![]() |
2 Eklenti(ler)
İki minik Sulcorebutia...
Sulcorebutia Tarabucoensis Aureiflora Eklenti 287872 (Solda) Sulcorebutia Rauschii (Mor-Yeşil) Eklenti 287873 Bu sabah Sulcorebutia Rauschii'nin biraz yumuşadığını farkettim. Umarım başına birşey gelmez =( |
3 Eklenti(ler)
Taner Bey'in seçtiği bir Echinopsis türü. Geceyarısı açmaya başladı. Sabaha çiçeği tamamen açılmıştı.
|
1 Eklenti(ler)
Şimdilik son olarak geçen hafta Bauhaus'tan aldığım bir minik. Rebutia Albiflora olduğunu sanıyorum.
Rebutia Albiflora Eklenti 287877 |
Harika renkler Sayın Ninina84, echinopsisin tam adı nedir acaba?
|
Alıntı:
Yeni öğrendiklerimin isimlerini ilgili resimlerin altına ekledim. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Gymnocalycium Andreae
|
2 Eklenti(ler)
Bauhaus'tan aldığım kaktüslerden biri. Echinoceraus türü sanırım. Ama tam adını bilemiyorum.
|
Harika renkler, harika çiçekler.
|
Mükemmel bir görsellik sunmuşsunuz. Tüm kaktüsleriniz neşe içinde. Ellerinize sağlık.
|
Hepsi birbirinden güzel,bayıldım güzelliklerine.Ellerinize sağlık,kaktüsleriniz harika görünüyorlar.
|
Hepinize çok teşekkür ederim. Balkonumda sadece 3-4 minik saksı koyacak yer kaldı. Ama ben hala akşam Bauhaus'a mı gitsem ya da Taner Bey'e yeni bir sipariş mi geçsem diye düşünüyorum =) Yakında kaktüslerle beraber kapının önüne konacağım sanırım =)
|
2 Eklenti(ler)
Bu hafta açan kaktüslerim...
Astrophytum Asterias Eklenti 291328 Parodia Chrysacanthion Eklenti 291329 |
2 Eklenti(ler)
Echinocereus Weinbergii (üçüncü ve son çiçek)
|
2 Eklenti(ler)
Türünü bilmediğim yeni aldığım bir kaktüs...
|
1 Eklenti(ler)
Çiçeğini açmaya hazırlanan Echinopsis Kermesina.
|
Hepiside harika ama kırmızı çıçekliye bayıldım.
|
Kaktüslerinizin çiçeklemesi ve fotograf çekimleri mükemmel görsellik sunmuş. Ellerinize sağlık. Zahmet olmassa, bitkilerin etiketlemesinde kullandığınız malzeme hakkında bilgi rica edecektim. Saygılarımla,..
|
Alıntı:
|
Sayın Ninina84; benim de minik bir Echinopsis kermesinam var daha hiç açmadı ; çiçeğinizin rengini merakla bekleyenlerdenim. Umarım fotoğraflayabilirsiniz.
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Ahşap etiket denemesi başarısız oldu. Önce karardı ve çürümeye başladılar. İlk müsait zamanda etiketler değiştirilecek. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Echinopsis Kermesina Eklenti 291982 Eklenti 291983 Eklenti 291984 Eklenti 291985 Gece eve geldiğimde çiçeği neredeyse tam açılmıştı. Sabah ise kapatmaya başlamıştı. Son iki resim sabah çekildi. Çiçeğin gerçek rengi resimlerdekinden biraz daha soluk ve tam kıpkırmızı değil. |
3 Eklenti(ler)
Pygmaeocereus Akersii
|
2 Eklenti(ler)
Rhipsalidopsis Gaertneri
|
2 Eklenti(ler)
Echinopsis Subnudum mu yoksa Subdenudata mı bilmiyorum. Çiçeğin hiç kokusu yok.
|
1 Eklenti(ler)
Mammillaria Nana
|
2 Eklenti(ler)
Yeni aldığım kaktüslerden bir diğeri. Maalesef bunun da türünü bilmiyorum. Çiçekleri dışında gövde rengi de çok güzel.
|
2 Eklenti(ler)
Gymnocalycium Baldianum
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025