agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni3047Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-03-2016, 14:53   #1
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
gözüne baktığım atlas, pitaya çıktı. sanırım meyve vermeyen tür, çiçeği solunca döktü.

Eklenti 601623

Eklenti 601624

Eklenti 601625

Eklenti 601626

Hepsi de çok güzel ama ben pitayaya bayıldım, maşallah nasıl büyümüş öyle çiçeği de çok güzelmiş, bana gönderdiğin de tuttu annesi kadar olduğunu görecekmiyim acaba... Münevverciğim çiçeğini tek çiçek açtığı için mi döktü acaba, bir kaç tane çiçek açsaydı biribirilerini tozlama yapardı diye aklımdan geçiyor, tek açmış olduğu için dökmüş olabilir. Sevgilerimle

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-03-2016, 06:06   #2
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Hepsi de çok güzel ama ben pitayaya bayıldım, maşallah nasıl büyümüş öyle çiçeği de çok güzelmiş, bana gönderdiğin de tuttu annesi kadar olduğunu görecekmiyim acaba... Münevverciğim çiçeğini tek çiçek açtığı için mi döktü acaba, bir kaç tane çiçek açsaydı biribirilerini tozlama yapardı diye aklımdan geçiyor, tek açmış olduğu için dökmüş olabilir. Sevgilerimle

sevgili akçabardak ablam, teşekkür ederim. aslında iki çiçek açtı ama farlı zamanlarda, bende senin gibi düşündüm.internet de araştırınca yalancı pitayanında olduğunu öğrendim. bakalım artık gelecek yıllarda göreceğiz. seninkinin de tuttuğuna sevindim.inşallah büyüdüğünü görürsün. (boynuz kulağı geçermiş) hem senin elinden büyümemesinin imkanı yok.sevgiler...........

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025