![]() |
..
2 Eklenti(ler)
Yaklaşık 2 hafta önce gelen euphorbia milii çeliklerim çiçeklerini açtı..
60 - Euphorbia milii Eklenti 139525 Eklenti 139526 |
Maşallah çok güzel açmış başka renklerini de görmüştüm.Sizinkinin de rengi çok kibarmış .
|
Ah bir de beyazını bulabilsem şimdi her yerde onu arıyorum.Hafta sonu memlektime gittiğim de anneannemi ziyarete gittim.O sakakta iki evde gördüm, çelik istemek için kapılarını çaldım ama açan olmadı malesef..
|
Devam..
5 Eklenti(ler)
61- Yılbaşı Çiçeklerim (farklı bir tür de olabilir emin değilim.Tam olarak doğrusunu sayın Skaraca söyleyebilir)
Pembe -- Eklenti 139767 Beyaz -- Eklenti 139769 Eklenti 139771 Kırmızı -- Eklenti 139772 Eklenti 139773 |
Yılbaşılar harikaaaaaaa. Böyle büyük çiçekli olanlar çok daha güzel...
|
Alıntı:
Bu arada yılbaşıların beyazını da görmedim sanma. :dilli: |
..
5 Eklenti(ler)
62- İsmini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
Eklenti 139775 Eklenti 139776 63- Bunun da ismini bilmiyorum ve tam fotoğrafını çekmeden önce aşağıda fotoğrafını koyduğum kuşlarımdan sarı olan (İsmi Bihter) kaktüse çarptı ve durduğu yerden yere düşünce çiçeği biraz zarar gördü.. Eklenti 139777 Eklenti 139778 Eklenti 139779 Bihter (sarı), Behlül (mavi- beyaz) ve diğerleri..:) |
Önümüzdeki hafta değil bir sonraki hafta bir kez daha gidicem Bursa'ya.O zaman gerekirse kapısında nöbet tutucam yine de alıcam o çiçekten.Fazla alırsam hemen size de gönderirim Asuman Hanımcım ama fazla vermezse benimkini büyütüp hemen size de göndericem.Aslında iki komşusun da gördüm ama diğeriyle çok samimi değilim.Olmadı diğer komşudan da isterim artık :)
|
Alıntı:
|
Nedense bilmiyorum Bursa da her evde görüyorum neredeyse yerel bir çiçek gibi olmuş ama herkez de kırmızı çiçeklisi var beyazını ilk defa görmüştüm bende ya da dikkat etmemişim ama kesin alırım merak etmeyin..
|
Millileri kırmızı sarıdan sonra beyazla üçlersin inşallah oki.
Ama yılbaşı çiçeği üçlemesi muhteşem olmuş.Sadece biraz büyüdüklerinde pembe ile kırmızıyı ayırman zor olacak gibi. |
Bana da öyle geliyor Vildan Abla ama belki daha güzel görünür diye birlikte ekmiştim.Çiçekleri geçtikten sonra üçünü de büyük bir saksıya toplayabilirim...
|
Hızına yetişilmiyor oki;) oldukça zenginleşmişsin. Ama şu milli konusuna fena takıldım. demek asuman ablacığına yetiştireceksin beyaz milli:mad:
|
Maşallah paskalya yılbaşılar muhteşem çiçeklenmişler.Beyaz ve diğer ikisiyle çok güzel bir saksı oluşur.Beyaz ortalarında kalınca bir taraf pembe-beyaz,diğer taraf ta kırmızı-beyaz muhteşem bir görüntü.Hepsi herdaim çiçekli kalsınlar.
|
Sevgili Oki_1655 hepsi birbirinden güzel yılbaşılar çok güzel görünüyor. Ben de dün bir dükkanda gördüğüm upuzun kırmızı çiçekli milli den bir dal aldım İnşallah tutar diğer renklerden buralarda hiç görmedim bakalım nerde karşıma çıkacaklar. Benim kaktüslerin hiç birinde çiçek yok bakalım açacaklarmı bu sene:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
O kadar kaktüsten 2 tanesi çiçekli 2-3 tanesinde de tomurcuk var diğerleri şimdilik sessizce bekliyor. milii ler bende de yoktu 3-4 hafta oluyor geleli.Sanırım dedikleri gibi gerçekten çok çabuk tutuyor.Eğer diğer renklerden fazla bulursam sizde listedesiniz :) |
Alıntı:
Liste kalabalıklaşıyor.. 1- Asuman Hanım 2- Sevim Hocam 3- Günebakan 4- Muhtemelen Zühre Hanım da ister..:) |
:p:p:p Vallahi bulabilsem hemen buradan alıp yollarım sana Oki komşuna vermen için.
Bu arada sakın paylaşım ortamı yaratmayın sevdiğim bir şey olunca kuralları unutabiliyorum sevgili Nevsune'den iki uyarı aldım zaten üçüncüyü almayayım. Biz paylaşım yapmıyoruz değil mi Oki;) |
Yok yok ne paylaşımı olur mu hiç öyle şey gördüklerimi söyledim ben sadece.O listede euphorbia milii sevenler listesi zaten..:)
|
Teşekkür ederim Oki_1655:)
|
[QUOTE=
4- Muhtemelen Zühre Hanım da ister..:)[/QUOTE] :p Hiç şüphen olmasın.. :)) |
Sevgil oki 1655 !
Bende istemeye fırsat kalmadı,galiba istekler doldu. Bende kırmızısı var,birini Amerikadan hanım getirdi,biri yerli. Ziyaret edersen goruşuruz .Selamlar. |
Sevgili Oktay,1. mesajdan başlayarak yazılanların hepsini inceledim. Tüm fotoğraflar harika bir koleksiyona sahip olmaya başladığını gösteriyor.Kaktüslerin sana hissettikleriyle birlikte hayatından kesitleride paylaştığın için teşekkürler...
Gözlerim sana gönderilebilecek bitki aramaya başladı...Tebrik ediyorum . Umarım bol yeşil ve bol çiçekle döner bu sevgin... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Siz de kendinizi milii sevenler listesine eklediniz değil mi :)) |
Sayfalarınızı zevkle takip ediyorum Sayın Oki. Gitgide zenginleşiyorsunuz. Milii'lerinizi de çok sağlıklı ve güzel bulduğumu söylemeliyim. Ama yazılanları okudukça, elinizde tek dal kalacak gibi hissettim :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025