agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni98Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-03-2014, 07:50   #1
Ağaçsever

cansuyu_yagmur's Avatar

Giriş Tarihi: 03-07-2010

Bu arkadaşın yaprakları yumuşamaya başlamış diktiğimde çok az su vermiştim.. Sebebi ne olabilir?

şeymaonder beğendi.
cansuyu_yagmur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-03-2014, 13:13   #2
Ağaçsever

cansuyu_yagmur's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cansuyu_yagmur Mesajı Göster

Bu arkadaşın yaprakları yumuşamaya başlamış diktiğimde çok az su vermiştim.. Sebebi ne olabilir?

ismini bilen varmı?
Taner beyin sitesinde Cotyledon elishae olarak geçiyor fakat google da arattığımda sonuç alamıyorum?
bakımı ile ilgili bilgiye ihtiyacım var.. daha öncede belirttiğim gibi yapraklarında yumuşama var..

h_dogan ve Muda beğendi.
Eski 24-03-2014, 16:00   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-02-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cansuyu_yagmur Mesajı Göster

Merhaba cansuyu_yagmur,

Yeni ektiğiniz için saksının altından su çıkana kadar sulayın ama çıkan suyu tabakta bırakmayın, dökün. Daha sonra toprağı kurudukça sularsınız. Bir de direk güneşe koymayın. Toparlanacağını düşünüyorum.

Lithopslarınız güzel görünüyor bu arada Fulviceps aurea tohum yapmışa benzer, kurumasını bekleyip üstünden koparabilirsiniz. Pseudotruncatella'yı da artık yavaş yavaş sulamaya başlayabilirsiniz. Sevgiler...

-Esin- Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-03-2014, 16:18   #4
Ağaçsever

cansuyu_yagmur's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi -Esin- Mesajı Göster
Merhaba cansuyu_yagmur,

Yeni ektiğiniz için saksının altından su çıkana kadar sulayın ama çıkan suyu tabakta bırakmayın, dökün. Daha sonra toprağı kurudukça sularsınız. Bir de direk güneşe koymayın. Toparlanacağını düşünüyorum.

Lithopslarınız güzel görünüyor bu arada Fulviceps aurea tohum yapmışa benzer, kurumasını bekleyip üstünden koparabilirsiniz. Pseudotruncatella'yı da artık yavaş yavaş sulamaya başlayabilirsiniz. Sevgiler...
Esin hanım merhaba,

sayfanızı hayranlıkla takip ediyorum. Deneyimlerinizi benimlede paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Fulvicepsin tohumunu aceleciliğimden dolayı kurumasını beklemeden kopardım ve tohumları ektim..bakalım çıkacaklarmı yoksa yine aceleciliğimden dolayı üzülecekmiyim

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025