![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2015
|
Maşallah her üyenin kaktüsleri çiçeklenmiş ama benim sadece bir tanesi 1.5 ayda ancak bu kadar büyüyebildi diğerlerinde tomurcuk bile yok ![]() ![]() Bunlarda yeni gelen minnoşlarım buradan yazmam uygun mu bilemiyorum değilse silerim demirhan botanik adlı bir facebook sayfasından aldım fiyatları çokta uygundu ve kargoyu da güzel paketledikleri için hiçte hasar görmeden gelmiş. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
dev yapraklardan ürettiğim sukulentin bir tanesi (siyam ikizlerim) kendi evine geçti sonun da ![]() bunlar da yeni aldığım nohutlar ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Akçabardak bu yavrulardan hiç umudum yoktu küçük oldukları için ama sanırım çiçek geliyor.Sabah görünce elim ayağım dolandı yani yakın olsan koşa koşa size gelirdik ![]() ![]() ![]() bu kızım da pek nazlı ama açacak yakında ![]() bu leş kaktüslerim hep büzüş büzüş bir türlü düzelmediler yardımcı fikirleri seve seve dinleyebilirim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Sevgili melekv Sizin adınıza ben de çok sevindim ve mutlu oldum çok heyecanlanmışsınız, keşke yakın olsaydık seve seve ağırlardım sizi, siz çok şanslısınız bitkilerden yana ne güzel hemen çiçeğini bile göreceksiniz, bol güneş alırsa eğer daha tomurcuklar gelir tam bu zamanda açmaya başlıyor. Aslında pek küçük sayılmazlar fazla uzayıp büyümüyorlar bir parmak boyundalar hepsi en kısa zamanda o saksıyı tamamen doldurmalarını ve seneye daha güzel çiçeklenmelerini dilerim. Sevgilerimle |
|
|
|
|
![]() |
|
|