agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni2695Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-09-2019, 18:14   #1
Ağaç Dostu

Fatih_Soydemir's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eticin Mesajı Göster
merhaba, kaktüsleriniz harika, 106 nolu mesajınızdaki katüsün adını ve nereden edindiğinizi öğrenebilir miyim? Benim ki çürüdü ve bu türü hiç bir yerde bulamadım
Fero kaktüs adı bu sarı olanı Kırmızı ve pembe çiçekli olanı da var. Ben 106 numaradakini 2 ay önce sattım kargo dahil 400 tl' den bulunur mu derseniz bazen geliyor ama almıyorum çünkü çok uzun yıllar gerekiyor bu türün gelişmesi için. Küçükken suya karşı aşırı hassas çiçek açabilecek erişkinliğe ulaştığında aşırı hassaslığını yıllar geçtikçe yitiriyor.

Fatih_Soydemir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-09-2019, 11:01   #2
Ağaç Dostu

eticin's Avatar

Giriş Tarihi: 14-06-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatih_Soydemir Mesajı Göster
Fero kaktüs adı bu sarı olanı Kırmızı ve pembe çiçekli olanı da var. Ben 106 numaradakini 2 ay önce sattım kargo dahil 400 tl' den bulunur mu derseniz bazen geliyor ama almıyorum çünkü çok uzun yıllar gerekiyor bu türün gelişmesi için. Küçükken suya karşı aşırı hassas çiçek açabilecek erişkinliğe ulaştığında aşırı hassaslığını yıllar geçtikçe yitiriyor.
çürüdü demek doğru değil sanırım. kurudu diyeyim çünkü sararak kuruyup gitti 10 yaşında falandı ve hiç açmadı. sayfamdaki 33 nolu mesajdaki kaktüs sizinkiyle aynı diye düşünüyorum. kutlarım sizi

eticin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025