![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2015
|
Benim bir kac kaktus vs de bu şekil sabah güneşi alıyor ama öncesi gibi değil bu tarz yukarı doğru incelme yaptı sanırım havalar daha tam güneşli olmadigindan yetersiz geliyor diye düşündüm. Benim bahsettiğim kaktüsüm incelme ler belli oluyor zaten. Tabi adını bilsen iz yapısı hakkında Bilginizde olur ama bende bilmiyorum bendede bu tarz var ama aynısi mi bilemedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2015
|
Sizinki bundan mi sizin çiçek resmi net olmadigindan karsilastiramadim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-09-2016
|
Valla asyaa ne desem bilmiyorum.Cicek benziyorda govde yapisi senin daha kalin.Fatih arkadasda sanirim bu kaktusden var.insallah mesaji okursa o bize ismini soyliyebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2016
|
Alıntı:
dmtmrt ve asya koyduğunuz resimlere baktım 2 side farklı görünüyor. Rebutia albiflora adı Asya hanımın yetiştirdiği dmtmrt daha net bir resim paylaşabilirseniz oradan bakmak lazım bu resminizden anlamak zor türünü dikenden çok tüysü bir yapısı var gibi görünüyor etrafında resme bakınca. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Fatih Bey umarim resimler iyi cıkmıştir. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
Milli Euphorbia zamanim geldi , bende ciceklenim demis ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2016
|
Elinizde var olan o beyaz çiçekli kaktüs farklı bir tür Asya hanımın paylaştığı ile çok benziyorlar ama karakteristik yapısı farklı. güneşi pek sevmediği' de kesin görünüyor bazı uçlarda güneş yanığına benzeyen yanıklar var. Sukulentler gibi ala gölge ortamda daha iyi gelişeceği kesin çiçeklerine bakınca zaten sağlıklı olduğu anlaşılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|