![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2015
|
Merhabalar sevgili mücevher çalısı sayfanın sessiz takipçilerindenim .Kıvırcık saksı güzelinine bayılmıştım .Echeveria türlerinin hepsini çok seviyorum .Kıvırcığın başına gelene üzüldüm çıkmadık candan umut kesilmez belki düzelir .Çilekli pastanda pek güzel umarım sorunsuz büyütürsün .Bol çiçekli günler dilerim .Sevgiler . |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Öncelikle yardım mesajınız için teşekkür ederim. Aklıma çiçek dalını kesmek hiç gelmedi nedense, çok haklısınız en yakın zamanda kesmeliyim. Saksısını değiştirdim daha doğrusu esas saksısından çıkardım, büyük delikli olduğu için üretim saksısına aktardım. Saksının dibine de o kocaman cüruftan yerleştirdim, üzerine toprak, üzerine Kıvırcık Saksı Güzeli. Lakin bitkinin kökü çürümüş ve benim aklım dumura uğramış çiçek saplarını kesmemişim, zavallıcık devriliyordu. Sağlamlaştırmak için sağına soluna 2 badi-gard yerleştirdim. Yarın sabah ilk iş, çiçek sapları kesilecek, badigardlar kaldırılacak. Laf aramızda bu söylediklerinizi ben az da olsa biliyordum Umarım kurtulur Kıvırcığım. En güzel fotoğraflarını da burada paylaşmamıştım sırf nazar değmesin diye. Olmayınca olmuyor işte, nazar-mazar bahane cahillik şahane ![]() |
||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kalanchoe blossfeldiana, kalanchoe manginii, sedum palmeri, sedum rupestre 'angelina', sempervivum sp. |
|
|