu bayındırdan aldığım Gymnocalycium baldianum Eklenti 142587 Pachyveria glauca Eklenti 142588 Haworthia tesselata Eklenti 142589 Mammillaria occidentalis Eklenti 142590 Bunun adını bulamadım Eklenti 142591 |
5 Eklenti(ler)
Aloe humilis
Eklenti 142594 Kalanchoe tomentaso Eklenti 142595 Micropuntia Eklenti 142596 Stapelia flawirostris Eklenti 142597 Senecio herreianus Eklenti 142598 |
2 Eklenti(ler)
Bunun da Stapeli olduğunu düşünüyorum ama tam ismini bilmiyorum
Eklenti 142599 Bunun da adını bilmiyorum Eklenti 142600 Adını bilmediklerimin isinlerini öğrenince yazarım:) |
Sayın günebakan,
Yeni kaktüs ve sukulentleriniz oldukça güzeller. Güle güle büyütünüz. |
Adını bulamadım dediğiniz Aloe humulis.
Diğeride micropuntia..Hepside güzel güzel büyürler inşaallah.. Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim Skaraca ve Mrmusti daha iyisi ve daha çoğu sizin olsun:)
|
Hepside açar merak etmeyin.
Alıntı:
|
O zaman sabredip bekliyeceğiz Mrmusti:)
|
2 Eklenti(ler)
Çiçek tomurcuklu aldığım Gymnocalycium baldianum çiçeğini açtı.
Eklenti 142988 Kırmızı çiçekli milli çeliği tuttu sanırım:) Eklenti 142989 |
2 Eklenti(ler)
Bu sefer tuturduğum Euphorbia milli ve çiçek açmasını beklediğim Hawortia tesselata :)
Eklenti 147875 Eklenti 147876 |
Vaayy canına ne kadar çok çeşit var ;)
|
Sevgili günebakan, canım benim hepsi çok güzel, bol çiçeklerini gör:)
|
Hıııım , müthiş bir koleksiyonun alt yapısı oluşuyor görüyorum :) Maşallah ne güzeller ,bol çiçeklerini doya doya görürsünüz umarım .
|
Teşekkür ederim arkadaşlar umarım hep beraber görürüz çiçeklerini:)
|
Ne güzel açmış Gymnocalycium baldianum sevgili günebakan, benimki böyle tam açmadan çiçeği geçti. Havalar o ara biraz kapalı geçmişti ona bağladım ben. Şimdi iki tomurcuk daha var üzerinde umarım bu kez tam açmış halini görebilirim.
|
Bu ne hız sevgili günebakan;) Her baktığımda artış görüyorum. Güle güle büyüt, sevgiyle:)
|
Çok teşekkürler Sevim hocam umarım aynı hızla sizinkiler de çoğalır:)
|
3 Eklenti(ler)
|
Ha gayret günebakan kardeş, gittikçe artıyor bitkilerin.
|
Çoğalması için çalışıyorum Mustafa abi:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025