agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni2695Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-09-2019, 08:11   #1
Ağaç Dostu

fatitoo's Avatar

Giriş Tarihi: 03-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatih_Soydemir Mesajı Göster
Bu forumun satış kısmında bir takım sıkıntı var halen çözülemedi kaktüs satışı kısmına malesef ilan açamıyorum ama diğer satış kısımlarına açabiliyorum yönetime iletmeme rağmen durumu. İstediğiniz tür satışa hazır değil alması bir dert açık arttırma ile 1 adet veriliyor, üretmesi ayrı dert aşırı pahalı bir tür zaman lazım üretmek için.
anladım. aşırı pahalı koleksiyonluk bir tür ise zaten alamam. teşekkür ederim ilginize.

fatitoo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-09-2019, 22:46   #2
Ağaç Dostu

Fatih_Soydemir's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fatitoo Mesajı Göster
anladım. aşırı pahalı koleksiyonluk bir tür ise zaten alamam. teşekkür ederim ilginize.
Fiyatının düşmesi için yaklaşık 200 adet satış yapabilmiş olmam lazım istediğiniz türden. Zaten piyasada yayılınca değeri düşer istemesekte 1 yılın sonunda. Çok özel istisna türler harici fiyat bakımından makul özellikle Lobivialar 150 tl civarı piyasası olanlar 60 tl fiyata sahip talebine yetişemiyorum Lobiviaların o derece talep var.

Fatih_Soydemir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-06-2020, 13:11   #3
Ağaç Dostu

fatitoo's Avatar

Giriş Tarihi: 03-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatih_Soydemir Mesajı Göster
Fiyatının düşmesi için yaklaşık 200 adet satış yapabilmiş olmam lazım istediğiniz türden. Zaten piyasada yayılınca değeri düşer istemesekte 1 yılın sonunda. Çok özel istisna türler harici fiyat bakımından makul özellikle Lobivialar 150 tl civarı piyasası olanlar 60 tl fiyata sahip talebine yetişemiyorum Lobiviaların o derece talep var.
o zaman alabilirim ama satışınızı takip edemiyorum sanrıım. satış hangi sayfada?

fatitoo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-06-2020, 20:54   #4
Ağaç Dostu

Fatih_Soydemir's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fatitoo Mesajı Göster
o zaman alabilirim ama satışınızı takip edemiyorum sanrıım. satış hangi sayfada?
Bu sitede Kaktüs ile ilgili satışa ilan açamıyorum sadece diğer tüm satış ilanlarına ilan açabiliyorum sebebini çözemediler yazmama rağmen malesef İnstagram üzerinden ve facebook üzerinden ancak takibiniz mümkün satış postu açabilene kadar sitede. İnstagram: @fatih_bahcesi Facebook Fatih Soydemir Kırmızı Lobivia reesimi var profilde. Tohum üretimim ve satışımda olacak.

Fatih_Soydemir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025