![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Rica ederim sevgili melekv. kargonun bukadar çabuk ulaşmasına çok sevindim hem de bir günde dolayısıyla hepsi de salimen elinize geçmiş oldu. Dün bu saatlerde gönderdim bu gün elinizde ne güzel güle güle büyüsünler, çiçeklensinler inşallah, sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2015
|
Sevgihocam sizin çöpe giden gibi olmasin diye peçetenin katlarını bile açtım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
|
Evet sağlam bir şekil de geldiler çok az yorgunlar akşam toprakla buluşunca hemen geçer ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım bu gün şanslı günüm öncelikle sevgili akçabardak göndermiş olduğun bu güzeller için tekrar teşekkür ederim gerçekten sürpriz oldu. Kargo elime geçtikten 5 dakika sonra İstanbuldan kuzenim resim yollayıp lithops dediğin bunlar mı göndereyim bu gün dedi ben şok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yavrucuklar cumartesi gününe kadar geçici saksılarında dinlenmeye alındılar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
|
Gerçekten şanslı gününüzmüş bu gün ne mutlu size böyle şanslı günler dostlar başına, güle güle büyütün bütün hepsini, bol bol çiçeklendiklerini görmenizi dileğimle sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
|
evet bu sene çiçek görmek istiyorum özellikle de echeveria |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Hediyeleriniz ve aldığınız minikler hayırlı olsun.Güle güle büyütün.Çok kanaatkarız,çiçeklerle çok mutlu olabiliyoruz.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
teşekkürler sevgihocam daha güzelleri sizin olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
|
Dün 1 tane lithopsum varken bu gün 29 tane lithopsum oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elim değmişken bu ikisini de yeniden saksıladım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2012
|
hepsi çok güzeller bayıldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili akçabardak gönderdiğin bebekler mini saksı da köklenmeye alındılar inşallah en kısa zaman da köklenip yeni saksılarına yerleşirler ![]() Bir saksı düzenleme de ben deneyeyim istedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
Güle güle sağlıkla büyüsün yeni bebişler, sepetiniz de çok güzel olmuş ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-11-2013
|
Sn. melekv. Güzellerinizi güzel günlerde büyütün. 184 de bahsettiğiniz "Bu yavrucuklar cumartesi gününe kadar geçici saksılarında dinlenmeye alındılar" derken; ben "GEÇİCİ SAKSI" kavramını anlayamadım. Nasıl bir şey. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
|
Engin hocam perşembe ve cuma günü eve geç ve yorgun geleceğim için tek tek saksılara almak zor olacaktı ben de ölmesinler diye öteki kaktüslerin yanına birer tane misafir olarak uçlarını batırdım adını da geçici saksı koydum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-11-2013
|
Alıntı:
Hediyelerinizi sevdiğinizi biliyorum. Çok hassassınız. Ben size bu durumlar için naçizane öneride bulunayım. Kenarda 5 lik saksı bulundurun ya da mini poşet. Onlara daldırın köklendirince yeni triplexlerine alırsınız. (Şaka) Bitki iki kere yorulmamış olur. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Sevgili Melek,sepetiniz bir harika olmuş.Güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
|
hazır aldığım bitkiler hep 5 lik saksılar da olduğu için elimde fazlaca mevcut yıkayıp kaldırıyorum önerinizi şu şekilde aklım da tutacağım bir kısmını topraklı olarak ayırırım böylece geldiklerinde iki işlem görmemiş olur.İyi bir fikir oldu teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim sevgihocam beğenmenize sevindim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Annem bir sürü saksı nereye koyacağımı şaşırdım yeter alma artık diye isyan edince bende bazılarını birleştirdim ![]() ![]() ![]() bir tane daha masam olursa yerde kalanlar da kurtulacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah, sevgili melekv. bu minik saksılar büyünce düşünemiyorum bile, bende ki saksılar da bu durumda ve bir çoğunun saksıları büyümeleri lazım ama nerelere koyacağım onca saksıyı diye kara kara düşünüyorum. İki senedir minik saksılarda bekleyenler var, minik olunca çok fazla gelişemiyorlar çiçek açmıyorlar, anneniz bence çok haklı kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
Minik saksıları ve yapraktan ürettiklerimi düşünemiyorum birde hala gördükçe dayanamayıp alıyorum sonra da azarı yiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah her üyenin kaktüsleri çiçeklenmiş ama benim sadece bir tanesi 1.5 ayda ancak bu kadar büyüyebildi diğerlerinde tomurcuk bile yok ![]() ![]() Bunlarda yeni gelen minnoşlarım buradan yazmam uygun mu bilemiyorum değilse silerim demirhan botanik adlı bir facebook sayfasından aldım fiyatları çokta uygundu ve kargoyu da güzel paketledikleri için hiçte hasar görmeden gelmiş. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
dev yapraklardan ürettiğim sukulentin bir tanesi (siyam ikizlerim) kendi evine geçti sonun da ![]() bunlar da yeni aldığım nohutlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Akçabardak bu yavrulardan hiç umudum yoktu küçük oldukları için ama sanırım çiçek geliyor.Sabah görünce elim ayağım dolandı yani yakın olsan koşa koşa size gelirdik ![]() ![]() ![]() bu kızım da pek nazlı ama açacak yakında ![]() bu leş kaktüslerim hep büzüş büzüş bir türlü düzelmediler yardımcı fikirleri seve seve dinleyebilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili melekv Sizin adınıza ben de çok sevindim ve mutlu oldum çok heyecanlanmışsınız, keşke yakın olsaydık seve seve ağırlardım sizi, siz çok şanslısınız bitkilerden yana ne güzel hemen çiçeğini bile göreceksiniz, bol güneş alırsa eğer daha tomurcuklar gelir tam bu zamanda açmaya başlıyor. Aslında pek küçük sayılmazlar fazla uzayıp büyümüyorlar bir parmak boyundalar hepsi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Leş kaktüslerinizi direkt güneşten alın, düzeleceklerdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Akçabardak o zaman çiçeklimi daha güneşli bir yere alayım Sevgili A_nomad leş kaktüslerimi de az güneşli bir yere alayım Bu pazar saksılarla uğraşmayayım demiştim ama bana yine iş gözüktü.Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
|
Yılbaşı çiçeğim perşembe günü aldım tomurcukları dökülür mü diye korkmuştum ama üç günde bazıları açmaya başladılar bile(annem gelip gidip hormonlu bu hormonlu diyor adı hormonlu kaldı) Saksı değişimi konusunda yine yardım bekliyorum çiçekli olduğu için ellemedim Yılbaşı çiçeği değilmiş paskalya kaktüsü (rhipsalidopsis gaertneri) ![]() Sevgili Akçabardak gönderdiğinde tomurcukları vardı şimdi açtılar ![]() ![]() ![]() Senecio seneye saksıyı doldurunca daha güzel olacak ![]() Benim meşhur pişmaniye üzerinde top top pamuklar oluşmuştu temizlesem diye düşünürken sevgili Loveforlife kendi sayfasında tomurcuk geliyor diye paylaşmış görmesem gidecekti benim tomurcuklar ![]() ![]() Düzenleyen melekv. : 24-04-2016 saat 13:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|