![]() |
Hahah..:) Acıdım anneannene şimdi ben. Hayır sen çiçekleri alı döneceksin olan anneannene olacak. :))
|
Bence ikinci bir liste daha açalım, birinci listedeki milliler yetissin onlardan paylaşılacaklar için.:mad:
|
Alıntı:
Siz de devam edin lütfen paylaşımlarınıza zevkle takip ediyorum.. |
Alıntı:
Ben listeyi yaptım bilgisayarımın ekranına yapıştırdım bile Vildan abla.Alabildiğim çelik sayısına göre sıradan göndericem.Yetmeyenlere de çoğaldıkça dağıtırım.Sizi de aldım listeye :) |
Umarım o listede gerilerde değilim Sevgili Okiiiiiiiiiiiiiiii :mad:
|
4. sıradasınız Zühre Hanım.4 çelik alabilirsem sizinki hemen ulaşır size ama olmazsa birimizi beklemeniz gerekicek sanırım büyüsünde paylaşsın diye.Ya da benimkini gönderirim daha sonra sizden alırım ben :)
|
Sayın oki 1655,
Kaktüsleriniz ne güzel çiçeklenmiş. Schlumbergeralarınızı da çok beğendim. Renk renk açmışlar. Diğerleri üzülmesinler ama laf aramızda en çok beyaz açan bir başka gözüktü gözüme:)) Ellerinize sağlık. |
Aynen Selen Hanım ben de beyazı diğerlerinden farklı görüyorum nedense.Bende tam şimdi onlarla ilgili bir şeyler düşünüyordum.Acaba çiçekleri tozlaştırsam bunlar da tohum yapar mı siz biliyor musunuz?
Bu arada sizin paylaşımlarınızı da özledik.Ve doğum gününüzü kutlamıştım sayfanızdan ama nedenini anlayamadığım bir sebeple benim o mesajımı silmişler.Hiç olmazsa şimdi tekrar kutlayayım aklıma gelmişken... |
Sayın Oki,
Kırmızı, pembe ve beyaz üçlemeden oluşan yılbaşı çiçeği değil, benzer ama paskalya çiçeği, Rhipsalidopsis gaertnerii çiçeği... Pembesini Asuman hanım göndermişti. Köklendirmeye çalışıyorum. Sayfamda da fotoğrafı var. Kırmızı olanı dün pazarda tesadüf buldum ve 1,5 TL'ye aldım. Üzerinde iki adet tomurcuk vardı. Sadece beyaz kaldı. ;) Yani bilmem anlatabildim mi? 62 ve 63 mammillaria türü, alt tür olarak bakmak gerek. Birde beyaz Euphorbia milii vardı değil mi? |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bursa'da komşulardan rica edip istediğim beyaz çiçekli euphorbia milii çeliklerim..
Bir tanesi benim diğerleri Asuman hanımın, Zühre hanımın, Günebakan'ın ve Sevim hocanın.. Eklenti 142870 Eklenti 142871 Eklenti 142872 |
Nasıl geçecek bir ay sabırsızlıkla bekliyorum. Alanya da kırmızısı çok var fakat beyazını ilk defa gördüm ,üzerinden çiçeği eksik olmasın sayın Oki.
|
Umarım eksik olmaz sevgili Cennetbahçesi.İnşallah konuştuğum teyze sözünü tutar da 1 ay sonra verir yoksa bizdekiler çoğalsın diye beklemeniz gerekir ama öyle birşey olursa ben bendekini size gönderirim:)
Bu arada mesajınızı aldım çok teşekkür ediyorum.. |
Alıntı:
|
Milii çeliği göndericeklerime Bursa daki yılbaşı çiçeğimden bir sürü köklü parçalar alıp bir kutuya koymuştum fakat otobüste ya biri yanlışlıkla aldı ya da içinde değerli bişey var sanıp çaldılar.Malesef fazla bir şey gönderemiycem çelik gönderdiğim kişilere üzgünüm:(
|
Alıntı:
Geçmiş olsun. :( Umalım ki yanlışlıkla almış olsunlar. Ve yine umalım ki bizim kadar doğaya, bitkiye değer veren birileri olsun. Elimizden başka birşey gelmez bunu dilemekten başka. |
Sevgili Oki,
Daha önce yazmamıştım ama beyaz milii ve beyaz paskalya çiçeği (Rhipsalidopsis gaertnerii) çelikleri için sıraya girmek isterim. Tabi mümkünse... |
Sevgili Oki çok teşekkürler umarım bende tutturur ve çoğalttığım zaman isteyen kişilere gönderirim. Tekrar teşekkürler çok zahmet verdik sana:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkürler... Şimdi heyecanla bekleyeceğiz diğer sıradaki dostlarla birlikte.
|
Oki teşekkür ediyorum:) Sevgiler:)
|
Kocaman iki teşekkür daha Oki:p Kargom geldi teşekkür ediyorum canım, sevgiler:)
|
çok kıskandım siziiiii ;) beyaz çiçeklisini ilk defa görüyorum.. güle güle büyütün arkadaşlar.. çoğalttığınız da bizleri de unutmayın :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çelikleri öldürmeyin iyi bakın :) Ve mümkünse çabucak çoğaltın .
|
Alıntı:
|
Vaaaayy oki aslan payını kendine ayırdın demek emek veren benim diye;) Olsuuun benimki de boyuna posuna çıkmamış köküne bakmadan çiçek açacak:p
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025