![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-12-2013
|
mAŞALLAH. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Hafta sonu Mersindeydim. Mersindeki balkonumuzda yılbaşı çiçeğimiz ve kalancho lar coşmuştu. Yılbaşı çiçeğinin bu türünden Urfa daki evimde de var ancak havalar burada soğuk olduğundan içeride ve henüz tomurcuk falan yok. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün aranjmanımla uğraştım. Toprağa öylesine bıraktığım echeverialar ve sedum lar (yanlış söylemiyorsam) yavru vermiş gibi görünüyor ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Aranjmanımın saksısını boyamak geldi içimden akşam akşam. Beyaz beyaz ferah olsun dedim, kahverengidense beyaz iyidir diye...Boyadım ama öylede çok beyaz ve çok boş geldi gözüme ne yapsam diye düşündüm oje ile çiçek resimleri çizmeye karar verdim. Şimdilik bir bölümüne deneme amaçlı çizdim. Sanırım hoş oldu, hareket geldi, beğendim ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Evet söylediğiniz gibi çiçek yapıları aynı .Zaten atlas çiçeğiyle zincir çiçeği dediğiniz yani yılbaşı çiçeği aynı sınıftandır yani epiphyllum dur .Demekki o yüzden çaprazlanabilmişler... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Eve sığdıramayıp ofise getirdiğim bazı kaktüs ve sukulentlerim. Bazısı daha 3 aylık bile değil. Küçük oldukları için de pek biçimsizler Şimdi yeni zevkim olan aranjman yapmanın ikincisine bu ufaklıklarla devam edeceğim. Hepsini bir saksıda toparlamak istiyorum. Henüz dikemediğim ve çok beğendiğim 3 baş kadar kaynana topuzum var, aranjman için bekletiyorum... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sedum refleksıum u uzun balkon saksısına almayı düşünüyorum sanırım yayılıcı bir tür, pek çok yan sürgün ve uzantılar verdi. |
|
|
|
![]() |
|
|