![]() |
|
![]() |
#151 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-11-2013
|
Alıntı:
Aslında ben uzun öğretmenlil yapmış biri olarak kişilere takma ad ile hitap edemiyorum .. Beni affedin bu mevsimde Ankarada succulent bakımı olarak ne düşünüyorsunuz ki ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de tıpkı Engin Hocam gibl düşünüyorum. Ben yavrularla dolmuş formlarını daha çok seviyorum kaktus ve sukulentlerin. Ayrı ayrı saksılarda miniklerdense bir saksıda dolu dolu olsun. Dostlarla paylaşım için minikler ayrılır elbet ama hepsi değil. Anneleriyle beraberken daha mutlular gibi geliyor... Sevgiler, selamlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2015
|
bizim teras kapalı ama orada ısıtma olmadığı için soğuk kaktüsler kışın soğukta ve susuz kalacak diye okumuştum onlar teras da. sukulentler ise kışı kapalı mutfak balkonunda geçirecekler onun dışın da kalan yerler zaten iyi ışık almıyor en uygunu bu diye düşündüm ama tabi yanlış öyle olmaz derseniz fikirlerinizi seve seve dinlerim ilk kışımız bakalım atlatabilecek miyim bu arada ismim takma değil melek diyebilirsiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bir iki derken baktım hepsini koparmışım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Dogum günü hediyem diğer iş arkadaşlarımda hediyelerinin içine tohum paketleri eklemişler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2015
|
Alıntı:
![]() Doğum gününüz kutlu olsun bu vesileyle öğrenmiş olduk ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim duy-gu-cum sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2009
|
Mutlu Yıllar Sevgili Melek ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzeller teşekkür ederim flaneuse sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Artık arkadaşlarım bana ne hediye alacaklarını iyi biliyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
Sizlerin düzenlemeleri kadar olmasa da ben de yaptım birşeyler ![]() Öndeki üç sukulent aldığım da yaprakları incecik ölmek üzereydi toprağı değişip sulama yapınca şimdi daha dolgun oldular bunlar iki gün sonra kurur diyen arkadaşlarıma inat hayata tutundular ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Çok güzel olmuşlar Sevgili Melek.Dolsun taşsınlar inşallah.161'de 2.resim öndeki eçeveryadan ben de dün aldım.Sukulentleri seviyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
teşekkürler sevgihocam bir de çiçeklerini görsek daha mutlu olacağız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
sonun da adenium sahibi oldum ![]() senecio üzerinde tomurcukla gelince evet pis pis güldüm ![]() 59.gün hala tık yok minicikler ![]() 30.gün kilo almaya başladılar astrophytum karışımı ![]() 30.gün titanopsisler büyümediler ama diğerleri gibi çıkar çıkmaz ölmediler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Sn muratyıldızın resimlerine o kadar heves etmiştim ki sagolsun benim minik bu sabah hasta yatagımdan kalktıgım da beni çok mutlu etti hafif güzel bir de kokusu var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-12-2014
|
çook güzel ...uzun ömürlü bol çiçekli hep yeşil olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
teşekkürler dediğim gibi hastayım iki gündür işe gidemiyorum ama şimdi kalkıp roka tohumu ekeceğim bunlarla uğraşmak bana iyi geliyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
Baharı bekleyen kumrular gibi evde kös kös oturup kaldık... Hediyeleriniz çok güzelmiş güle güle büyütün... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sn sinbas yaza planlarım var ama şimdilik pencere kenarların da idare etmeye etmeye çalışıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili melekv., uzun zamandır yoksunuz buralarda, nerelerdesiniz? Sağlığınız sıhhatiniz iyidir inşallah. Yoksa kışa mı bize mi küstünüz? Paylaşımlarınızı bekliyoruz, Titanlarınızı fotolayıp geliniz lütfen, Senecio'nun çiçeklerinin coştuğu anı da paylaşmadınız hem... Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Mücevher Çalısı öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Evet uzun zamandır paylaşım yapamıyorum ama siteye her zaman uğruyorum. Senocum üç çiçek açtı siz görmeyeli yanından geçtikçe çokta güzel kokuyordu artık solma aşamasındalar. Titancıklarım ölmesin diye el bebek gül bebekler hala bir kaç gün önce çıkan iki yapraklı filizlerin arasından minicik görünmeye başladılar ev de bir sevinç çığlıkları tabi ![]() İlginiz için tekrar çok çok çok teşekkür ederim sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
Daha çok küçükler ama yaza doğru küçük saksıları hak edecekler galiba Bir zamanlar elime alıp kırmızı kökleri var diye sevindiğim yaprağın şimdi ikizleri oldu ![]() ![]() Bunlar pek belli olmuyor ama şekil almaya başladılar ![]() ![]() ![]() Bu resimdekiler pek hızlı büyüyüp diğerlerine yetiştiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mücevher çalısı işte titancıklarımın en büyüğü bu kadar oldu ![]() Astrophytum karışımı olanlar hızlı büyüyorlar sandım ama bu boyda kaldılar ![]() ![]() Adenium yapraklarını döktü kış olduğu içindir diye düşünüyorum umarım yaza kadar düzelir ![]() Leş kaktüslerime ben bakamıyorum galiba büzüş büzüş oldular ![]() Bu arkadaşında konuyla bir ilgisi yok ama çok sevdim paylaşayım istedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Bebek parmakları (Fenestraria aurantiaca) baygın duranları bir araya topladım daha dik duranları ayırdım umarım yaşatabilirim ![]() ![]() ![]() Yaprak arasından çiçek mi geliyor yoksa ![]() ![]() İşte buda annesinden ayırdığım cücem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
Kaktüslere 5 aydır su vermiyorum şimdilik gayet iyiler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Melek maşaallah hepsi olmasa da çoğu iyi durumda, dilini çözemediklerini dert etme canım, o kadar çok bitki çeşidi var ki 1'i olmasa 10'u olur ![]() Salon çiçeğinin adı "Dracaena marginata (Madagaskar Dragon Ağacı)" olmalı. Ben de almayı düşünmüştüm bir ara oradan biliyorum adını yoksa salon çiçeklerinden pek anlamam ![]() O yaprak bebekleri çok şekerler, büyüyorlar, gelişiyorlar. Benim birkaç yaprak bebeğim var ben de elimden düşürmüyorum ama seninkiler gibi şikayetleri yok, şımartılmayı seven bebiş bunlar galiba ![]() Çiçek açacak olan Echeveria'nın çiçeğini merakla bekleyeceğim, hadi bakalım gelsin bahar gelsin çiçekler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
|
Titanları unutmuşum. Tohumdan yetiştirdiğin için çok yavaş ilerliyor ama iyi gidiyorlar bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
Çocuk sınıflamanız çok iyi olmuş alemsiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili melekv. sanırım özel mesajlarda bir sorun var, dün özelden yazmıştım aldınız mı bilemiyorum, biraz evvel yine yazdım, her ihtimale karşı buradan da yazayım dedim. Paketiniz şu an Ankar'ya ulaşmış ve dağıtıma verilmiş, her an elinize ulaşabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Evet kargo geldi mesaj attım size resmini buraya yükleyemedim telefondan bir sürü çıktı içinden çok mutlu oldum ay başı olduğu için masanın üzeri evrak doluydum ittim hepsini kenara sergi yapıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|