![]() |
|
![]() |
#241 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-10-2015
|
Sedum sieboldii yeşermeye başladı... ![]() ![]() Sukulentlere ve kalanşolara misafir gelmiş, biraz tadına bakmış ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Ağaç Dostu
|
Graptopetalum paraguayense dışarıda yerine aldı... ![]() Çoğaltmak için ayırdığım kaktüsler kök atmaya başalmış bile ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Ağaç Dostu
|
"Graptopetalum paraguayense" dışarıda renk değiştirmeye başladı... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Ağaç Dostu
|
Sukulentler uzun saksılarsa aranjman olarak yerlerini aldılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
|
Sayın:SDurul'dan gelen kaktüs ve sukulentler. Hepsi birbirinden harika ve güzel. Kendisine çok çok teşekkür ederim bu güzelleri bana yolladığı için. İnşallah bu güzelleri kurutmam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
|
Sayın:SDurul'dan gelen sukulent ve kaktüsler saksılarda yerlerini aldılar... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
|
..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
|
.......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaç Dostu
|
Sayın:SDurul'dan gelen sukulent ve kaktüslerin ekilmesinden sonraki toplu görüntüleri... ![]() ![]() Çoğaltmak için ayırdığım top şeklindeki kaktüsler baya baya köklenmeye başladı... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene köklendirdiğim kalanşolarım boylarına inat çiçeklenmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi hoca'dan gelen kaktüs filiz vermeye başladı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
|
Yapraktan çoğaltılan sukulentlerden son görüntüler... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
|
Sukulentler balkonda yerlerini almaya devam ediyorlar fakat birkaç sukulent güneşten kötü etkilendi galiba ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
|
Salı günü ekipce florya sahile kahvaltıya gitmiştik. Ben ise dönerken hemen gördüm bir çiçekçi. Bu güzelleri alıverdim hemen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
|
Sukulentler havaların güzel olmasıyla dahada güzelleşmeye devam ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
|
Kopan sukulnet yapraklarının filizleri görünmeye başladı. Artık bende yapraktan sukulemt yetiştiebiliyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
|
Sayın:asyaa ve sayın:milla'dan gelen sukulent ve kaktüslerin bir kısmından görüntüler. Kendilerine bu güzelleri benimle paylaştıkları için çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
|
Sayın:SDurul'dan gelen sukulentler eksiksiz olarak gelişmeye devam ediyorlar. Kargoda gelirken kopan sukulent yapraklarıda filizlerini göstermeye başladı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Ağaç Dostu
|
"Mammillaria elongata 'cristata'" ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-05-2014
|
Merhaba çok güzel kaktüsleriniz, bişey sormak istiyorum sukulentlerinizi normal yapraklarından mı çoğaltıyorsunuz? Evet ise nasıl çoğaltıyorsunuz acaba? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/sukulen...etim/27198.htm Yapraktan sukulent köklendirme hakkında bu linkten bilgi alabilirsiniz sayın:braves. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
|
Graptopetalum paraguayense'den görüntüler... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
Yavru kalanşolar büyümeye devam ediyor ve anaç kalanşo artık bir bonsai çalışmasına dönüştü. Tabi biraz amatörce oldu konuya hakim olamayınca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
|
Köklendirmeye çalıştığım top şeklinde kaktüsler ve sayın:SDurul, sayın:milla ve sayın:sevgihoca'dan gelen kaktüsler . Hepsi birbirinden harika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
|
Sayın:SDurul'dan gelen sukulemtlerden genel görüntüler. Sukulentleri aranjman şeklinde 5 litrelik su şişesini keserek saksı yapıp yapmaya çalıştım. Kopan sukulent yapraklarını köklensinler diye koymuştum. Onlarda köklenmeye başladı. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
|
Bir aranjmandan ve sedumlarsan görüntüler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
|
Sukulentlerden genel görüntüler. Kolay sulama olsun diye hepsini kurabiye kaplarını ortadan bölerek içlerine koydum ve sulamayı bu şekilde yapıyorum. Sularını alttan kendileri yavaş yavaş çekiyorlar... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Ağaç Dostu
|
Biraz daha kocaman saksıları olan sukulentlerimi bir leğenin içine koyarak topluca alttan sulama yöntemi ile sulayabiliyorum. ![]() Telgraf çiçeklerinin olduğu uzun dikdörtgen saksılardakı sukulentler biraz telgraf çiçeklerinin hızlı büyümesi sonuçu güneşi görebilmek için boylandılar. ![]() ![]() Cam fanuslara ektiğim sukulentim ve minik kaktüsüm. ![]() Binlerin annesi yavrularını göstermeye başladı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaç Dostu
|
Sayın:asyaa ve sayın:milla'dan gelen sukulent yaprakları ve sukulentler. Hepsi çok harika oluyor. Yeni sukulentler oluşmaya başlıyor. Yaşasınnnnnnnnnnn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Ağaç Dostu
|
Yavru sukulentler büyümeye devam ediyor. Bunlar benim ilk yavrularım onun çin değerliler ;D ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|